RADIOSITE Fórum

• RiseFM - Balaton - 98.9 MHz

#122168  Szerző: noartist

Jones nélkül valszeg' még mindig a Timós műsorok ismétlését hallgatnánk,ez tény és való.
Röpke kérdés,amin érdemes gondolkodni:hány ember dolgozik most a rádiónál?
2?Vajmi kevés.Főleg,ha az egyik a tulajdonos.
Rádiózzunk már,gyerekek!
Szégyen gyalázat a magyar rádiós piac.
 #122167  Szerző: asr27

JoNeS írta:megalapozottság nélküli mocskolódást...
Szerintem nem megalapozottság nélkül írjuk le a véleményeinket, mivel február óta te voltál az egyetlen élő hang a rádióban, illetve úgy tudom, hogy a Stereo Csajok címü műsort is te alapítottad és te vezetted. Ebből adódóan mégis lehet valami közöd a StereoFM-hez, illetve te vagy az egyetlen ember, akiről tudjuk, hogy ott vagy a rádiónál.
 #122163  Szerző: kukac

"Beállítottam a rádiózás
maratoni világrekordját egy ügy érdekében,"
- ROFLMAO
 #122161  Szerző: JoNeS

Őszintén szórakoztató a csapat :)

Fogalmatok sincs mit csináltam az elmúlt 20 évben és azt sem tudjátok, hogy most mivel foglalkozom.
Valamelyik ... kitalálta hogy én vagyok a stereo fm, olvastam hogy megvettem, olvastam hogy wap-ról loptam le szignálokat (elmebaj :hit: ), olvastam minden ismeret és megalapozottság nélküli mocskolódást...

Kapok itt privát üzeneteket de mielőtt elolvashatnám törlésre kerül, kapok a facebook-on megdöbbentő kérdéseket és felháborodottságot amikor az írom, semmi közöm a dologhoz és nem akarok a témával foglalkozni.

Számos olyan rádiót alapítottam és indítottam el amilyen addig nem volt. Egy sem bukott meg, maximum a tulajdonos pénzügyi háttere eladáshoz vezetett, vagy más érdekek játszottak közre. Nem voltam tulajdonos vagy pénzügyi döntéshozó sehol. Beállítottam a rádiózás maratoni világrekordját egy ügy érdekében, és ezernyi olyan dolgot csináltam, ami még nem volt, amit még más nem, vagy amiből mások tudtak táplálkozni, tovább vinni. Nem az itt fórumozók kedvéért tettem!

Vannak személyek akik álnév mögé bujtatott fröcskölődései és főleg maximális szakmaiatlansága nem érdekel.

DE

Olyanok is olvashatják a megalapozatlan, irigy vagy rosszindulatú bejegyzéseket, akik nem sejtik hogy sértettség vagy féltékenység lapul mögötte, és ezen ismeretek hiányában, komolyan is vehetik azt.

Összegezném a közérthetőség kedvéért:
Koccanjatok már le rólam :)
Majd ha elő jövök a Black FM-el, akkor lesz mi alapján újra megítélni. Addig nincs miről beszélgetni velem kapcsolatban!
 #122160  Szerző: asr27

Igaza van Szilagyi fórumozónak!
Az elmúlt 8 hónap alatt semmi sem változott a rádiónál, leszámítva egy-két új zenét, szignált (ami a régiekből lett összevágva).
Most is kb 200-300 zene megy, annyi különbséggel, hogy most véletlenszerű sorrendben és néha becsúszik egy-egy klasszikus.
A fél év alatt végzett munka kb fél vagy 1 napot vesz igénybe(illetve ez nem munka, ez játék). Ennyit egy jó informatikai ismeretekkel rendelkező középiskolás is meg tud csinálni.
Ha ennyire nincs pénz, hogy nem tudnak legalább 4 órába beültetni valakit a mikrofonok mögé, akkor adják el a frekvencia jogosultságokat a Face-nek, ott legalább délután/este van műsorvezetés és ők akarnak is rádiózni...
 #122146  Szerző: kukac

@samsung: "Vigyázz mert mindjárt jönnek a megmondoemberek és le
leszel hurrogva hogy elmondtad a véleményed"
- ez azért nem feltétlenül így szokott történni, főként ha elég sok konkrétumot tartalmaz a komment. Az illető úr "munkásságát" én pl. a neo végnapjaiból ismerem.
 #122144  Szerző: samsung

Szilagyi írta:Udv mindenkinek Angliabol. Nos, en a kezdetek ota hallgattam ezt a radiot, de amit ez a szerencsetlen, bukott Jones muvel, az mar egy rohej!

Kedves Jones! Hogyan alazhatod meg ennyire a radios szakmat, hogy wapos szignalokat toltesz le es 2 perc munkaval csinalsz belole egy modositottat? Normalis vagy te, ember? Mit muvelsz mar megint? Eddig csak bukott radiokban fordultal meg, amik doglodnek. Pont FM, Neo, majd most ez. Egy szerencsetlen senki vagy, aki havi szaros 50.000-ert eljatszadozik egy suliradiosdit.

Teljesen szegyen lett az az orszag, ahol mar radiok sincsenek, csak Lanchid meg Maria, meg Katolikus es nehany doglodo radio. Itt van Heart, Magic FM es mindegyik jobbnal jobb es minosegibb. De pl Brightonban is van egy nagyon jo helyi kereskedelmi radio, a Juice. Vagy az orszagos, BBC Radio One.

