RADIOSITE Fórum

• ROXY Rádió

#67533  Szerző: mlaszlo

pébégáz írta:
benjamin írta:Elég kevés rádió marad pesten se 92,9 se 102,1 hamarosan 96,4 is véget ér.
Azért ezen kívül marad még vagy 25...
25? Talán nem is lenne rossz annyi rádió :)
Valóban fogynak a zenei rádiók és olyan sok azért már nem maradt. Jelenleg van a 88.1, a Juventus, Jazzy, MR2, Cafe, RádióQ, Neo FM, Class FM és a Rádió 1, ráadásul ezek közül is lejár kettő rövidesen és nem tudni mi lesz a helyükön.
 #67532  Szerző: mlaszlo

tomee írta:Én igazából a következő dolgokat nem értem:
- Miért nincs fix időpont arra, mikor kapcsolják le őket? Csütörtök óta már nem is kéne szólnia.
- Ha nincs fix időpont, de effektíve tényleg ez lehetett az utolsó Roxy Live, (legalábbis kicsi rá az esély, hogy jövőhéten lesz még) és rákészültek, akkor miért lett ilyen felemás?
- Miért nem saját maguk jelölnek ki egy időpontot, ahol befejezik? A rádióengedély lejárt, hosszabbítani nem tudnak már. (Ezzel most lehet, hogy irdatlan nagy baromságot írtam, de vállalom, ha hülyeséget kérdezek)
Ezekre a kérdésekre szerintem csak a rádió tulajdonosai és vezetősége tudna Neked válaszolni. Az is lehet, hogy a végén majd az NMHH tesz pontot az ügy végére.
 #67531  Szerző: Ghee

benjamin írta:Elég kevés rádió marad pesten se 92,9 se 102,1 hamarosan 96,4 is véget ér.
Ez három freki a kb. 20-21 közül - ami nem kevés. A 92,9-et meg nem is értem miért említed, már évek óta nincs gazdája.
 #67530  Szerző: pébégáz

Azért ezen kívül marad még vagy 25...
 #67529  Szerző: benjamin

Elég kevés rádió marad pesten se 92,9 se 102,1 hamarosan 96,4 is véget ér.
 #67528  Szerző: tomee

Én igazából a következő dolgokat nem értem:
- Miért nincs fix időpont arra, mikor kapcsolják le őket? Csütörtök óta már nem is kéne szólnia.
- Ha nincs fix időpont, de effektíve tényleg ez lehetett az utolsó Roxy Live, (legalábbis kicsi rá az esély, hogy jövőhéten lesz még) és rákészültek, akkor miért lett ilyen felemás?
- Miért nem saját maguk jelölnek ki egy időpontot, ahol befejezik? A rádióengedély lejárt, hosszabbítani nem tudnak már. (Ezzel most lehet, hogy irdatlan nagy baromságot írtam, de vállalom, ha hülyeséget kérdezek)
 #67527  Szerző: mlaszlo

benjamin írta:
elek írta:Szerintem ti nem jó adót hallgattatok az este!
Én nyíltan azt vettem ki a szavaikból, hogy ők (mármint a műsorvezetők, djk) sem tudják, mi van. Csak történnek körülöttük az események…

Biztos azok a hibásak, akiket tegnap este hallottunk?
Meddig tartott a műsor?
Éjfélig tartott a műsor, amitől őszintén szólva kicsit többet vártam. Ha már búcsúműsor elő lehetett volna szedni esetleg régi műsorokból részleteket, szignálokat, illetve meghívni, felhívni régi Roxy-sokat, úgy mint amikor a Deejay búcsúzott. Az teljesen jó volt, amikor Zizi elkezdte felidézni hogyan is került oda, valamint hogy nézett ki akkor a Roxy, amikor még a másik két rádióval osztozott a 96,4-en, több ilyen emléket lehetett volna felidézni. A mix műsor szerintem meg fölösleges volt, inkább a műsorvezetők beszélgethettek volna, ahogy azt a műsorhoz hozzászóló sms-ezők is kérték.
 #67526  Szerző: markfelt

Srácok, rendben van, hogy szerintetek voltak "problémák" a búcsúműsorral, de elég bunkó hozzáállásnak tartom, hogy a legtöbbek csak - szokás szerint - fikáztak, ahelyett, hogy kicsit visszafogták volna magukat és elhintettek volna egy "szép volt srácok" (még ha nem is volt olyan nagyon szép), vagy "béke poraira" dumát...

Arról, ami volt és ami van, nem azok tehetnek, akik a búcsúműsort vezették... ők beleöltek minden energiát, lelkesedést, hogy legalább legyen valami. Ráadásul cserébe az ígérgetéseken kívül túl sokat nem kaptak. Maximum pár hallgató jóindulatát. Legalább Ti itt a fórumon legyetek kicsit humánusabbak. Tisztelet a kivételnek, persze.
 #67525  Szerző: benjamin

elek írta:Szerintem ti nem jó adót hallgattatok az este!
Én nyíltan azt vettem ki a szavaikból, hogy ők (mármint a műsorvezetők, djk) sem tudják, mi van. Csak történnek körülöttük az események…

Meddig tartott a műsor?
 #67524  Szerző: elek

Szerintem ti nem jó adót hallgattatok az este!

• 1
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 333