Őszintén szórakoztató a csapat
Fogalmatok sincs mit csináltam az elmúlt 20 évben és azt sem tudjátok, hogy most mivel foglalkozom.
Valamelyik ... kitalálta hogy én vagyok a stereo fm, olvastam hogy megvettem, olvastam hogy wap-ról loptam le szignálokat (elmebaj

), olvastam minden ismeret és megalapozottság nélküli mocskolódást...
Kapok itt privát üzeneteket de mielőtt elolvashatnám törlésre kerül, kapok a facebook-on megdöbbentő kérdéseket és felháborodottságot amikor az írom, semmi közöm a dologhoz és nem akarok a témával foglalkozni.
Számos olyan rádiót alapítottam és indítottam el amilyen addig nem volt. Egy sem bukott meg, maximum a tulajdonos pénzügyi háttere eladáshoz vezetett, vagy más érdekek játszottak közre. Nem voltam tulajdonos vagy pénzügyi döntéshozó sehol. Beállítottam a rádiózás maratoni világrekordját egy ügy érdekében, és ezernyi olyan dolgot csináltam, ami még nem volt, amit még más nem, vagy amiből mások tudtak táplálkozni, tovább vinni. Nem az itt fórumozók kedvéért tettem!
Vannak személyek akik álnév mögé bujtatott fröcskölődései és főleg maximális szakmaiatlansága nem érdekel.
DE
Olyanok is olvashatják a megalapozatlan, irigy vagy rosszindulatú bejegyzéseket, akik nem sejtik hogy sértettség vagy féltékenység lapul mögötte, és ezen ismeretek hiányában, komolyan is vehetik azt.
Összegezném a közérthetőség kedvéért:
Koccanjatok már le rólam
Majd ha elő jövök a Black FM-el, akkor lesz mi alapján újra megítélni. Addig nincs miről beszélgetni velem kapcsolatban!