RADIOSITE Fórum

• Külföldi műholdas és kábeles csatornák

#123051  Szerző: markfelt

mimi írta:
adminisztrator írta:(belsős infó: a 80 milliárdból kb. 20 a duna world tengerentúli tottál értelmetlen sugárzására megy el.)
micsoda? hogy fizetős csomagba berakják amerikában meg ausztráliában, többe kerül, mint itt két egész transzponder?
ausztráliában ingyenes.. illetve fent van c sávban amerikában is, szintén ingyen. ezek nem kis tételek.
 #123044  Szerző: mimi

adminisztrator írta:(belsős infó: a 80 milliárdból kb. 20 a duna world tengerentúli tottál értelmetlen sugárzására megy el.)
micsoda? hogy fizetős csomagba berakják amerikában meg ausztráliában, többe kerül, mint itt két egész transzponder?
 #123042  Szerző: LuciFerko

mihalylovics írta:
adminisztrator írta:és nem tudom nem megjegyezni, hogy milyen hihetetlenül igénytelen, színvonaltalan arculatú, minőségű, tartalmú az olasz köztévé
Ezt én is alátámaszthatom, a télen jártam ott, belenéztem a Rai Uno adásába, éppen valami esti showműsor meg, ami alatt emlékek rohantak meg, olyan Rózsa Gyuri-szintű, szocreál volt az egész, mai viszonylatban a CCTV minőségi show-jaikhoz tudnám hasonlítani :D (nem tudom, az Észak Koreai TV hasonló műsorai milyenek lehetnek, de gondolom hasonlók azok is)
http://112.170.78.145:50000/chosun

reggel 8-9től megy itteni idő szerint. :hehe:
 #123040  Szerző: mihalylovics

adminisztrator írta:és nem tudom nem megjegyezni, hogy milyen hihetetlenül igénytelen, színvonaltalan arculatú, minőségű, tartalmú az olasz köztévé
Ezt én is alátámaszthatom, a télen jártam ott, belenéztem a Rai Uno adásába, éppen valami esti showműsor ment, ami alatt emlékek rohantak meg, olyan Rózsa Gyuri-szintű, szocreál volt az egész, mai viszonylatban a CCTV minőségi show-jaikhoz tudnám hasonlítani :D (nem tudom, az Észak Koreai TV hasonló műsorai milyenek lehetnek, de gondolom hasonlók azok is)
 #123036  Szerző: markfelt

mondjuk költségvetésfüggő, az mtva évi €270m-ból ga(rá)zdálkodik, a rai gondolom negyedéből...

(belsős infó: a 80 milliárdból kb. 20 a duna world tengerentúli tottál értelmetlen sugárzására megy el.)
 #123033  Szerző: hd

adminisztrator írta:újabban sokat nézem a rai unot - mert karban kell tartani az olasztudásomat -, és nem tudom nem megjegyezni, hogy milyen hihetetlenül igénytelen, színvonaltalan arculatú, minőségű, tartalmú az olasz köztévé, főleg a híradó, a telegiornale, ami csak egy fokkal jobb a néhai budapest tévénknél.. 4:3, torzít a hang, analog beta bejátszások, sok baki, hírolvasó csajnak vörös kb. a feje, a kép életlen, homályos. az mtva ettől fényévekkel van.. előrébb.
Ez számomra is érthetetlen, egy fejlett ország első számú tévéjétől ez nagyon gáz. Mondjuk a konkurencia is csak egy fokkal jobb, miért kapkodná magát a Rai1, ami ráadásul még ilyen igénytelenül is a legnézettebb csatorna. (Igaz, ezek az adatok a teljes lakosságra vonatkoznak)
csadam írta:A Telegiornale 2 (TG2) a másik két tv-híradóval ellentétben 16:9-es és ott nem tapasztaltam ilyen hibákat (bár nem nézem olyan sűrűn).
Igen, a Tg2 tavaly év végén váltott digitális technikára, de előtte ugyanaz volt a helyzet mint a Tg1-val. Most már talán felveszi a versenyt a nyugat-(és kelet-)európai közszolgálati híradókkal.
 #123000  Szerző: csadam

adminisztrator írta:újabban sokat nézem a rai unot - mert karban kell tartani az olasztudásomat -, és nem tudom nem megjegyezni, hogy milyen hihetetlenül igénytelen, színvonaltalan arculatú, minőségű, tartalmú az olasz köztévé, főleg a híradó, a telegiornale, ami csak egy fokkal jobb a néhai budapest tévénknél.. 4:3, torzít a hang, analog beta bejátszások, sok baki, hírolvasó csajnak vörös kb. a feje, a kép életlen, homályos. az mtva ettől fényévekkel van.. előrébb.

tartalmilag is elég egyoldalú a híradójuk, abban (kiegyensúlyozottság) nagyjából egyezik a magyarral, bár azt hiszem a rai due-n meg az ellenzék szőcsöve a híradó, de ez lehet, hülyeség (csak rai 1-m van)
A Rai 2 mintha nem is oda tartozna, mintha csak a logo egyezne. A Telegiornale 2 (TG2) a másik két tv-híradóval ellentétben 16:9-es és ott nem tapasztaltam ilyen hibákat (bár nem nézem olyan sűrűn). De a Rai 2-n jobb műsorok is vannak, mint az Unón... (nekem Rai 1-2-3 van)
 #122999  Szerző: markfelt

újabban sokat nézem a rai unot - mert karban kell tartani az olasztudásomat -, és nem tudom nem megjegyezni, hogy milyen hihetetlenül igénytelen, színvonaltalan arculatú, minőségű, tartalmú az olasz köztévé, főleg a híradó, a telegiornale, ami csak egy fokkal jobb a néhai budapest tévénknél.. 4:3, torzít a hang, analog beta bejátszások, sok baki, hírolvasó csajnak vörös kb. a feje, a kép életlen, homályos. az mtva ettől fényévekkel van.. előrébb.

tartalmilag is elég egyoldalú a híradójuk, abban (kiegyensúlyozottság) nagyjából egyezik a magyarral, bár azt hiszem a rai due-n meg az ellenzék szőcsöve a híradó, de ez lehet, hülyeség (csak rai 1-m van)
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 69