RADIOSITE Fórum

• Alisca Rádió

#46920  Szerző: ittalabda

A Tamási Rádió: "Az elmúlt 10 évben eltartotta magát és ezt a 4 órás műsorral tette meg! Szerintem ez mindenképpen bravúr! Az anya rádiótól semilyen segítséget nem kaptak!" Ezt írtad.

De honnan veszed?! Sajnos nem így volt.

De nem háborgatom tovább a lelki békédet.
Szóval "találkozzunk" még, amikor tisztázódnak a dolgok előtted. Mert most nem vagy ebben a helyzetben. Csak várj egy kicsit, ha már ennyire érint a "téma". Türelemmel.

Szia.
 #46919  Szerző: Csokinyuszi

A Tamási Rádió mitől lenne beteg láb? Az elmúlt 10 évben eltartotta magát és ezt a 4 órás műsorral tette meg! Szerintem ez mindenképpen bravúr! Az anya rádiótól semilyen segítséget nem kaptak!
Csak azt nem értem akkor miért hozták létre ha így álltak hozzájuk!
Ez, azért elgondolkodtattó! Nem? :oops:
 #46917  Szerző: ittalabda

Térjünk vissza az általad leírtakra néhány hét eltelte után. Ha kérhetem.. :-)
 #46916  Szerző: Csokinyuszi

A Dunaföldvári frekvenciát már vissza adtták az ORTT-nek, és kb 3 hét múlva a Bonyhádi frekit is vissza adják! Több hálózatos rádió is megvenné a még megmaradt frekiket Baja, Szekszárd és Paks. Bejelentkezett a Mária Rádió, a Gazdasági Rádió és az N-Joy is!
Az a baj szerintem hogy nem sokat érnek a lejáró frekvenciák, és a hallgatótságuk is elég gyér!
 #46915  Szerző: Csokinyuszi

A Dunaföldvári frekvenciát már vissza adtták az ORTT-nek, és kb 3 hét múlva a Bonyhádi frekit is vissza adják! Több hálózatos rádió is megvenné a még megmaradt frekiket Baja, Szekszárd és Paks. Bejelentkezett a Mária Rádió, a Gazdasági Rádió és az N-Joy is!
Az a baj szerintem hogy nem sokat érnek a lejáró frekvenciák, és a hallgatótságuk is elég gyér!
 #46910  Szerző: ittalabda

Nem hallgattak el, és jó darabig nem is fognak. A dunaföldvári freki is nemsokára rendbe jön.

A Tamási Rádióval pedig csak levágta a beteg lábát az Alisca.

Várjatok kicsit, mert ennek a találgatósdinak se füle, se farka.

Sziasztok.
 #46873  Szerző: boly

benjamin írta:
benjamin írta:
djlacee írta:Az van kiírva, "Karbantartás alatt" és lehet is neten hallgatni, mi az, hogy nem működik?
itt azt í
rják hog
y meg f
o
g s,űnni azt beszélik a fórumon.
bocsi azt akartam írni hogy azt beszélik hogy meg fog szűnni. :gülü:
A Dunaföldvári adás már meg is szűnt több mint 1 hete. Maga a rádió talán 1 hónapig üzemel, ha nem történik valami változás.
Itt nyilván nem nagyon veszi meg már senki, hiszen lejár a freki hamarosan.
 #46792  Szerző: benjamin

benjamin írta:
djlacee írta:Az van kiírva, "Karbantartás alatt" és lehet is neten hallgatni, mi az, hogy nem működik?
itt azt í
rják hog
y meg f
o
bocsi azt akartam írni hogy azt beszélik hogy meg fog szűnni. :gülü:
 #46791  Szerző: benjamin

itt azt í
rják hog
y meg f
o
 #46787  Szerző: djlacee

Az van kiírva, "Karbantartás alatt" és lehet is neten hallgatni, mi az, hogy nem működik?
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10