RADIOSITE Fórum

• Nagyobb kábelszolgáltatók (Tarr, PR Telecom, Cellkábel, stb...)

#43043  Szerző: Mauro

mlaszlo írta:
Mauro írta: Erre gondoltam én is. Talán lekapcsolja és egy riválissal kevesebb.
Lehetséges, de akkor ez kissé drága módja a versenytárs kiiktatásának.
Biztos nem találtak más megoldást.
Amúgy már nincs gond a képpel Duna és Duna 2vel 16:9-es adás esetén.
 #43007  Szerző: mlaszlo

Mauro írta: Erre gondoltam én is. Talán lekapcsolja és egy riválissal kevesebb.
Lehetséges, de akkor ez kissé drága módja a versenytárs kiiktatásának.
 #42991  Szerző: Mauro

mlaszlo írta:
Mauro írta:http://dtvnews.hu/content/tov-bbi-h-l-z ... -tvnetwork
Ebben csak az az érdekes, hogy a szóban forgó területek egy részén már jelen van a Digi saját hálózattal. Mit fog kezdeni ezeken a helyeken két párhuzamos hálózattal?
Erre gondoltam én is. Talán lekapcsolja és egy riválissal kevesebb.
 #42123  Szerző: Mauro

jeek írta:Május 1-től indul a D HD csomag a PR-Telecomnál (m1HD, m2HD, Eurosport HD, Discovery HD, History HD és National Geographic HD) jelenleg csak az ÁSZF szerinti listaár van fent, az 1990Ft-ba kerül. A HD csomag analóg csomaghoz is rendelhető önállóan, külön digitális csomag nélkül is, akár. (tehát ha a jelenlegi akciókat nézzük akkor 5000Ft/hó áron már lehet bárkinek HD csomagja, PVR-es boxxal)
Természetesen lesz HBO HD is, HBO Pakhoz vagy CinemaPakhoz vagy MaxPakhoz.

A box végülis ilyen lett
Kép
Tud mindent amit kell, merevlemezes, interaktív szolgáltatások, PIP .. stb. van rajta UTP, USB, HDMI, digitális kimenetek.
Csak HD csatik száma itt is gyér. Kár. :(
 #42121  Szerző: tomee87

Május 1-től indul a D HD csomag a PR-Telecomnál (m1HD, m2HD, Eurosport HD, Discovery HD, History HD és National Geographic HD) jelenleg csak az ÁSZF szerinti listaár van fent, az 1990Ft-ba kerül. A HD csomag analóg csomaghoz is rendelhető önállóan, külön digitális csomag nélkül is, akár. (tehát ha a jelenlegi akciókat nézzük akkor 5000Ft/hó áron már lehet bárkinek HD csomagja, PVR-es boxxal)
Természetesen lesz HBO HD is, HBO Pakhoz vagy CinemaPakhoz vagy MaxPakhoz.

A box végülis ilyen lett
Kép
Tud mindent amit kell, merevlemezes, interaktív szolgáltatások, PIP .. stb. van rajta UTP, USB, HDMI, digitális kimenetek.
 #40396  Szerző: Mauro

Digikábelnél BP-n meg jelent BEBE TV C38-on.
  • 1
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 129