RADIOSITE Fórum

• Árvíz FM

#117016  Szerző: kukac

Hagyd, láthatóan fogalma nincs az egészről, csak írogat.
 #117013  Szerző: mimi

csabyke írta:Az igaz, hogy nem radiobizniszben utazom... De ha te abban is utazol, akkor sem vilagos h mi a gond... en nem azt mondtam h allamositsuk a classt hanem azt h sztem mind1 h egy orszagos radio orszagos e v sem ha a tartalom ok... legalabbis nekem mint hallgatonak... a neo meg tudtommal nem fizette ki a rezsit.... ha en sem teszem, nalam is zaroljak a szolgaltatast....
Ha azt hiszed, hogy mindegy, akkor vegyük például a radiocafé példáját. Hasonló zenei kínálattal, országos lefedettséggel, paradox módon kevesebb kötelezettséggel és anyagi kockázat nélkül ráindította állambácsi az átalakult Petőfi Rádiót, ami elvitte a hallgatók egy részét és a hirdetőket. Ez nem tett jót az egyébként a Petőfinél sokkal jobb, változatosabb és színesebb cafénak, ami végül meg is szűnt, az egykori hallgatóit pedig a Petőfi mára semmilyen szinten nem tudja kielégíteni.
 #117012  Szerző: fecokam7

egon2 írta:"Az Árvízvédelmi rádiót hallják a NeoFM hullámhosszán"
Az előbb hangzott el.

Luciferko .Ennyi erővel Sláger rádió hullámhosszán-t is mondhatnának,hisz a Neo FM előtt a Sláger birtokolta ezt a frekvencia csomagot.Mért mondják,be?Vagy 30 nap múlva vissza jön erre a frekvenciákra a Neo FM?Mert számomra ez a mondat úgy fest,hogy a Neo Fm 30 napra kölcsön adta az MTVA-nak a frekvenciáit,és utána vissza jön a Neo Fm,mint egy eldobott Bumeráng:)))Az más lapra tartozik,hogy a Neo FM tavaly November 9.e óta nem sugározz ezeken a frekvenciákon!
Szerintem mindez azért van, hogy a drága nép, akinek halovány lila gőze sincs arról, hogy mi van, tudta, hogy volt ott valamikor egy NeoFM, aztán SSS volt, most meg tekergette a rádiót és a rádión megjelent az elmentett NeoFM név, ne kezdjen el örülni, mert már nem azt fogja kapni, amit kapott 1998 óta... Szerintem...
 #117011  Szerző: csabyke

Koszonom a jokivansagot a leendo companymhoz, csak nem ertem az okat...
Az igaz, hogy nem radiobizniszben utazom... De ha te abban is utazol, akkor sem vilagos h mi a gond... en nem azt mondtam h allamositsuk a classt hanem azt h sztem mind1 h egy orszagos radio orszagos e v sem ha a tartalom ok... legalabbis nekem mint hallgatonak... a neo meg tudtommal nem fizette ki a rezsit.... ha en sem teszem, nalam is zaroljak a szolgaltatast....
 #116997  Szerző: egon2

"Az Árvízvédelmi rádiót hallják a NeoFM hullámhosszán"
Az előbb hangzott el.

Luciferko .Ennyi erővel Sláger rádió hullámhosszán-t is mondhatnának,hisz a Neo FM előtt a Sláger birtokolta ezt a frekvencia csomagot.Mért mondják,be?Vagy 30 nap múlva vissza jön erre a frekvenciákra a Neo FM?Mert számomra ez a mondat úgy fest,hogy a Neo Fm 30 napra kölcsön adta az MTVA-nak a frekvenciáit,és utána vissza jön a Neo Fm,mint egy eldobott Bumeráng:)))Az más lapra tartozik,hogy a Neo FM tavaly November 9.e óta nem sugározz ezeken a frekvenciákon!
 #116985  Szerző: kukac

mimi írta:
kukac írta:egyébként pedig nem tudjuk hogy miről beszélsz, talán ha kifejtenéd... mindenesetre a sláger kiválogatott 40+-os zenéi helyett lehet kevésbé sikeres régi dalokból is összehordani egy rádiót, csak annak még kevesebb hallgatója lesz - mi a cél, nekem mint szerkesztőnek tetsszen, a haveroknak akik jól hátba veregetnek hogy milyen f*sza a zene, vagy a célcsoport legszélesebb szegmensének, el kell dönteni...
pedig tavaly ősszel hogy megmutatták, ha emlékszel :D
az elég tanulságos volt minden szakmabelinek szerintem.
 #116984  Szerző: sandav2013

