RADIOSITE Fórum

• Időjárás

#134548  Szerző: Snake

Az aranyparton is ez a helyzet, csak szkafanderben vagy 1 liter szúnyogriasztóval lehet kilépni a külvilágba.
 #134532  Szerző: asimov

Tegnap és ma is a kertemben dolgozgattam volna (lassan már nem süllyedek el a füvön és talajon...) de itt is olyan szúnyoginvázió van, hogy nem igaz és fényes nappal is "támadnak". Ráadásként légyből is lett szép számmal és némelyik bazi nagy.
Élmény kint lenni.. :punch:
noartist írta:Ma reggel annyi szúnyog szabadult el, hogy az 5 perces utam a vasútállomásra valóságos rémálommá vált, nappal.
Egyszerre 15-20 szúnyog támad az emberekre, iszonyatosan sok van!
Az első fagyig ez nagyon durva lesz..
 #134473  Szerző: szemilan

[quote="LuciFerko"

Szarvas belvárosa tegnap.[/quote]

Biztos vagy ebben? Nekem nagyon gyanús a kép, mintha régebben is láttam volna...
 #134461  Szerző: noartist

Ma reggel annyi szúnyog szabadult el, hogy az 5 perces utam a vasútállomásra valóságos rémálommá vált, nappal.
Egyszerre 15-20 szúnyog támad az emberekre, iszonyatosan sok van!
Az első fagyig ez nagyon durva lesz..
 #134235  Szerző: LuciFerko

Kép

Szarvas belvárosa tegnap.
 #134233  Szerző: asimov

A mai felhőszakadás-sorozat sok utcának és mélygarázsnak mattot adott, meg a munkahelyemnek is: (ismét) betört a víz pincénkbe (=nagy kiterjedésű gépház, elektromos rendszerekkel, gyengeáramú vezérlésekkel, vegyszertárolókkal, raktárakka!) és most győzött is. A két 1 kW-os fenék vízszivattyú nem bírta olyan tempóban kinyomni a vizet, ahogy az folyt be a megsérült áttöréseken és az egyik szivattyú ráadásul meg is állt.
A Szent László utca több száz méteren le van zárva és már nagy, kölcsön szivattyúkkal is nyomatják a tűzoltók a felgyült vizet a Balatonba. Vannak lefolyók és árok is, de nem ennyi vízre vannak méretezve.
Tűzoltók beszélték, hogy lehet még fokozni ezt az időjárást... Ha most jönne valami komolyabb szélvihar, az a Balaton déli partján az összes nagyobb fát gyökerestől fordítaná ki a sok eső miatt teljesen fellazult talajból és lenne sok összetört háztető, leszakadt vezetékek, több napos áramszünetek, stb,
Amúgy tök jó fejek ám :)
 #134228  Szerző: Csongii

Itt meg egész délután hol esik, hol nem, hol beborul mint az állat, hol pedig elkezd felszakadozni. Hihetetlen. :S
 #134224  Szerző: noartist

Sunyi ez az időjárás... be van borulva, de se szél, se eső, se morajlás, semmi.
Kimegyek az udvarra egy pillanatra, majd a tőlem cirka 150 méterre lévő villanyoszlopba beb*sz egy villám.
Durrant akkorát, hogy jajj. És azóta semmi, csak borús az ég.
 #134204  Szerző: asimov

Városomot és a környéket leKO-zta a pár órával ezelőtti felhőszakadás. :(
A munkahelyemre is be kellett menni (nemrég értem haza), mert ömlött be a víz a talajszint alatti csőbevezetéseken.. nem győzték a "vészszivattyúk" a beömlő vizet.
 #134194  Szerző: LuciFerko

Zala megye:
Kép
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 209