RADIOSITE Fórum

• Kossuth Rádió

#121687  Szerző: egon2

Az országos rádiók felsorolásban a Magyar Rádió adóinál azt írjátok ,hogy a stúdiójuk a Naphegy téren van,már a Magyar Rádió nem a Bródy Sándor utcából sugározz?
Azt olvastam,hogy a Kossuth Rádión a hírek már az MTVA Kunigunda utcai székházából mennek?A végén a Bródy Sándor utcai épület meg is szünik?
 #120685  Szerző: Zorro90

A 13 órai hírekben megütötte a fülemet a totalitárius diktatúrák áldozatainak emléknapja kapcsán az "ünnepség" szó. Ünnepségeket tudtommal örömteli események miatt szoktak rendezni! Gyilkosság, különösen népirtás esetén a megemlékezés szót kell használni!
 #120354  Szerző: pébégáz

mihalylovics írta:
pébégáz írta:Újra 22:30-ig megy a solti adó.
Örökre, vagy csak ideiglenesen?
Azt nem tudom, csak észrevettem, és beírtam ide.
 #120349  Szerző: bertokattila

mihalylovics írta:
Semmi sincs "örökre".
 #120345  Szerző: mihalylovics

#120344  Szerző: pébégáz

Újra 22:30-ig megy a solti adó. Így legalább a Krónikát meg a Sportvilágot le tudják még adni.
 #119741  Szerző: bd95

Apropó: ezzel a csilingeléssel hogy vagytok? Én még nem szoktam meg. :sick:
Jelenleg? Jelenleg ha meghallom, vagy itt, vagy az M1-en, 10 agysejtem hal el. :gülü:
Hogy mér'nem nemzetiségi/m2 az alap, és találtak ki volna a csilingelős izé helyett mást, azt már egy éve nem értem.
 #119716  Szerző: mimi

Zorro90 írta:Főleg a pontos időjelzés után hallható station id cseréjének örültem, mert a régi az öt "sípszóhoz" képest rohadt hangos volt, simán meg is lehetett ijedni tőle, amikor csak pár másodperc csend után indult el.
ezzel el is mondtad az egyetlen előnyét. még a kossuthon talán elmennek az új szignálok, bár teljesen jellegtelenek, a petőfin ami megy, az a kilencvenes évek elején egy helyi adón is ciki lett volna, a bartókot meg kifejezetten szétcseszi, rém igénytelenül hat rajta.
de illeszkedik a logókhoz, ugyanannyira dilettáns
 #119679  Szerző: Attis

Apropó: ezzel a csilingeléssel hogy vagytok? Én még nem szoktam meg. :sick:
Nem vagy vele egyedül. :csukottszem:
Már volt róla szó itt a fórumon, a közmédia-egyesítés címszóval most ugyanazon kaptafára készült szignálok és logo-k vannak minden csatornán. Marha undorító, fülb*szó. És kb. 20 éve is elavult lett volna. Valaki ezért jó pénzt kapott. (Pl. Ákos???)
  • 1
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 167