RADIOSITE Fórum

• Dankó Rádió

#108962  Szerző: Attis

Nálam a váltás óta -a Duna-Tisza közének közepén, mégis annak a déli felén - a szegedi 93,1 már egyáltalán fogható(!), és a pécsi 101,7 is sikeresen leküzdi a szerb közszolgálati 101,8 MHz-et.
A 101,7 esetében én semmilyen érdemleges változást nem tapasztaltam. :csukottszem:
 #108955  Szerző: csokie

Érden a 98.6 kb koppra ugyanúgy jön mint a café idejében, buszon is dettó ugyanaz a helyzet, ha érd fele megyek, ha buda fele. Maradt szerintem az 1200W mint régen.
 #108949  Szerző: AudioSonicCR200W

LuciFerko írta:
djlacee írta:
LuciFerko írta:És 5-10kW körül lehet, lényegesen erősebb, mint a Café volt.
Hát pont azt akartam írni, hogy a kávés rádióhoz képest alig jön
Akkor más a karakterisztika.
Nálam a váltás óta -a Duna-Tisza közének közepén, mégis annak a déli felén 8-) - a szegedi 93,1 már egyáltalán fogható(!), és a pécsi 101,7 is sikeresen leküzdi a szerb közszolgálati 101,8 MHz-et.

Ez haladás szerintem, azaz semmiképpen sem tropo: mert 1 hete mindennap így jön! Tkp. kicsit sistereg, de monoban normálisan hallgatható! (Mondanom sem kell, a Régió Rádió idején ilyen nem volt.) 8-)
 #108948  Szerző: AudioSonicCR200W

mihalylovics írta:
AudioSonicCR200W írta:
AudioSonicCR200W írta:Készítettem egy kis sample-t a középhullámú adásából,
hátha többeknek megjön a kedve a rádió hallgatására eme zenei kínálat hallatán:

http://www57.zippyshare.com/v/19110230/file.html

:yes:
Csak az a baj, hogy a népzene napi 1 óra, a többi időben borzalmasabbnál borzalmasabb műnótákat és operetteket sugároznak, amik jó ízlésű embernek nem hiányoznak... Vagy csak viccnek szántad? :D
Nem akartam lelőni a poént, de ezt a felvételt a Radio Makedonija - Glas Ostatkovina-ta (AM 810kHz-ről) vettem fel, és miután megmutattam itthon, mindenkinek az esett le, hogy ez magyar népzene! :party:

^^
"Nem írtam, hogy magyarnak kell, hogy legyen, a rádió műsorrendjében is csak népzeneként szerepel :D De akkor is csak 1 óra egy nap, a többi időben tényleg csak nóta megy..."[/quote]

Pedig a magyar népzene olyan ritkaságszámba megy manapság, hogy az én vidéki "falumban" is csak különleges alkalmakkor hallom ...ha szól egyáltalán.
Amúgy a többség összetéveszti a magyar nótával, amint ez a Rádió hivatalos ismertetőjéből is kiderült. :boldog:

Már csak érdekességképpen is hallgatnám! (Mondjuk, kár, hogy ez napjainkban már inkább "érdekességszámba" megy. :oops: )
 #108924  Szerző: LuciFerko

Így félórás hallgatás után látszik, hogy elég gyorsan lett összecsapva az egész. Alig van szignál, megszólalások sokszor csapnivaló minőségűek.
 #108768  Szerző: RadiosJani

LuciFerko írta:
adminisztrator írta:Írtam kicsit korábban, hogy más a kiszivárgott és a végleges logo.
Szerintem látták, hogy miket fantáziálunk itt. :troll:
Az RTV Részletesben és másikban is a "régi" logo van.
gondolom "meggondolták magukat"
 #108766  Szerző: LuciFerko

adminisztrator írta:Írtam kicsit korábban, hogy más a kiszivárgott és a végleges logo.
Szerintem látták, hogy miket fantáziálunk itt. :troll:
 #108765  Szerző: markfelt

Írtam kicsit korábban, hogy más a kiszivárgott és a végleges logo.
 #108764  Szerző: LuciFerko

djlacee írta:
LuciFerko írta:Elkészült a honlap: http://danko.radio.hu/
Itt már más logo van.
MR3-as faviconnal
:troll:
Tényleg. :hit:
 #108763  Szerző: djlacee

LuciFerko írta:Elkészült a honlap: http://danko.radio.hu/
Itt már más logo van.
MR3-as faviconnal
:troll: