RADIOSITE Fórum

• Best FM - Debrecen - 104.6 MHz

#190829  Szerző: hsg12

Vilike mai témája: férfias nők, nőies férfiak. A tegnapi: ki mennyit hízott a karantén kezdete óta. Lacika öt percig magyarázta azt, hogy le van zárva egy körforgalomnak az egyik ága, Szilvike szerint pedig a Despacito 2019-ben jelent meg. Komolyan, senki nem érzi, hogy ez GÁZ? A kis buzgómócsingok még itt mosdatják ezeket a...

A rádió "kiváló" rotációjába meg két dal került be a hónapban: Nemazalány X Sofi Üres Szívek és Császár Előd X Lotfi Begi Feat. Nika Tiltott Szerelem. Ez is GÁZ.
 #190794  Szerző: almos629

Lehet, hogy rajongó vagyok, még az is előfordulhat néha, hogy picit elfogultan fogalmazok, viszont meggyőzni soha nem akarok senkit semmiről. :) Mindenki maga dönti el, hogy milyen rádiókat hallgat és az sem baj, ha leírja, hogy az ő igényeinek egy adott rádió nem felel meg, ha kulturáltan teszi ezt. Sajnos az illető(k)nek ez nem megy, és ezt sajnos nem tudom szó nélkül hagyni. Az összes komment gyalázkodásból, személyeskedésből áll, ráadáaul tele vannak szándékos csúsztatásokkal, hazugságokkal. De ezt már nem részletezem, csak magamat ismételném és Rickykeee23 is tökéletesen összefoglalta a probléma lényegét két hozzászólással ezelőtt. :)
 #190789  Szerző: Yellowbell

Kedves almos!

Szerintem nagyon sokat számít a kor. Nem mindegy, hogy egy olyan hallgatót szólítok meg aki tizenéves és néhány éve rajong egy rádióért. Itt jegyzem meg tisztelem a kort. Az sem mindegy ha egy negyvenen túli hallgatót szólítok meg, aki például a 90-es évek óta kíséri figyelemmel a debreceni rádiózást. Utóbbival lényegében többet tudok beszélgetni mert nagyobb az összehasonlítási alapja.

Az meg pláne számít, ha szakmabelit szólíthatok meg. Ő lesz az aki, sohasem fog olyan dolgokat írni ami számomra érdekes lehet. Ellenben ha azt mondom neki, hogy xyz előadó legfrissebb számában jó lenne ha a TEA1-t pontosítaná mert nem jól hangzik, akkor lehet lesz olyan jó fej és megteszi, mert ebbe éppenséggel még van beleszólása.

Ami a rajongást illeti. Megértem ha rajongtok. Viszont ezt egyetlen hozzászólásból is megértenénk. Azzal, hogy megpróbáljátok minden áron meggyőzni a Best Fm-met nem kedvelőket arról, hogy milyen jó rádiót hallgatnak időnként a saját rajongásotok tárgya tesz titeket nevetségessé! Ha a kommentjeiteket visszaolvassátok és értelmezitek, talán kiderül miért. Nem is csodálkozom azon, ha egyes műsorvezetők ide járnak fel szórakozni.

Semmi bajom egyébként a rajongással! Peace!
 #190786  Szerző: Rickykeee23

Nem értem, hogy miért kap ennyi támadást ez a rádió. Ami igazán zavar, hogy úgy beszél/beszélnek a műsorvezetőkkel mintha a seggükből rángatták volna ki. Micsoda dolog ez? Főleg úgy, hogy jelen van az adott műsorvezető. Lehet itt nagyfiúskodni név nélkül. Dobja be a telefonszámát aztán Vili rácsörög és elmondhatja neki, hogy ő mennyire utálja a rádiót. (Itt most nem azokra gondolok akik építő jellegű megnyilvánulásokkal támadnak, mert én is írtam már, hogy sokkal jobb lenne, ha több energiát fektetnének bele az Európai toplistába. Sajnálom, hogy nem hallgattak meg, de ez van. Továbbléptem. Hála istennek nem akasztottam fel magam) Itt azokról van szó, akikkel igazából nem is találkoztam a fórumon, pedig 2019 óta vagyok kb jelen.. El lehet kapcsolni, lehet keresni másik rádiót. Ha nem felel meg magyarországi, lépjenek át a határon. Nem csak a 104,6 Best FM létezik a világon. Nálunk a helyi rádió a Pécs FM. Nem tetszik, ezért nem hallgatom. De nem lépek be a topicjába és savazom szét az egész rádiót és küldöm el melegebb éghajlatra a műsorvezetőit.
(Inkább hallgatom a debreceni Best-et, mert az tetszik) ;)
 #190778  Szerző: almos629

Szerintem lassan itt az ideje, hogy pontot tegyünk ennek a valaminek a végére.

