RADIOSITE Fórum

• Magyar Telekom (T-Home, ViDaNet)

#6149  Szerző: Zoshi

Lehet.. nem voltam itthon felvettem videóra h ne maradjak le a váltásról. :lol: Képújság ment és kész semmi fekete kép v ilyesmi mintha megszünt volna. egyszer csak eltünt, pár mp-ig Monoszkóp majd jött a Reflektor. De az is érdekes h most a Reflektor megy a liveon. A T-kábeles adás volt akkor kirakva? :D
 #6067  Szerző: Zoshi

Az Eurosport News-on megjelent 2 új hangsáv. Az egyik Rus tehát orosz, a másik nemtom, a jelőlése ISN. Akármelyikre megyek rá szaggat, recseg, de vmi készül. Lehet oroszul is hallgathatjuk a híreket hamarosan? :D
 #6027  Szerző: Zoshi

Lehet, mindenesetre a T-home oldalon is a csat kiosztásnál át van írva. Nemtudom, de jelenleg megy adás rajta. Nem képujság.
 #6026  Szerző: tomee87

Chester írta:
Chester írta:Ahoz képest h holnap elvileg megszünik a Zenit és jön helyette a Reflektor a Zenit oldalán nincs semmi infó. Lehet nem is szűnik meg, csak a T kipaterolja? :D Bár az oldal is nagyon friss...
Hát csere még nem történt, és jelenleg is megy a műsor a Zeniten. Érdekes..
Akartam is tegnap írni, csak elfelejtettem, ha tegnap nem cserélték le akkor szerintem a hétvégén már nem is fogják, ugyanis ünnep van. Maximum hétfőn. Akkor ezekszerint mégsem szűnt meg a Zenit TV?
 #6025  Szerző: Zoshi

Chester írta:Ahoz képest h holnap elvileg megszünik a Zenit és jön helyette a Reflektor a Zenit oldalán nincs semmi infó. Lehet nem is szűnik meg, csak a T kipaterolja? :D Bár az oldal is nagyon friss...
Hát csere még nem történt, és jelenleg is megy a műsor a Zeniten. Érdekes..
 #6000  Szerző: Zoshi

Ahoz képest h holnap elvileg megszünik a Zenit és jön helyette a Reflektor a Zenit oldalán nincs semmi infó. Lehet nem is szűnik meg, csak a T kipaterolja? :D Bár az oldal is nagyon friss...
 #5315  Szerző: djlacee

Na meg a Kisalföldben is :D
  • 1
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 93