RADIOSITE Fórum

• OZONE FM

#120211  Szerző: adam1400

nem szól a győri stream :(
 #120178  Szerző: adam1400

egyébként az meg van szabva,hogy nem kezdődhet egyszerre mindenhol ugyanakkor (8-kor) a shit?
 #120133  Szerző: Zorro90

adam1400 írta:miért szerinted jobb a music killers?
Szerintem itt nem ez a kérdés. Egy helyi rádióban műsorvezetés nélküli mixműsort is előbb meghallgatok.
 #120124  Szerző: adam1400

miért szerinted jobb a music killers?
 #120123  Szerző: Zorro90

adam1400 írta:hát,de pl r1-en ez az egy műsor ahol van műsorvezető :D
Szóval azért hallgatsz rádiót, hogy beszédet (is) halljál. Hozzám beszélnek rádió nélkül is, és ha csak ilyen műsorvezető van, akkor szerintem inkább menjen egész nap csak zene.
 #120122  Szerző: adam1400

én csak ezt a 3 (+rádió pont egy) adót hallgatom rise-t nem.
 #120121  Szerző: mimi

samsung írta:kikérem magamnak :lol:
az pedig szint :)
 #120120  Szerző: samsung

Wolfman írta:
Csongii írta:
adam1400 írta:ígyis tudok simán privátot küldeni nekik...
Ők meg fel tudnak téged jelenteni a Rádió hírnevének rombolása miatt, ha esetleg olyat írsz.
Én eddig nem nagyon szóltam hozzá, de basszus 1 az 1ben olyan vagy, mint samsung a.k.a. Risefan. Túl vagytok pörögve mind a ketten teljesen feleslegesen.
<off>Nem lehet, hogy adam1400 és samsung egy és ugyanaz?</off>
kikérem magamnak :lol: viszont értem hogy felháborodtok rám :D én is érzem mikor Adam írja a dolgait a Radio 1-ről amikor kb senkit se érdekel :lol: viszont Rádio 1 féle rádio van vagy 20 magyarországon de olyan mint a Rise nincs :D ezért is lehet megérteni(de úgysem fogtok) és ezért is rajongok(tam) érte annyira :D
 #120119  Szerző: noartist

a múltkori sztem jó volt, jófejek voltunk, két bonbázó csaj is jött. nyilván meggangbangeltük őket (nem)
Gondolom antennával. :party: Védekezésként leföldeltétek. :smoke:
Na,on air,vagy mi:
 #120118  Szerző: noartist

Wolfman írta:
Csongii írta:
adam1400 írta:ígyis tudok simán privátot küldeni nekik...
Ők meg fel tudnak téged jelenteni a Rádió hírnevének rombolása miatt, ha esetleg olyat írsz.
Én eddig nem nagyon szóltam hozzá, de basszus 1 az 1ben olyan vagy, mint samsung a.k.a. Risefan. Túl vagytok pörögve mind a ketten teljesen feleslegesen.
<off>Nem lehet, hogy adam1400 és samsung egy és ugyanaz?</off>
Risefan csak a rejs....izé,na rájz efemnek él.
  • 1
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 108