RADIOSITE Fórum

• Dühöngő

#189361  Szerző: potyi

Ő csak narcisztikus személyiségzavaros, de való igaz, hogy szintén nem ép. :) Engem már nem zavar Fletó. Legyen. Elmúlt minden dühöm felé, mert jött egy olyan, aki után konkrétan még őt is visszasírom.

Ez még Orbánnal is előfordulhat, ha jön utána egy rosszabb, de borzasztóan sok idő lesz innen nézve, és azért bízom benne, hogy nem lesz ilyen. :D
 #189360  Szerző: shadoe

Nem szokásom belemenni ezekbe az értelmetlen vitákba, de az érintett felek esetleg áttanulmányozhatnák ezt a cikket, hátha megkopott a memóriájuk vagy a "tisztánlátásuk" ez ügyben (nem, nem origós cikk, index.hu :) ), és feltehetik maguknak a kérdést, hogy vajon jó -e, hogy ilyenekre ment el az adófizetők pénze: https://index.hu/belfold/1219kovacs/
Aki pedig a jelenlegi miniszterelnök antiszociális mivoltát firtatta - joggal vagy nem joggal, nem az én dolgom eldönteni -, esetleg tehetne egy kört a 2004-2009 között regnáló miniszterelnök antiszociális mivoltának vizsgálatával is!
További jó szórakozást!
 #189358  Szerző: Glenn

Moderálva.
 #189356  Szerző: asr27

Moderálva.
 #189353  Szerző: asr27

Moderálva.
 #189352  Szerző: potyi

Köszi. :)

Még válaszolok a kérdésedre, mert tök normálisan feltetted: szerintem az alapvető különbség Szájer bulija és az LMBTQ mozgalom, illetve törekvések támogatása között az az, hogy Szájer (és politikai közege) az identitása kapcsán a titkolózás, a hazudozás (főleg a családjának) és a képmutatás hármasát tartja egyetlen elfogadható útnak, tehát mindent csakis négy fal között, az LMBTQ mozgalom pedig a magánélet szabad felvállalásának és törvényes megélésének lehetőségét, titkok, sérülések, szorongások, társadalmi megvetés és bűntudat nélkül úgy, ahogy a nem LMBTQ személyek is (úgy, és nem intenzívebben).

Tegnap láthattuk, hogy mi a különbség a kettő között. Drogos orgiákra nem az jár, aki szabadon megéli a vágyait és nem kell félnie semmilyen retorziótól, tehát egészséges lelkületű tud lenni, hanem az, akinek el kell fojtania, szégyen, öngyűlölet övezi és folyamatosan nő benne a feszültség, ami végül egy ilyen buliban testesül meg. Nem mondom, hogy kizárólagosan így van ez, mert a perverzek sokmindentől lehetnek perverzek, ennek nemcsak társadalmi-politikai, hanem lelki okai vannak, amit persze befolyásol az előbbi - de ez a jellemző mintázat.

A "normális" melegek nem ezt csinálják, mert nem szorulnak rá. Szájer sem csinálta volna, ha megélhette volna szabadon az érzelmeit és vágyait, nem kellett volna megházasodnia, és egy olyan alaptörvényhez adnia a nevét (oké, igaz, csapatban írták), amiben a saját, legmélyebb vágyait a maga normalitásában és teljességében nem élheti meg, csak titokban, kamuban, tagadásban. Így viszont, 32 év után nem maradt más, csak a kamu, a gangbang, meg az eresz.

Megtehette volna, hogy a lebukás előtt feláll, kiáll, és elmondja, hogy ezt nem tudja tovább csinálni. Csak nem vasárnap, hanem mondjuk csütörtökön. Nem tette. Alapvetően ezzel van "bajunk".
 #189351  Szerző: Glenn

potyi írta: 2020.12.02. 20:15 Kedves Glenn! Én nem szájkaratézom.

Minden itt leírt mondat a szerzőt minősíti. Így van ez veled is, velem is.

Én egy igazságos országban és világban hiszek, olyanban szeretnék élni mindenáron. Nagy lendületet kaptam tegnap, többszázezer, vagy inkább millió honfitársammal együtt, ami 2022-ig biztosan kitart. A mi oldalunknak a libsizés, a Sorosozás, a migránsozás, a buzizás és úgy en bloc az árokásás bármilyen szinten is vállalhatatlan, mi nem ezt tanultuk és nem így szocializálódtunk, aki pedig mégis, az le tudta küzdeni ezt a fals értékrendet. Ezen felül, amit el akartam mondani, azt én elmondtam a témában, és most már csak magamat ismételném.

