forlife70 írta:kukac írta:
- aham, mert a neo-nak is annyira bejött a 40+-os vonal...
Amire én gondoltam, az NEM olyasvalami, amin Zsédenyi Adriennt Guns'n'Roses követ...
De felesleges magyarázkodni, úgyis tudjátok, milyen arculatról beszélek.
OFF: (de csak mert ebben a topikban történt) Az csak nekem tűnt fel, hogy egy egyszerű, jóindulatú (tehát nem hangulatkeltési szándékkal feltett) kérdésre, felvetésre érkeznek bár jó meglátások és válaszok, de gyakran olyan tréputri formában... Nem trágárul, de szinte süt a visszavágás dühe (rosszindulat???) a monitoron. Ld. "kívánom neked hogy tapasztald meg, milyen amikor egy tollvonással kirántják a megélhetésed azzal hogy egy lényegesen tőkeerősebb vállalkozással kell versenyezned! remélem az is tökmindegy lesz..." Na de erre ne válaszoljatok (max valami illetékes guru), mert az már tényleg kioffolja a témát...
mivel megszólítottál, csak válaszoljak már. van egy mondás miszerint amilyen az adjonisten', olyan a fogadjisten'. ha neked ennyire nem számít a másik embernek a sorsa, jövője, akkor veled se kell lojálisnak lenni senkinek. és ez minden rosszindulat, "tréputri-forma" nélkül van megjegyezve...
érdekes hogy hogyan változik egyesek érzékenysége attól függően hogy a más vagyonáról, vagy a sajátjukról van szó. amíg a másé tökmindegy, addig a sajátnál már "tréputri" ha szóvá van téve.
egyébként pedig nem tudjuk hogy miről beszélsz, talán ha kifejtenéd... mindenesetre a sláger kiválogatott 40+-os zenéi helyett lehet kevésbé sikeres régi dalokból is összehordani egy rádiót, csak annak még kevesebb hallgatója lesz - mi a cél, nekem mint szerkesztőnek tetsszen, a haveroknak akik jól hátba veregetnek hogy milyen f*sza a zene, vagy a célcsoport legszélesebb szegmensének, el kell dönteni...