mimi írta:szerintem kéne csinálni egy tízlemezes CD válogatást, amire ráférne minden slágerrádiós zene és a bumeráng összes vicces pillanata, és akkor mindenki megnyugodna
Bocs de szerintem 10 lemezre nem férne rá- egy Bumeráng rajongó!!!!!!
 #116982  Szerző: mimi

kukac írta:egyébként pedig nem tudjuk hogy miről beszélsz, talán ha kifejtenéd... mindenesetre a sláger kiválogatott 40+-os zenéi helyett lehet kevésbé sikeres régi dalokból is összehordani egy rádiót, csak annak még kevesebb hallgatója lesz - mi a cél, nekem mint szerkesztőnek tetsszen, a haveroknak akik jól hátba veregetnek hogy milyen f*sza a zene, vagy a célcsoport legszélesebb szegmensének, el kell dönteni...
pedig tavaly ősszel hogy megmutatták, ha emlékszel :D
 #116977  Szerző: kukac

forlife70 írta:
kukac írta: - aham, mert a neo-nak is annyira bejött a 40+-os vonal...
Amire én gondoltam, az NEM olyasvalami, amin Zsédenyi Adriennt Guns'n'Roses követ... :D De felesleges magyarázkodni, úgyis tudjátok, milyen arculatról beszélek.
OFF: (de csak mert ebben a topikban történt) Az csak nekem tűnt fel, hogy egy egyszerű, jóindulatú (tehát nem hangulatkeltési szándékkal feltett) kérdésre, felvetésre érkeznek bár jó meglátások és válaszok, de gyakran olyan tréputri formában... Nem trágárul, de szinte süt a visszavágás dühe (rosszindulat???) a monitoron. Ld. "kívánom neked hogy tapasztald meg, milyen amikor egy tollvonással kirántják a megélhetésed azzal hogy egy lényegesen tőkeerősebb vállalkozással kell versenyezned! remélem az is tökmindegy lesz..." Na de erre ne válaszoljatok (max valami illetékes guru), mert az már tényleg kioffolja a témát...
mivel megszólítottál, csak válaszoljak már. van egy mondás miszerint amilyen az adjonisten', olyan a fogadjisten'. ha neked ennyire nem számít a másik embernek a sorsa, jövője, akkor veled se kell lojálisnak lenni senkinek. és ez minden rosszindulat, "tréputri-forma" nélkül van megjegyezve...
érdekes hogy hogyan változik egyesek érzékenysége attól függően hogy a más vagyonáról, vagy a sajátjukról van szó. amíg a másé tökmindegy, addig a sajátnál már "tréputri" ha szóvá van téve.
egyébként pedig nem tudjuk hogy miről beszélsz, talán ha kifejtenéd... mindenesetre a sláger kiválogatott 40+-os zenéi helyett lehet kevésbé sikeres régi dalokból is összehordani egy rádiót, csak annak még kevesebb hallgatója lesz - mi a cél, nekem mint szerkesztőnek tetsszen, a haveroknak akik jól hátba veregetnek hogy milyen f*sza a zene, vagy a célcsoport legszélesebb szegmensének, el kell dönteni...
 #116976  Szerző: forlife70

kukac írta: - aham, mert a neo-nak is annyira bejött a 40+-os vonal...
Amire én gondoltam, az NEM olyasvalami, amin Zsédenyi Adriennt Guns'n'Roses követ... :D De felesleges magyarázkodni, úgyis tudjátok, milyen arculatról beszélek.
OFF: (de csak mert ebben a topikban történt) Az csak nekem tűnt fel, hogy egy egyszerű, jóindulatú (tehát nem hangulatkeltési szándékkal feltett) kérdésre, felvetésre érkeznek bár jó meglátások és válaszok, de gyakran olyan tréputri formában... Nem trágárul, de szinte süt a visszavágás dühe (rosszindulat???) a monitoron. Ld. "kívánom neked hogy tapasztald meg, milyen amikor egy tollvonással kirántják a megélhetésed azzal hogy egy lényegesen tőkeerősebb vállalkozással kell versenyezned! remélem az is tökmindegy lesz..." Na de erre ne válaszoljatok (max valami illetékes guru), mert az már tényleg kioffolja a témát...
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 21