RADIOSITE Fórum

• Discovery (Discovery, TLC, ID, Animal Planet, Eurosport...)

#80509  Szerző: Nickman

16:9 adás nem várható ?? :D
 #77100  Szerző: Attis

mlaszlo írta:Érkezik a TLC szeptembertől hazánkba is!

Szeptemberben hazánkban is bevezeti TLC csatornáját a Discovery Networks.

A TLC csatornát női nézőknek szánja a Discovery Networks: műsorán szórakoztató műsorok, meghökkentő történetek és ismeretterjesztő műsorok lesznek vehetők. A csatorna Lengyelországban a legnépszerűbb nőknek szóló tv csatornává vállt.
TLC?? Ez egyszer a helyi kábelhálózatunkon volt. A Zone Club körül volt valami mizéria (talán freki-változás), amire a szolgáltatónk késve reagált. Így pár napig a TLC volt látható. Ez még nem is lenne érdekes. De már akkor is belefutottam magyar szinkronnal futó műsorokba.
Nagy kérdés, mely szolgáltatók veszik be kínálatukba. Zone Club (bár újabban osztott műsoridőben), Fem3, most meg ez... :shock:
Amúgy érdekes, mert a Discoverynek van már egy inkább nőkhöz szóló műsora: Discovery T&L.
 #77092  Szerző: mlaszlo

Érkezik a TLC szeptembertől hazánkba is!

Szeptemberben hazánkban is bevezeti TLC csatornáját a Discovery Networks.

A TLC csatornát női nézőknek szánja a Discovery Networks: műsorán szórakoztató műsorok, meghökkentő történetek és ismeretterjesztő műsorok lesznek vehetők. A csatorna Lengyelországban a legnépszerűbb nőknek szóló tv csatornává vállt.
 #68099  Szerző: mlaszlo

Discovery HD májustól cseh és magyar nyelven?

Várhatóan májustól elindul a Discovery HD Showcase régen várt magyar és cseh hangcsatornája, így a Discovery nagyfelbontású csatornája az eddigi angol helyett végre magyar nyelven lesz elérhető a csatornát továbbító szolgáltatóknál.

A Discovery HD Showcase a műholdas szolgáltatók közül egyedül a UPC Direct kínálatában érhető el, míg Budapest környékén a Hello Digital is továbbítja mikrohullámú rendszerén.

Újabb Discovery csatorna hazánkban: érkezhet a TLC?

Újabb csatornáját vezetheti be a Discovery hazánkban a jövőben, mivel a román piacon már elérhető TLC csatornán (a Discovery Travel & Living csatornát váltotta régiónkban: Románia mellett Lengyelországban, Oroszországban és a Balkánon) a román mellett a műsorok egy része magyar hanggal is vehető
 #61523  Szerző: csokie

mlaszlo írta:
Zsolt írta:A múltkor nálunk is megakadt egy csatorna és képet se csináltam. De még nagyobb baj, hogy még bocsánatot se kérek emiatt. :S Tudom, hogy egy szemét vagyok...
Fényképen azért nem hiszem hogy túl sok látszódna az akadásból :D
Megoldjuk Photoshoppal hogy akadjon :D
 #61509  Szerző: mlaszlo

Zsolt írta:A múltkor nálunk is megakadt egy csatorna és képet se csináltam. De még nagyobb baj, hogy még bocsánatot se kérek emiatt. :S Tudom, hogy egy szemét vagyok...
Fényképen azért nem hiszem hogy túl sok látszódna az akadásból :D
 #61506  Szerző: SzD

Nem tudom, hogy meritek megengedni ezt a luxust magatoknak... nyomás a sarokba, amiért nem csináltatok képet! Büntetésként ma vacsorát sem kaptok! Aztán legközelebb majd kétszer is meggondoljátok, hogy csináltok-e képet, vagy sem.
 #61505  Szerző: Zsolt

A múltkor nálunk is megakadt egy csatorna és képet se csináltam. De még nagyobb baj, hogy még bocsánatot se kérek emiatt. :S Tudom, hogy egy szemét vagyok...
 #61504  Szerző: donder

A bocsánatot nem erre értettem... ^^ Arra hogy nem volt erőm képet csinálni... :boldog: ;)
 #61499  Szerző: SzD

Hát Donder... talán most az egyszer még elnézzük, és megbocsátunk. De többet elő ne forduljon! :lol: :X.:
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 18