RADIOSITE Fórum

• Bartók Rádió

#75537  Szerző: Ati7

Rendben, készítettem egy 3 perces promót.
 #75536  Szerző: LuciFerko

nálam stabil a 90.7
 #75535  Szerző: Ati7

Megtaláltam, az egyik ok ez lehet: Ma karbantartást végez az AH. 12:00-17:00-közt a DVB-T TV átalakítása miatt, furcsa mert csak a Neo lenne érintett a karbantartásban. ^^
 #75534  Szerző: LuciFerko

vedd fel!
 #75533  Szerző: Ati7

Az érdekes mert nálam hol erősebben, hol gyengébben szól, hol sisteri, hol zene :S
 #75532  Szerző: LuciFerko

Ati7 írta:GYORSAN nézzetek rá a 90.7 kékesi adóra mert furcsa dolgok történnek ott!!!!! :S
én nem veszek észre rajta semmit.
 #75531  Szerző: Ati7

GYORSAN nézzetek rá a 90.7 kékesi adóra mert furcsa dolgok történnek ott!!!!! :S
 #65429  Szerző: moby67

Kötözködjél! A fórum erre való.
De akkor is kevés könnyű zenei adás volt. A heti egy-egy alkalommal jelentkező Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Fiatalok kívánság műsora 1-1 órában tényleg az egész hét zene igényét lefedte! Ötödik sebesség, elindult a zene és már keverték is le,indult a szövegelés jó hosszan.A Kossuth és a Petőfi egy átlagos szóljunk és beszéljünk a népnek és mindent tipusú adók lettek.Néprádiók.
A 3.műsort pedig eleve komolyzenei-kulturális adóvá alakították. Így ennek már van célközönsége,bár nem túl sok. Az igazi zenei rádiózás az ősDanubius indulásával kezdődött. Vajon ennek az adónak miért lett sikere?
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 15