RADIOSITE Fórum

• Helikon Rádió - Zalaegerszeg, Nagykanizsa, Keszthely

#108992  Szerző: laczfy

ceve írta:Éljen a gagyiság és Hoffer Misi tinglitangli zenéi. :vomit:

Az ünnepek alatt tíz percet voltam kénytelen hallgatni, ennyi bőven elég is volt a következő fél évre. :(
Én meg napi 8 órában hallgatom ezt a zeneileg, technikailag, meg minden szempontból 0 rádiót... a legjobb az volt, amikor nyáron éjszaka lefagyott az adásgép és hajnali 3-tól reggel fél 7-ig egy beloopolt 3 másodperces részlet ment egy számból... :D :D de ez csak a jéghegy csúcsa... :D
 #108844  Szerző: ceve

Éljen a gagyiság és Hoffer Misi tinglitangli zenéi. :vomit:

Az ünnepek alatt tíz percet voltam kénytelen hallgatni, ennyi bőven elég is volt a következő fél évre. :(
 #95578  Szerző: Csongii

laczfy írta:Ezen a héten éjszakás voltam és volt szerencsém 6 napon keresztül ezt a rádiót hallgatnom... Amit észrevettem, hogy szinte minden nap ugyanaz a playlist megy le, így rendkívül élvezetessé tette a munkát -.- Ennyire fapados az adásvezérlő, hogy nem képes automatikusan összedobálni a zenéket?
Még egy ingyenes winamppal is többet ellehet érni, ha bekapcsolja a véletlenszerű lejátszást. :mellow:
 #95565  Szerző: laczfy

jimmer írta:nem feltétlen adásvezérlő probléma. inkább rosszul vagy egyáltalán nem beállított szelektor, esetleg ugyanazt a legenerált listát dobják vissza. gáz :S
én az utóbbira tippelek
 #95553  Szerző: laczfy

Ezen a héten éjszakás voltam és volt szerencsém 6 napon keresztül ezt a rádiót hallgatnom... Amit észrevettem, hogy szinte minden nap ugyanaz a playlist megy le, így rendkívül élvezetessé tette a munkát -.- Ennyire fapados az adásvezérlő, hogy nem képes automatikusan összedobálni a zenéket?
 #92648  Szerző: laczfy

Zoey írta:Netes steammel tud valaki szolgálni? Teljes egészében független, önálló az adás a többi Helikontól? A másik kettőn amúgy megegyezik a műsor?
A keszthelyi és kanizsai frekin ugyanaz megy tavaly Július óta.
 #92637  Szerző: Zoey

Netes steammel tud valaki szolgálni? Teljes egészében független, önálló az adás a többi Helikontól? A másik kettőn amúgy megegyezik a műsor?
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 17