RADIOSITE Fórum

• Szolnok FM - Szolnok - 90.4 MHz

#112076  Szerző: Roger

Úúúú gyerek, állítsatok valamit a stream processzálásán mert (szerintem) így nagyon gagyi.... :o :(
 #111747  Szerző: donder

Jani98 írta:
donder írta:
Jani98 írta:Szerintem ezt folytassátok privátban.Vagy a rádiók topicjában.Ennek már nyomokban sincs köze a SzolnokFM-hez..
moderátor úr?!?! :)
Szúrta a szemem,sorry. :) A Modik nyilván pihennek ma. :D
semmi baj...
Hát.. az egyik érettségire készül épp ezért nincs fennt olyan sokat.. :)
 #111732  Szerző: noartist

donder írta:
Jani98 írta:Szerintem ezt folytassátok privátban.Vagy a rádiók topicjában.Ennek már nyomokban sincs köze a SzolnokFM-hez..
Szúrta a szemem,sorry. :) A Modik nyilván pihennek ma. :D
 #111731  Szerző: donder

#111730  Szerző: noartist

Szerintem ezt folytassátok privátban.Vagy a rádiók topicjában.Ennek már nyomokban sincs köze a SzolnokFM-hez..
 #111726  Szerző: Glenn

Csongii írta:De, a 89,9 MHz-en, ahol most is.
??? Nem létezik... :shock:
Van erről valami írott anyag? Mert ez mindennek ellentmondana, és én akkor aktívan DX-eltem és figyeltem az országos médiahíreket. Még a Dráva Rádió is csak horvát adóval volt képes elindulni, mert moratórium volt. Persze nem vonom kétségbe, megtörténhetett, de akkor viszont szépen eltitkolták, mert az 1989-ben induló adók (Juventus, Calypso, Rádió 11) hatalmas publicitást kaptak.
 #111717  Szerző: Csongii

Pasa írta:
Csongii írta:Megbízható forrásból tudom, hogy a bajai rádió kapta az első helyi frekvenciát még '89-ben.
De nem FM-en...
De, a 89,9 MHz-en, ahol most is.
 #111708  Szerző: Glenn

Csongii írta:Megbízható forrásból tudom, hogy a bajai rádió kapta az első helyi frekvenciát még '89-ben.
De nem FM-en...
 #111697  Szerző: Volvos

Jaa, és a 90.4MHz amikor indult, Rádió21 volt a neve, 24órás volt de rövid pályafutással mert ezt a frekit kapta a néhai Rádió 2000 Miután a 92.2MHz-ről ide költözött. '94es enedély ide vagy oda de akkor is szóltak már ezek a rádiók. Ez Tény. :) LuciFerko, a 92.2MHz-en 5h-12h ig Rádió2000 12h-20hAktív rádió szólt. a 92.5MHz az Cegléd
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 15