RADIOSITE Fórum

• Gold FM - Eger, Tatabánya

#53236  Szerző: Zoey

nyikolaj írta:Zoey,ha a Szinva se jön be,akkor elég fura hely lehet....
Ugye az bejön?
Nem igazán jön be, mondom. Automatikus kereséssel egyáltalán nem, csak manuálisan hangolva, de úgyis recsegve.
És ahogy operator mondja, az APEH környékén elég rossz a helyzet, nos, én arra felé lakok. Ezek szerint az egyébként sem rózsás miskolci rádiós helyzet itt a "leggyönyörűbb"...
No de nem OFF-olok tovább.
 #53235  Szerző: djlacee

LuciFerko írta:kieza csaj? :shock: :)
sztem ő volt az egyik tatabányai műsorvezető
 #53229  Szerző: djlacee

Kép
ex 102.5 Rádió 1 Tatabánya
 #53212  Szerző: lambda

Zoey írta:Hát nem hiszem el. Komolyan egy egri helyi rádió jönne Miskolcon is? Mennyivel adhat akkor? :o
Nálunk persze a belvárosban jó, ha az országosak + néhány helyi bejön, kisközökről már álmodni se merek, nemhogy erről a 106,9-ről...
Te a város melyik részén hallgatod és milyen vevővel?
Konkrétumot ugyan én sem tudok, de gyanítom, hogy a teljesítményen (1KW) nem emeltek viszont az antennát átköltöztették egy valószínüleg sokkal jobb helyre (eddig jóformán a belváros "mélyén" volt Egerben)!
Ne azt kérdezd, hogy milyen a vevője, inkább hogy milyen az antennája! Nem hinnéd el én miket befogok itt egy 5 elemes Yagival! Mind1, ezt inkább ne itt vitassuk meg!
Most belehallgattam ismét, még mindig vacak a hangminőség, viszont a térerő bitang jó, a Rádió Eger és a Rádió1 nálam ugyanazzal a jelszintel jön a tuner szerint! Hogy mindenki értse kicsit leegyszerűsítve, közhelyesen: A VT 7300S-en az 5 szegmenses térerőjelzőből az első 2 , a 106,9-nél viszont mind az 5 folyamatosan jelez! A Gazdasági rádió jelszintje hasonló még nálam!
A miskolci vételi viszonyokat ha lehet ne itt, erősen OFF!
 #53206  Szerző: operator

Mondjuk Miskolcon van pár olyan hely ahol még az országosak se jönnek be pl: az APEH mögött, vagy a Hidegsoron...
 #53204  Szerző: nyikolaj

Zoey,ha a Szinva se jön be,akkor elég fura hely lehet....
Ugye az bejön?
 #53200  Szerző: Szd96

Zoey írta:
Szd96 írta:
lambda írta:Egerrel kapcsolatosan:
Tegnap újra megszólalt 2 hetes kihagyás után a 106,9! Az antannát jobb helyre költöztethették...
Akkor ezt hallom tegnap óta a 106.9-en itt Miskolcon :shock: úgy jön mint a Gazdasági, tiszta sztereo de RDS nem jön le :S
Hát nem hiszem el. Komolyan egy egri helyi rádió jönne Miskolcon is? Mennyivel adhat akkor? :o
Nálunk persze a belvárosban jó, ha az országosak + néhány helyi bejön, kisközökről már álmodni se merek, nemhogy erről a 106,9-ről...
Te a város melyik részén hallgatod és milyen vevővel?
Győri Kapu-Kőporos utca 3 3/1 és most az erkélyen van a Sony ST S390-em+1 szál drót végén 1 szobaantenna :lol: :D
 #53195  Szerző: Zoey

nyikolaj írta:Zoey,mi a gondod a belvárossal? :)
Szerintem meg tökéletesen jön minden ott.
Hát akkor nem jó helyen lakok ilyen szempontból. :)
Nálunk tényleg nem jön egyik kisköz sem, valószínűleg leárnyékolja a sok panel...
 #53194  Szerző: nyikolaj

Zoey,mi a gondod a belvárossal? :)
Szerintem meg tökéletesen jön minden ott.
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 222