RADIOSITE Fórum

• Sport

#132883  Szerző: noartist

Szerintem pár előfizetőt most el fog veszíteni a Telekom, elszállt az M1 HD.
Kénytelen vagyok SD-ben nézni a meccset...
 #132876  Szerző: asimov

A legtöbb játékvezetői itélet tényleg no comment kategória. A lesből elengedett akció/gól viszont az illetékes partjelzőé, mert ezek észlelése az ő dolga lenne.
Remélem én is, hogy nagy meccs lesz este, és én is Németországnak szurkolok! :)
Pasa írta:Szégyen, hogy egy ilyen kutyaütő bíró VB-meccset vezethet, pláne a harmadik helyért. Kassai Viktornak meg maradt a magyar szuperkupa, pedig életében nemzetközi meccsen csak egyet hibázott (bár az sorsdöntő volt, de a partjelző hibájából).
A brazil-holland majdnem a papírformát hozta. Talán egy 2:1 igazságosabb lett volna, de ez a brazil csapat minden idők leggyengébb válogatottja volt.
Ma nagyon nagy meccsre számítok, szoros német győzelemmel. :yes:
 #132871  Szerző: Glenn

Szégyen, hogy egy ilyen kutyaütő bíró VB-meccset vezethet, pláne a harmadik helyért. Kassai Viktornak meg maradt a magyar szuperkupa, pedig életében nemzetközi meccsen csak egyet hibázott (bár az sorsdöntő volt, de a partjelző hibájából).
A brazil-holland majdnem a papírformát hozta. Talán egy 2:1 igazságosabb lett volna, de ez a brazil csapat minden idők leggyengébb válogatottja volt.
Ma nagyon nagy meccsre számítok, szoros német győzelemmel. :yes:
 #132864  Szerző: asimov

Update:
Végül 0:3-ra, szégyelnivaló játékkal kikaptak a brazilok a sokkal összeszedettebben football-ozó Hollandiától.
Mindent elmond a brazilok VB szerepléséről az alábbi -brazil- szurkolói plakát, amit a brazil tv-sek hosszú másodperceken át mutattak: "Come back Pele" (kb így) magyarúl: "Gyere vissza Pelé"

A játékvezető itéletek is megérnének egy misét.
--------------------------
No.. Brazíliának megint kinéz egy nagy zakó, most Hollandiától. (Football VB, bronzmecs, M1 HD)
A játékvezető és a partjelző sem Brazíliával van, eddig....
 #132838  Szerző: asimov

Brazilia - Németország = 1:7 után:
http://www.youtube.com/watch?v=vNVqXjqo7h4
... és ez még egy finomabb alkotás.
 #132813  Szerző: noartist

LuciFerko írta:A vendéglátóipari egységben, ahol néztem a meccset egy csoport brazil zászlóval jött, de a 20. percnél elrakták. :)
:twisted:
 #132812  Szerző: LuciFerko

A vendéglátóipari egységben, ahol néztem a meccset egy csoport brazil zászlóval jött, de a 20. percnél elrakták. :)
 #132806  Szerző: noartist

7-1 lett a vége, le a kalappal.
 #132790  Szerző: asimov

Foci VB elődöntő (most megy):
Németország 5:0-ra (nem elírás!) vezet Brazilia ellen, alig 30 perccel a kezdés után!
A németek már félpályánál labdát letámadnak, labdát szereznek. A brazilok szétestek, teljesen. Az (eddigi) utolsó két gólnál a németek kigurigázták (embernyelven: a védők között passzolgattak a német támadók) a széthullott brazil védelmet.
Kinéz egy KO braziloknak, de nem Neymar hiánya miatt.
(M1 közvetít)
 #130276  Szerző: asimov

F1 közvetítés (kínai nagydíj):
El sem hittem: gondolkodást igénylő kérdést adtak fel a játékban. (jó... nem nagyon bonyolultat, de akkor is)
Mi ez a megondolatlanság? :)

Motorok, sebesség, üzemanyag:
A motorhang tényleg kiábrándító. Valami fele cm3, viszont turbo-s motorok... a 80-as évekbeli motorhangok jöttek vissza :(
Ehhez képest a végsebességgel (328..330 km/ó volt a csúcs) nincs gond és a gyorsulás is megvan, sőt: szerintem, összeségében, jobban is gyorsulnak az autók, mint tavaly.
Idén fix üzemanyagmennyiség (100,00 liter) is van, és a helyekért versenyben levő pilótáknak -ha nem is kicentizve- azért be kellett osztani ezt. (Hamilton, élen történő magányos "autókázásból" adódó üzemanyagmegtakarítása nem mérvadó)

A Mercedes agyonverte a mezőnyt, a befutó sorrend:
L. Hamilton
K. Rosberg
F. Alonso
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 45