RADIOSITE Fórum

• Nemzetiségi Rádió

#107428  Szerző: djlacee

Még kivárom a hivatalos infót, de ha ez igaz, akkor kap majd egy mérsékelten mocskolódó levelet tőlem az MTVA
 #106824  Szerző: IstvánB

Gondolom úgy érti a témát, mint a magyar rádiók azon csatornái amik olyan picik, hogy topicjuk sincs. :)
 #106819  Szerző: djlacee

És ez hogy jön az MR4-5-6-7-hez?
 #106817  Szerző: bukkfa24

Az ország észkkeleti csücskén élőknek ajánlom a Som-Rádiót,mely Fehérgyarmatról sugároz a jellemző minimális 0,2kw-tal.Kitűnő a zenei kinálatuk,az összekötő szöveg pedig príma!Érdemes lenne,az új helyzetet kihasználva rátérni egy jóval nagyobb teljesítményre.
 #106105  Szerző: mikrofonos

csabyke írta:Ha valakit erdekel, hogy mikent epul fel Nemetorszagban egy 35+ -os REGIO RADIO, akkor leirom szivesen..
En most Nemetorszagban elek, es csak meg tudom erositeni a leirtakat. Mellegleg eppen abban a tartomanyban lakom, ahol a Südwestrundfunk, vagyis az SWR "az ur".
Nemetorszagrol tudni valo, hogy rendkivül magas az idösebb lakossag aranya. Tehet erthetö, hogy itt oriasi igeny van az altalad is leirt tartalmakra, es nagyjabol ugyanez a helyzet Ausztriaban is.
Szerintem jo ez a modell, de a jelenlegi magyarorszagi közallapotok közepette nalunk megvalosithatatlan. Jo lenne, de nem lesz igy - sajnos!
 #106097  Szerző: mihalylovics

csabyke írta:A DunaTV-s kivansagkosaras ize meg igaz, mert amiota az en nagymamamnak is belett a DVB-T szerelve, o is azt monda, hogy a DunaTV-t HALLGATja... nem nezi, szol a TV hangosan, mert vegre van valami, amit o is szeret...
Ezzel én is egyet kell, hogy értsek, mert szomszédaink hasonló cipőben jártak, amikor megszűntették a Jó ebédhez szól a nótát, rákérdeztünk, mit gondolnak erről, csak annyit mondtak: "sebaj, ott a tévé", hogy nézik-e, nem tudom, de halljuk, hogy a szomszéd házból harsog a televízió. Az öreg (már meghalt, szegény), még a kábeltévét is kivezette a kamrába, kitette a kis tévét és máris üvöltött a kertben az Önök kérték, vagy a Kívánságkosár. Amikor megjelent a Nóta tévé, Muzsika tévé (vagy tudja a halál, mik azok), egyenest a Kánaán volt nekik. Most már csak az öregasszony nézi/hallgatja ezeket, nosztalgiából... ("Milyen jó volt, amikor még együtt voltunk...")
 #106087  Szerző: csabyke

Ha valakit erdekel, hogy mikent epul fel Nemetorszagban egy 35+ -os REGIO RADIO, akkor leirom szivesen..

- Minden nap ilyet hallgatok mar 10 eve (korabban Osztrak)
- Es 100%-ig ertek mindent, tehat nem CSAK a zene miatt, hanem az informacios musorok miatt is szeretem oket...

Ha van ra igeny, kifejtem...

(Es igen, Nemetorszagban igaz, hogy alapbol regiokra van bontva a radiozas (BR SWR SR HR MDR RBB NDR WDR), de minden regioban van egy "Regio Radio.."
Pl:
SWR 4 - Radio Stuttgart
SWR 4 - Baden Radio
SWR 4 - Bodensee Radio

Bayern1 - Oberbayern
Bayern1 - Niederbayern
Bayeern1 - Schwaben

NDR:
NDR1 HH, NSD, SH, MV

Ausztria:
Ott is az Ö2 Radiok vannak tartomanyokra bontva..
Ö1 Ö3 Fm4 orszagos...

A DunaTV-s kivansagkosaras ize meg igaz, mert amiota az en nagymamamnak is belett a DVB-T szerelve, o is azt monda, hogy a DunaTV-t HALLGATja... nem nezi, szol a TV hangosan, mert vegre van valami, amit o is szeret...

Az a 20ezer ember pedig biztosan tobb..

Es igenis, KOZPENZEN kell azokat az igenyeket kielegiteni, amit PRIVAT PENZEN senki nem fog...

- A tomegkozlekedes is minuszos dolgo...
DE KELL! <--- Kozpenz
 #106004  Szerző: djlacee

powerT írta:picit költséges lenne, hogy szórakoztassanak 20 000 embert közpénzen. (De még egyszer mondom: ez csak az én véleményem)
Az az MR3
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 44