kukac írta:Szerződésben cenzúrázza Eger a helyi
sajtót
Igen-igen ismét elővették ezt a témát. A rádiós hallgatottsági mérés alatt, nem véletlenül gondolom...

Persze 3 olyan médium akik ezek szerint az üzleti partnereiket ócsárolhatják és szidhatják bármilyen csatornán és politikailag függetlenek. Igen, persze ez életszerű. Hozzáteszem, olyan ember hozta nyilvánosságra a szerződésünket - amit nem hiszem hogy megtehetett volna, illetve az etikai oldalát már nem is említem - aki természetesen politikus és a választások alatt többször volt bent a Rádió Egerben, akkor nem zavarta a szerződés, de nálunk nem mehettek politikai hirdetések, lehet, ezért haragudott meg a Rádió Egerre? Ki tudja, de köszi Ákos hogy rombolod egy 20 éves rádió jó hírnevét, akinek ha a segítségét kérted, mindig adott lehetőséget neked, mint mindenkinek.
A szerződésben szereplő pontokat pedig elfogadni tudjuk, ha nem is értünk vele egyet, mint mindenki akivel szerződést köt a egri polgármesteri hivatal.
Megjegyzem, hogy a szerződésben szereplő összegért korlátlan reklámidőt ad a Rádió Eger, amit maximálisan kihasznál a város és az általa működtetett intézmények is és nem azért kapja a pénzt a rádió, hogy csak szépeket mondjon a város vezetésről.
Az én nyilatkozatom pedig arra a kérdésre volt a válasz hogy " Van-e olyan szerződés a Rádió Eger és a város között, melyben ha a Rádió Egerben dolgozók közül valaki rosszakat mond vagy ír a városról kirúgják-e a rádióból?"- most is hozzáteszem, ilyen nem volt és jelenleg sincs.
Remélem ezzel eloszlattam a felesleges találgatásokat és pletykákat.
Hallgassátok a Rádió Egert, Eger rádióját.