Orbanisztanban fel evtizede uresek a frekvenciak, es olyan radiok nyernek, amiknek a palyazatait ilyen Jones-hoz hasonlo idiotak irnak. Mint Schmitt Pali bacsi. Az is koztarsasagi elnok lehetett.

En vettem itt egy Apple Store-ban egy marha draga Beats by Dre fejhallgatot es azon 3G-rol hallgatom mobilon a Lounge FM-et. Ti is tegyetek azt, Nagyember remek zeneket szerkeszt, o gagyihoz nem adja a nevet. Multkor elcsiptem telefonon, es mondta, hogy hamarosan Budapesten is szolni fognak FM-en. Remelem, ez megtortenik hamarosan. Zizit is ott hallhatjatok reggelenkent 7-tol 10-ig.

A vegere egy kerdes: Iller Balinttal mi van? Ugye ot is azert rugtak ki a Music-bol, mert feleannyi fizetesert vettek fel musorvezetoket. Folytatni fogja o a radiozast meg egyaltalan? Mert szerintem neki is elege van. Ugy tudom, ingatlan kozvetitessel is foglalkozik, ami szinten doglodik otthon.

Udv: Szilagyi Zoltan Londonbol
Vigyázz mert mindjárt jönnek a megmondoemberek és le leszel hurrogva hogy elmondtad a véleményed :x
 #122141  Szerző: LuciFerko

:gülü2:
 #122140  Szerző: Szilagyi

Udv mindenkinek Angliabol. Nos, en a kezdetek ota hallgattam ezt a radiot, de amit ez a szerencsetlen, bukott Jones muvel, az mar egy rohej!

Kedves Jones! Hogyan alazhatod meg ennyire a radios szakmat, hogy wapos szignalokat toltesz le es 2 perc munkaval csinalsz belole egy modositottat? Normalis vagy te, ember? Mit muvelsz mar megint? Eddig csak bukott radiokban fordultal meg, amik doglodnek. Pont FM, Neo, majd most ez. Egy szerencsetlen senki vagy, aki havi szaros 50.000-ert eljatszadozik egy suliradiosdit.

Teljesen szegyen lett az az orszag, ahol mar radiok sincsenek, csak Lanchid meg Maria, meg Katolikus es nehany doglodo radio. Itt van Heart, Magic FM es mindegyik jobbnal jobb es minosegibb. De pl Brightonban is van egy nagyon jo helyi kereskedelmi radio, a Juice. Vagy az orszagos, BBC Radio One.

Orbanisztanban fel evtizede uresek a frekvenciak, es olyan radiok nyernek, amiknek a palyazatait ilyen Jones-hoz hasonlo idiotak irnak. Mint Schmitt Pali bacsi. Az is koztarsasagi elnok lehetett.

En vettem itt egy Apple Store-ban egy marha draga Beats by Dre fejhallgatot es azon 3G-rol hallgatom mobilon a Lounge FM-et. Ti is tegyetek azt, Nagyember remek zeneket szerkeszt, o gagyihoz nem adja a nevet. Multkor elcsiptem telefonon, es mondta, hogy hamarosan Budapesten is szolni fognak FM-en. Remelem, ez megtortenik hamarosan. Zizit is ott hallhatjatok reggelenkent 7-tol 10-ig.

A vegere egy kerdes: Iller Balinttal mi van? Ugye ot is azert rugtak ki a Music-bol, mert feleannyi fizetesert vettek fel musorvezetoket. Folytatni fogja o a radiozast meg egyaltalan? Mert szerintem neki is elege van. Ugy tudom, ingatlan kozvetitessel is foglalkozik, ami szinten doglodik otthon.

Udv: Szilagyi Zoltan Londonbol
 #122131  Szerző: samsung

Sakál írta:
samsung írta:sikerült berakni Dj milleréknek a RiseFM-es szignálokat így estére :lol: jaj istenem...
tudják egyáltalán milyen rádióba csinálnak műsort?:lol: nem hiszem el hogy nem lehetett nekik szólni hogy a ne a RiseFM-es szignálokat rakják be mikor már megszűnt... Amatőrök..
ha ezt folytatják úgy csődbe mennek 1 év alatt mint 1 a fene...
Mondtam már, hogy irigylem a problémáidat?
Jaj istenem.. Miből veszed hogy ez a legnagyobb problémám? leírom és ennyi. Nem kell belém kötni.A magánéletemet meg nem itt fogom közzé tenni mert senkit se érdekel.És én kérek elnézést hogy leírom ezt 1 rádiós fórumon... De akkor mondjátok meg! miről kéne írnom? hogy mit csináltam tegnap vagy hogy mi volt tegnap a kaja?

Más: ezt a rádiót ki tudja komolyan venni? szignálpark a Régi RiseFm-es szignálokból,Playlist megy megint ugyan úgy,akkor még a műsorok címe se változott és felvételről megy minden. Így kell elkezdeni 1 új rádiót? hogy képzelik el hogy ezzel elérnek bármit is? Az a baj hogy Szilágyi Tomi már csak a pénzt akarja kinyomni az egészből és nem törekedik arra hogy valami minőségi dolgot csináljon.Én tényleg azt hittem hogy kezdenek magukkal valamit de ugyan az a Shit megy mint fél éve csak más szignálokkal.
  • 1
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 470