RADIOSITE Fórum

• Rádió Érd - Érd - 87.8 MHz

#76737  Szerző: csokie

Hát az igazat megvallva, én nem akarom őket fikázni, de június 1. messze van már és én fejlődést nem látok szinte semmit azóta. Tesztadás is elég sokáig ment, ígérgetnek, ígérgetnek csak kérdés meddig, én megmondom őszintén várnám az áttörést, de lehet hogy hiába... Oké, hogy vannak már hírek, meg ilyenek, de hát azért egy volt Extrémestől többet várnék.
 #76735  Szerző: LuciFerko

Csak nem egy újabb frekipazarlás? :gülü2:
 #76734  Szerző: csokie

Nekem nem ugrik át a R6-ra az autórádióm, ha kiérek a 87.8 vételkörzetéből. Kijavították a PI kódot?
De a keverések és a zenék botrányosak. Mi ez a sok Über-easy-pop zene? Honnan szedtek ennyi okádék számot össze? Sírok, ha rátekerek, és huzamosabb ideig hallgatom kell...
Ha Easy-pop kell akkor ott a Lakihegy, nem kell még egy ilyen ide. Igényes Rockzenét Érdnek!
 #75620  Szerző: Klamancsek

mlaszlo írta:Már van RDS is "RADIOERD", de csak nagyon gyengén, az adó néhány km-es körzetében jön csak le, ahol tökéletes a vétel, messzebb már nem. Valami rosszul is lett beállítva, mert amint gyengül a vétel átvált a rádió a Rádió6-ra, így szinte autóval pár métert haladva átvált az erősebb Rádió6-ra.
Délután volt műsorvezetés is, kívánságműsorral és programajánlóval.
köszönjük a RÉ-nek az ingyen reklámot... :D
 #75614  Szerző: LuciFerko

azonos a PI kód? :blush:
 #75612  Szerző: mlaszlo

Már van RDS is "RADIOERD", de csak nagyon gyengén, az adó néhány km-es körzetében jön csak le, ahol tökéletes a vétel, messzebb már nem. Valami rosszul is lett beállítva, mert amint gyengül a vétel átvált a rádió a Rádió6-ra, így szinte autóval pár métert haladva átvált az erősebb Rádió6-ra.
Délután volt műsorvezetés is, kívánságműsorral és programajánlóval.
 #73700  Szerző: NyokeeZsoltTinKA

Még technikailag sincsenek rendesen összerakva. Voltam bent szombaton. Asztalok és technikai berendezések összevissza, be sincs még kötve a nagy része. Miskolcról költöznek mindennel együtt, és onnan csinálják a tesztadást távvezérléssel. (amikor nincsenek Érden). Töreki Gyuri már ott van, és rakja össze a dolgokat.
Szerk: RDS azért nincs, mert az erre szolgáló egység sincs még meg.
 #73628  Szerző: mlaszlo

Egész órakor már MTI-s hírek is vannak, viszont mintha gyengébb lenne az adó, alig jön be még autó rádióval is, csak az adótól légvonalban kb. 1,5-2 km-re jön be folyamatosan tisztán, különben hallgathatatlan, menet közben állandóan serceg, a kereső meg se áll rajta. Parkvárosban kisebb rádiókkal be se jön, mobiltelefonnal is ügyeskedni kell, hogy valamit hallani lehessen belőle, de csak monoban.
 #73267  Szerző: csokie

Egész jó klub zenék mennek itt esténként. :)
Csak a hangminőség és az RDS jönne rendbe.
 #72011  Szerző: Rádiós

Nem biztos, hogy a zene a fontos ezen a rádión, hanem a majdani szöveges tartalom. Az utóbbi időben a kisközösségi rádiók főként zeneileg akartak különlegesek lenni, amivel nincs is baj. Egy közösségi rádiótól ne várjunk nagy dolgokat.
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 12