Pasa írta: Méregdrágán külön dobozzal és csak két tévén? Kösz, nem. A UPC Direct meg csak ott van, ahol van rálátás, és megengedik kirakni az ablakba a lavórt. Itt egyik sem áll fenn.Panelba laksz hogy nem tehetsz ki antennát?
Pasa írta: Méregdrágán külön dobozzal és csak két tévén? Kösz, nem. A UPC Direct meg csak ott van, ahol van rálátás, és megengedik kirakni az ablakba a lavórt. Itt egyik sem áll fenn.Panelba laksz hogy nem tehetsz ki antennát?
mlaszlo írta:Mauro írta: Nem úgy szoktam zene csatikat nézni hogy nézzek DVD írón DVD filmet. És közbe meg rögzítem valamelyik zene csati műsorát HDD-re és film után meg nézzem.Végülis ez is egy jó megoldás. Én a VH1-t és a VH1 Classic-ot szoktam nézni, azokon szerencsére nincs reklám.
Volt alkalmam belenézni a Digi-s zenecsatornákba is (Hit Music, Music Channel), azok is elég jók, csak elég gyenge minőségű a hangjuk, gondolom a Digi nem nagyon ereszti el a hang sávszélességét.
Ghee írta:Méregdrágán külön dobozzal és csak két tévén? Kösz, nem. A UPC Direct meg csak ott van, ahol van rálátás, és megengedik kirakni az ablakba a lavórt. Itt egyik sem áll fenn.Pasa írta:Té digitálon.Mauro írta:Ha zene kell nézd MTV tematikus csatijait.Ja, nézzem, kösz. És hol, ha szabad kérdeznem???
Mauro írta: Nem úgy szoktam zene csatikat nézni hogy nézzek DVD írón DVD filmet. És közbe meg rögzítem valamelyik zene csati műsorát HDD-re és film után meg nézzem.Végülis ez is egy jó megoldás. Én a VH1-t és a VH1 Classic-ot szoktam nézni, azokon szerencsére nincs reklám.
mlaszlo írta:Nem úgy szoktam zene csatikat nézni hogy nézzek DVD írón DVD filmet. És közbe meg rögzítem valamelyik zene csati műsorát HDD-re és film után meg nézzem.Mauro írta: Az nem gond reklámokat át tudom ugrani.Az élő adásban?
mlaszlo írta:donder írta: Tegyük fel bevedel 2 liter sört/4 klip, és akkor tuti hogy kell neki!!8-10 klip után pedig már mindegy is mit adnak![]()
donder írta: Tegyük fel bevedel 2 liter sört/4 klip, és akkor tuti hogy kell neki!!8-10 klip után pedig már mindegy is mit adnak![]()
mlaszlo írta:Tegyük fel bevedel 2 liter sört/4 klip, és akkor tuti hogy kell neki!!donder írta: mondjuk azidő alatt elmegy a wc-be...Na de 15-20 percenként?![]()
Ugyanis 3-4 klip után reklám van.