RADIOSITE Fórum

• Ha-jó Rádió - Vaja - 98.4 MHz

#13966  Szerző: chab7

és tényleg nem sztereo :(

a sangean full jelnél sem ad stereo jelecskét, mikor rds már ezerrel stabilan van
kár érte
 #13766  Szerző: LAZLOW

nyikolaj írta:Régebben pedig a Sunshine rádioban is volt.(ha jol tudom :roll: )
Jól tudod.
 #13761  Szerző: nyikolaj

De Miki Mátészalkán él.Most jutott eszembe,hogy mondta egyszer nem is olyan rég a pénzes műsorában.Akkor ezért ez a Local Patriota szerep. 8-)Régebben pedig a Sunshine rádioban is volt.(ha jol tudom :roll: )
 #13716  Szerző: Sakál

Sztem eredetileg őt tervezték Müller Atti helyére, csak nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Szóval egy párszor volt a reggeli műsorban.
 #13703  Szerző: rsite1

Az nem Világi Péter? Vagy Szakál Miki is melózott a Rise FM-nél?
 #13702  Szerző: Sakál

Ha már a RiseFM-nél nem jött neki össze... Biztos megtetszett neki a rádiózás a próbaadások alatt. :lol:
 #13666  Szerző: nyikolaj

Nem is tudtam,hogy Szakál Miki is a rádionál dolgozik.(RTL-es műs.vez)
 #13072  Szerző: LuciFerko

LAZLOW írta:
Jani írta:Szerintem is jó kis rádió ez.Már egy pár hónapja halkan szól,mintha nem sztereo lenne.
Nem tudom, elébe mentek volna az mpx teljesítmény csökkentésnek? Így szólna majd minden rádió ha végrehajtják?
Ott valami gáz lesz! ha lejjeb veszik az mpx-et attól még nem lesz monó. Azaz ha annyi eszük van, hogy azt veszik le amin rajtva az ST pilot és az RDS moduláció akkor úgy kell nekik.
 #13050  Szerző: LAZLOW

Jani írta:Szerintem is jó kis rádió ez.Már egy pár hónapja halkan szól,mintha nem sztereo lenne.
Nem tudom, elébe mentek volna az mpx teljesítmény csökkentésnek? Így szólna majd minden rádió ha végrehajtják?
 #11638  Szerző: Jani

Szerintem is jó kis rádió ez.Már egy pár hónapja halkan szól,mintha nem sztereo lenne.
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10