Attól most tekintsünk el, hogy az összes negatív hozzászólás olyan profilból érkezik, amit aznap csináltak, és az illető soha többé nem használja őket. A kritika hasznos lehet, függetlenül attól, hogy honnan érkezik, de csak akkor, ha építő jellegű. Ezekben a kommentekben viszont egy deka építő jelleg sincs, a tartalmuk kimerül annyiban, hogy a Best FM szar és szűnjön meg, válogatott fröcsögéssel körítve. Az ilyen kritika nem ér semmit, teljesen felesleges leírni. Hibátlan rádió pedig nem létezik, a 7/24 adásfolyamban csak az nem tud belekötni valamibe, aki nem akar, legyen szó akármelyik adóról.

Remélem, abban mindannyian egyetértünk, hogy egy rádió - ideális estben - a hallgatóknak készül. A Best FM-et pedig nem csak rengetegen hallgatják, de szeretik is, és bizony nem csak Debrecenben, hanem az egész országban. Ezt nem csak a hallgatottsági adatok támasztják alá, hanem a rengeteg hallgatói visszajelzés is, főleg az interneten, de gyakran be is telefonálnak a hallgatók, csak hogy elmondják, mennyire tetszik nekik a műsor, a zene, a rádió! És Debrecen nem túl nagy város, itt saját magad is tapasztalhatod, hogy mennyire népszerű a Best FM. Ha bemész egy kisboltba, pékségbe, étteremebe, felszállsz egy buszra, elmegy melletted egy autó, amiben hangosan szól a zene, akkor legalább 90% az esélye, hogy a Best FM-et fogod hallani. Én az utcán mindig hallgatom headseten, és már fel sem tűnik, hogy ha máshonnan is hallom ugyanazt. Az is elég beszédes, hogy szerencsétlen rendőrök akárhová mennek tarffizni, a Best öt percen belül mondja, hogy hol vannak...

Azt tehát ki lehet jelenteni, hogy a Best FM sikeres, de ez nyilván nem jelenti azt, hogy mindenkinek tetszik, mert ez teljesen szubjektív. Viszont - a legtöbb rádióval ellentétben - a Best nem rétegigényeket akar kielégíteni, hanem elsősorban minden debrecenihez, másodsorban pedig minden magyarhoz akar szólni... és a jelek szerint sikerül is neki, hiszen a hallgatottsága veri a jóval nagyobb vételkörzetű M-ét és Gong-ét, és még soha egyetlen negatív véleményt sem olvastam róla, az itteni név nélküli fantom(ok) kivételével.

Ismeritek a véleményemet, valóban a legjobb rádiónak tartom a Best-et, az előző bekezdésekben leírtak miatt is... és ezt a magyar helyi rádiós piacot ismerve, elfogultság nélkül mondom. Azokkal sincs semmi bajom, akik nem így gondolják. A baj az, hogy ha valaki rossz szándékkal, valós tartalom nélkül szól hozzá, csak azért, hogy dühét kiadja magából. Az egyik tag le is írta, hogy valójában az a baja, hogy utálja a munkahelyét, és erről szerinte a Best FM, a műsorvezetők és a hallgatók tehetnek. Az ilyen gondolkodás biztosan nem normális.

Az ügy ezzel részemről lezárva, jó munkát/pihenést mindenkinek :)
 #190777  Szerző: potyi

Majd jön a Radio Like valamelyik üres frekire úgyis. :) Abból meg van egy csomó.
 #190776  Szerző: 3r

Ennek a rádiónak valóban nincs már létjogosultsága.Megfáradt koncepció,kiégett műsorvezetőkkel.A reggeli műsorban is csak kalendárium bulvár meg horoszkóp van, régen legalább voltak játékok is. 2021-be ez gáz.Szükség lenne a helyi rádiózásra, de nem így.Remélem, igaza lesz potyi-nak és hálózatba fogják kapcsolni a BestFm-eket.
 #190773  Szerző: Yellowbell

Kedves Fórumozók Higgyétek el, aki ebben benne van vagy volt igazán nem kommentel - mert nem elegáns. Nem kell őket bántani. Annyit viszont megjegyzek, hogy számomra a Best jelzőtől messze áll az, ami a 104.6-on hallható. Valaha volt ez jobb is de úgy látjuk , hogy manapság másba már több energiát fektettek.
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 33