Ami az alaphelyzet, és amiért nem szájkaratézom veled az az, hogy párhuzamos igazságban, párhuzamos világban élünk, te nem értesz engem, én nem értelek téged, és így csak veszíteni lehet, főleg energiát.

Elfogadom, hogy ezeket gondolod, és elfogadom, hogy nem azt, amit én. Ettől szép az emberiség. További szép estét.
Rendben, egy igazi, korrekt, kulturált ellenzéki érzelmű embert ismertem meg benned. :yes:
Nem értünk egyet, de nem is akarjuk egymást a földbe döngölni (másról nem is beszélve).
Én úgy érzem (nyilván te nem), hogy igazságos országban élek, és nem is szeretném, ha ebben változás lenne (kormányváltás :o ).
Azért mindenképpen maradt egy nyitott kérdés, mert azt írod: "A mi oldalunknak a libsizés, a Sorosozás, a migránsozás, a buzizás és úgy en bloc az árokásás bármilyen szinten is vállalhatatlan, mi nem ezt tanultuk és nem így szocializálódtunk". Ha ez így van, mi baj van akkor Szájerrel? Mert most ezzel kapcsolatos a balhé, ő egy melegbulin bukott meg. Hát ha ez a libsi oldalon nem gond, akkor mi a baj ővele? Ha meleg, akkor az jó, nem? Mégis a libsimédia belekapaszkodott ebbe a sztoriba, ami politikailag érthető, de így akkor mégis zsákutca? Miért érzem azt, amit négy éve? Vissza lehet keresni, mit írtam akkor. Most is fenntartom, annyi különbséggel, hogy lehet, a nagy sorosnyomás miatt nem lesz meg a kétharmad. De a mai világban egy nemzeti blokknak szép lesz az egyszerű többség is. 2022-ben újra fideszkormány lesz :yes: .
Szép napot! :)
 #189350  Szerző: potyi

Kedves Glenn! Én nem szájkaratézom.

Minden itt leírt mondat a szerzőt minősíti. Így van ez veled is, velem is.

Én egy igazságos országban és világban hiszek, olyanban szeretnék élni mindenáron. Nagy lendületet kaptam tegnap, többszázezer, vagy inkább millió honfitársammal együtt, ami 2022-ig biztosan kitart. A mi oldalunknak a libsizés, a Sorosozás, a migránsozás, a buzizás és úgy en bloc az árokásás bármilyen szinten is vállalhatatlan, mi nem ezt tanultuk és nem így szocializálódtunk, aki pedig mégis, az le tudta küzdeni ezt a fals értékrendet. Ezen felül, amit el akartam mondani, azt én elmondtam a témában, és most már csak magamat ismételném.

Ami az alaphelyzet, és amiért nem szájkaratézom veled az az, hogy párhuzamos igazságban, párhuzamos világban élünk, te nem értesz engem, én nem értelek téged, és így csak veszíteni lehet, főleg energiát. Ezt szerintem még te is osztod, ahogy abban is közös platformon vagyunk, hogy amit Szájer csinált, az vállalhatatlan.

Elfogadom, hogy ezeket gondolod, és elfogadom, hogy nem azt, amit én. Ettől a diverzitástól és heterogenitástól szép az emberiség. További szép estét.
 #189348  Szerző: Glenn

Moderálva.
 #189347  Szerző: sababa

Garfield írta:Természetesen az ügy mögött Soros áll. Ő maga ütötte le Szájert, és ő vitte be az orgiára talicskában, sőt, még drogot is rakott a tatyójába. Aztán amikor felébredt szegény képviselőnk, megpróbált lemászni az ereszen, de pont ekkor érkeztek meg a rendőrök, akiket természetesen Soros hívott ki. Soros a hibás!! STOP SOROS!!!!

Kérem a krumplit!
egyetértek, a Soros szál tényleg nagyon érdekes ebben a történetben!

Szájer ugyanis találkozott vele 89'-ben, hogy pénzt kolduljon egy Fideszes rádió létrehozásához! mekkora szerencse, hogy ma már minden rádióalapítás iránti vágyukat kiélhetik :)

még NBC-s "brand support" is lett volna :smoke:

Kép
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 26