RADIOSITE Fórum

• RiseFM - Balaton - 98.9 MHz

#129421  Szerző: zoo

A Push'n'Ball ilyen formában kisebb csalódás. Nem a zenékkel van baj, csak ebbe a rádióba nagyon kellene az emberi szó. Ez meg egy újabb műsor amiben a főcím után nincs egy megszólalás vagy bármi más amivel szerethetővé válik. Arctalan a műsor, pedig arcok kellenének...
 #129409  Szerző: noartist

frekivadasz írta:
zoo írta:A parányi ésszel rendelkező élőlények nem kezdenek el vasárnap délután dolgozni, így nincs is szükségük rá.
Ez igaz. Ők folyamatosan dolgoznak.

A témánál maradva: irány a topictemető.
nana,StereoPlayer néven irány a Netrádiók részleg.
 #129406  Szerző: frekivadasz

zoo írta:A parányi ésszel rendelkező élőlények nem kezdenek el vasárnap délután dolgozni, így nincs is szükségük rá.
Ez igaz. Ők folyamatosan dolgoznak.

A témánál maradva: irány a topictemető.
 #129403  Szerző: dkemeny77

djlacee írta:Ezen a frekvencián tudjátok mi fog megszólalni legközelebb? Az a rádió, ami a következő pályáztatás után nyertesként kerül ki.
Hát egy Rise NRG-be fogadok hogy vallásinak írják ki...
 #129398  Szerző: djlacee

Ezen a frekvencián tudjátok mi fog megszólalni legközelebb? Az a rádió, ami a következő pályáztatás után nyertesként kerül ki.
 #129397  Szerző: noartist

zoo írta:
frekivadasz írta:Mivel ezekben a borzalmakban semmiféle tápanyag nem található, az ésszel rendelkező parányi kis élőlények igen messzire el is kerülik, nem nagyon kell attól tartani, hogy megromlik :D
Köszi. :blush:
A parányi ésszel rendelkező élőlények nem kezdenek el vasárnap délután dolgozni, így nincs is szükségük rá.

Hogy témánál legyünk:
A 98.9 MHz még mindig süket? A "Hírmondó" sem szólalt meg?
Nem szólal ott már meg semmi,csak ha az NMHH az áldását adja. :)
 #129395  Szerző: zoo

frekivadasz írta:Mivel ezekben a borzalmakban semmiféle tápanyag nem található, az ésszel rendelkező parányi kis élőlények igen messzire el is kerülik, nem nagyon kell attól tartani, hogy megromlik :D
Köszi. :blush:
A parányi ésszel rendelkező élőlények nem kezdenek el vasárnap délután dolgozni, így nincs is szükségük rá.

Hogy témánál legyünk:
A 98.9 MHz még mindig süket? A "Hírmondó" sem szólalt meg?
 #129392  Szerző: frekivadasz

Mivel ezekben a borzalmakban semmiféle tápanyag nem található, az ésszel rendelkező parányi kis élőlények igen messzire el is kerülik, nem nagyon kell attól tartani, hogy megromlik :D
 #129391  Szerző: asimov

.. akkor egézségedre! :twisted: :D
zoo írta: ... egy watt-ot ittam a cba-ból, hát ez le volt járva :|
 #129388  Szerző: zoo

noartist írta:szerintem a rádiótól függetlenül gyártják azt tovább.
Lehet igazad van, de kisbolt esetén nem tartom kizártnak a régi készletet. Én most egy watt-ot ittam a cba-ból, hát ez le volt járva :|
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 470