RADIOSITE Fórum

• Best FM - Debrecen - 104.6 MHz

#190966  Szerző: lgh

Béci09 írta: 2021.04.01. 05:34 Most már a facebookon is az új logo és a "legjobb zenék" szlogen van. Az adásba is belehallgattam, érdekes módon az On-Air arculat továbbra is a régi.
Ez vajon műsorstruktúra szempontjából mit jelenthet, vannak erről hírek? Ez is hálózatosítva van/lesz/lehet, ha ez történne megszűntetnék a sok helyi tartalmat és leszűkítenék? (Bocsi ha teljesen másképp megy, a debreceni Bestet régebben hallgattam csak rendszeresen, nem vagyok naprakész a helyzetével, csak láttam a hozzászólást.)
 #190962  Szerző: Béci09

Most már a facebookon is az új logo és a "legjobb zenék" szlogen van. Az adásba is belehallgattam, érdekes módon az On-Air arculat továbbra is a régi.
 #190952  Szerző: almos629

Új, a többi Best-éhez hasonló logója lett, a honlapon már lecserélték, a Facebook-on még a régi van kint. A hangzóarculat egyelőre nem változott.
 #190832  Szerző: Pihe8

Szegény megfáradt lelkű azért hallgatja egésznap hogy találjon valami álltala nem tetsző dolgot :D
 #190831  Szerző: almos629

hsg12 írta: 2021.03.25. 23:51 ...Ez is GÁZ.
Szerinted. Szerintem pedig az a GÁZ, hogy mindig új nicknevet regisztrálsz, hogy úgy tűnjön, mintha többen egyetértenének veled, és közben fel sem tűnik neked, hogy mennyire átlátszó a taktikád (vagy nem foglalkozol vele). Az meg főleg GÁZ, hogy továbbra sem tudsz normális kritikát megfogalmazni, csak a mocskolódás megy, de az nagyon. Nálam a vitakultúra ott kezdődik, hogy nem kezdjük el lealacsonyítóan becézgetni és vállalhatatlan jelzőkkel illetni azt, akivel nem értünk egyet.
A másik az, hogy ebben a hozzászólásban sem írtál semmi érdemlegeset azon kívül, hogy minden szar, ahogy az összes többiben sem. Légy szíves, írd már le, hogy te miről beszélnél a délutáni műsorban, ha te lennél a műsorvezető! Lehetőleg megszólalásokra lebontva, de az is elég, ha csak egy fő témát jelölsz meg. És milyen új magyar dalokat tennél rotációba az általad írtak helyett, ha te lennél a zenei szerkesztő? (a magyar zenei kvótáról gondolom, hallottál már...)
Ha még ezekre sem tudsz válaszolni, akkor a jövőben szerintem inkább maradj csendben. Köszcsi.
 #190830  Szerző: djlacee

Egy újabb frissen regisztrált troll, köszönjük. Szerintem ilyen még nem volt a fórum történetében, hogy ennyi új regisztráló legyen egyetlen rádió miatt, és mindenki csak negatív kritikát fogalmazzon meg.
 #190829  Szerző: hsg12

Vilike mai témája: férfias nők, nőies férfiak. A tegnapi: ki mennyit hízott a karantén kezdete óta. Lacika öt percig magyarázta azt, hogy le van zárva egy körforgalomnak az egyik ága, Szilvike szerint pedig a Despacito 2019-ben jelent meg. Komolyan, senki nem érzi, hogy ez GÁZ? A kis buzgómócsingok még itt mosdatják ezeket a...

A rádió "kiváló" rotációjába meg két dal került be a hónapban: Nemazalány X Sofi Üres Szívek és Császár Előd X Lotfi Begi Feat. Nika Tiltott Szerelem. Ez is GÁZ.
 #190794  Szerző: almos629

Lehet, hogy rajongó vagyok, még az is előfordulhat néha, hogy picit elfogultan fogalmazok, viszont meggyőzni soha nem akarok senkit semmiről. :) Mindenki maga dönti el, hogy milyen rádiókat hallgat és az sem baj, ha leírja, hogy az ő igényeinek egy adott rádió nem felel meg, ha kulturáltan teszi ezt. Sajnos az illető(k)nek ez nem megy, és ezt sajnos nem tudom szó nélkül hagyni. Az összes komment gyalázkodásból, személyeskedésből áll, ráadáaul tele vannak szándékos csúsztatásokkal, hazugságokkal. De ezt már nem részletezem, csak magamat ismételném és Rickykeee23 is tökéletesen összefoglalta a probléma lényegét két hozzászólással ezelőtt. :)
 #190789  Szerző: Yellowbell

Kedves almos!

Szerintem nagyon sokat számít a kor. Nem mindegy, hogy egy olyan hallgatót szólítok meg aki tizenéves és néhány éve rajong egy rádióért. Itt jegyzem meg tisztelem a kort. Az sem mindegy ha egy negyvenen túli hallgatót szólítok meg, aki például a 90-es évek óta kíséri figyelemmel a debreceni rádiózást. Utóbbival lényegében többet tudok beszélgetni mert nagyobb az összehasonlítási alapja.

Az meg pláne számít, ha szakmabelit szólíthatok meg. Ő lesz az aki, sohasem fog olyan dolgokat írni ami számomra érdekes lehet. Ellenben ha azt mondom neki, hogy xyz előadó legfrissebb számában jó lenne ha a TEA1-t pontosítaná mert nem jól hangzik, akkor lehet lesz olyan jó fej és megteszi, mert ebbe éppenséggel még van beleszólása.

Ami a rajongást illeti. Megértem ha rajongtok. Viszont ezt egyetlen hozzászólásból is megértenénk. Azzal, hogy megpróbáljátok minden áron meggyőzni a Best Fm-met nem kedvelőket arról, hogy milyen jó rádiót hallgatnak időnként a saját rajongásotok tárgya tesz titeket nevetségessé! Ha a kommentjeiteket visszaolvassátok és értelmezitek, talán kiderül miért. Nem is csodálkozom azon, ha egyes műsorvezetők ide járnak fel szórakozni.

Semmi bajom egyébként a rajongással! Peace!
 #190786  Szerző: Rickykeee23

Nem értem, hogy miért kap ennyi támadást ez a rádió. Ami igazán zavar, hogy úgy beszél/beszélnek a műsorvezetőkkel mintha a seggükből rángatták volna ki. Micsoda dolog ez? Főleg úgy, hogy jelen van az adott műsorvezető. Lehet itt nagyfiúskodni név nélkül. Dobja be a telefonszámát aztán Vili rácsörög és elmondhatja neki, hogy ő mennyire utálja a rádiót. (Itt most nem azokra gondolok akik építő jellegű megnyilvánulásokkal támadnak, mert én is írtam már, hogy sokkal jobb lenne, ha több energiát fektetnének bele az Európai toplistába. Sajnálom, hogy nem hallgattak meg, de ez van. Továbbléptem. Hála istennek nem akasztottam fel magam) Itt azokról van szó, akikkel igazából nem is találkoztam a fórumon, pedig 2019 óta vagyok kb jelen.. El lehet kapcsolni, lehet keresni másik rádiót. Ha nem felel meg magyarországi, lépjenek át a határon. Nem csak a 104,6 Best FM létezik a világon. Nálunk a helyi rádió a Pécs FM. Nem tetszik, ezért nem hallgatom. De nem lépek be a topicjába és savazom szét az egész rádiót és küldöm el melegebb éghajlatra a műsorvezetőit.
(Inkább hallgatom a debreceni Best-et, mert az tetszik) ;)
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 33