RADIOSITE Fórum

• Hír TV

#178823  Szerző: broadcaster

Glenn írta: 2018.08.01. 16:25 Na de akkor nehogy most az jöjjön, hogy akkora fideszmaffia van itt, hogy lelövetnék azt, aki másmilyen tévét akar.
Az eddigi médiamogulok is megtérülés nélkül öntötték a lóvét, lásd simliska, ugyebár. Ez politika, és ha bejön az üzlet, az nagyot üt.
Most akkor nincs esélyük, vagy félnek, vagy mi?
Parttalan vita ne menjünk bele. Főleg meg a politikába ne.
Arról gondolom felesleges vitatkozni, hogy a jelenlegi médiarendszer úgy rossz ahogy van. Vagy ha másképp látod.. Sajnálom
 #178822  Szerző: Glenn

Na de akkor nehogy most az jöjjön, hogy akkora fideszmaffia van itt, hogy lelövetnék azt, aki másmilyen tévét akar.
Az eddigi médiamogulok is megtérülés nélkül öntötték a lóvét, lásd simliska, ugyebár. Ez politika, és ha bejön az üzlet, az nagyot üt.
Most akkor nincs esélyük, vagy félnek, vagy mi?
 #178821  Szerző: broadcaster

Glenn írta: 2018.08.01. 16:18 Igen, ez egy szomorú helyzet. Ugyanakkor felhívnám az ellenzéki médiát siratók figyelmét arra, hogy azon az oldalon van jónéhány hithű milliárdos, akinek aprópénz egy ilyen médium fenntartása. Vajon miért is nem akarnak ellenzéki médiát? Erre válaszoljon valaki...
Bocsi! Nem vitaalap, de mutass egy olyan hithű vagy hitetlen milliárdost aki megtérülés nélküli, bármilyen feneketlen kútba csak úgy dobállja bele a milliárdjait... De nem is erről van szó. ....
 #178818  Szerző: Glenn

Igen, ez egy szomorú helyzet. Ugyanakkor felhívnám az ellenzéki médiát siratók figyelmét arra, hogy azon az oldalon van jónéhány hithű milliárdos, akinek aprópénz egy ilyen médium fenntartása. Vajon miért is nem akarnak ellenzéki médiát? Erre válaszoljon valaki...
 #178817  Szerző: broadcaster

Na... Akkor már csak az RTL klubra kell rátenni a mancsot aztán kész is a remekmű! Immáron potenciális veszélyforrás :D
Esetleg köthetünk fogadásokat, hogy mikor fog megtörténni. :) Aztán itt a site-on is lehet kizárólag arról beszélgetni, hogy melyik adótoronynak hogyan változik a lefedettsége!

:D Gratulálok! Magyarország jobban telesít! :D
 #178816  Szerző: Glenn

Marcii írta: 2018.08.01. 16:09Azt ATV miért lenne mélyebben?Mert nem sugározzák a Bayer Zsolt baromságait?
Ebbe szerintem ne menjünk bele most, amikor jó irányba tart ez a fórum végre (Bolgár György baromságait sugározza az ATV, meg a sok hazugságot, de mindegy).
Marcii írta:Amúgy a Hír TV-t tokkal vonóval meg kéne mostmár szüntetni.Soha a médiában nem volt még akkor a szarkavaró (magyarul valamelyik oldalnak mindig nyaljuk a micsodáját)mint a Hír TV.
Ebben teljesen egyetértek veled. Ezt kéne tenni, de félek, a totális letámadás jegyében meg fog maradni, hogy még eggyel több országos médiummal lehessen sárba taposni az onnan amúgysem kilátszó ellenzéket.
 #178815  Szerző: Marcii

Glenn írta: 2018.08.01. 16:05
Marcii írta: 2018.08.01. 16:00Azért nehéz lenne nekik is olyan mélyre süllyedni mint az Echo TV.Egyébként a ATV is inkább próbál független maradni.
Jó, azért ne politizálj, az ATV még mélyebben van (ha már felhoztad ezt a témát). Én inkább azt nem értem, minek kellene két azonos tematikájú (hír) és irányultságú (kormánypárti) televízió? Az egyiket más irányba kéne terelni.
Azt ATV miért lenne mélyebben?Mert nem sugározzák a Bayer Zsolt baromságait?Amúgy a Hír TV-t tokkal vonóval meg kéne mostmár szüntetni.Soha a médiában nem volt még akkor a szarkavaró (magyarul valamelyik oldalnak mindig nyaljuk a micsodáját)mint a Hír TV.
 #178814  Szerző: Glenn

Marcii írta: 2018.08.01. 16:00Azért nehéz lenne nekik is olyan mélyre süllyedni mint az Echo TV.Egyébként a ATV is inkább próbál független maradni.
Jó, azért ne politizálj, az ATV még mélyebben van (ha már felhoztad ezt a témát). Én inkább azt nem értem, minek kellene két azonos tematikájú (hír) és irányultságú (kormánypárti) televízió? Az egyiket más irányba kéne terelni.
 #178813  Szerző: Marcii

Glenn írta: 2018.08.01. 15:58 Ellenzékinek marad az ATV.
Két dologra vagyok most kíváncsi. Az egyik, hogy akkor most házon belül elindul a konkurrenciaharc az Echo és a Hír TV között?
A másik, hogy ki fog 4 milliós fizetést adni Kálmán Olgának? :shock:
Azért nehéz lenne nekik is olyan mélyre süllyedni mint az Echo TV.Egyébként a ATV is inkább próbál független maradni.
 #178812  Szerző: Glenn

Ellenzékinek marad az ATV.
Két dologra vagyok most kíváncsi. Az egyik, hogy akkor most házon belül elindul a konkurrenciaharc az Echo és a Hír TV között?
A másik, hogy ki fog 4 milliós fizetést adni Kálmán Olgának? :shock:
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 21