RADIOSITE Fórum

• DIGI / Invitel

#37905  Szerző: djlacee

Comedy Centralon kívül szerintem a másik két csatorna nem nyújtott annyit hogy már sírva telefonálnál a DIGI-nek hogy tegyék vissza. ÉS különben is, indult két új magyar zenecsatorna !
 #37901  Szerző: Nightman01

donder írta:
Mauro írta:Susogós Mackók - Digi Tv Tüntetés + Felhívás

http://www.youtube.com/watch?v=YN7Kmd2K ... r_embedded
Az oks hogy lebaszták a hálóról a Vivaszart meg a Music television-t de azért a Comedít haggyák meg! Digin volt a második legnagyobb nézettsége a Comedynek.
Én annyit hallottam,hogy az Mtv Networks emelte januártól brutál drágára a 3 csati jogdíjját,amire a Digi nemet mondott.. Gondolom azt hitték,hogy úgyse veszik ki őket.. Tévedtek.. A nagyobb baj az,hogy az ilyen ,,csatácskák,, mindig a nézők pénzén mennek,és ki szívja meg mindíg? .. ??
 #37887  Szerző: donder

Ghee írta:
donder írta: Digin volt a második legnagyobb nézettsége a Comedynek.
Elég szomorú... :gülü2:
Bárki bármit mond, én bírom a Comedyt. Ha leveték a digiről ha nem! És tudom senki sem kérdezett... :boldog:
 #37862  Szerző: Ghee

donder írta: Digin volt a második legnagyobb nézettsége a Comedynek.
Elég szomorú... :gülü2:
 #37686  Szerző: donder

Mauro írta:Susogós Mackók - Digi Tv Tüntetés + Felhívás

http://www.youtube.com/watch?v=YN7Kmd2K ... r_embedded
Az oks hogy lebaszták a hálóról a Vivaszart meg a Music television-t de azért a Comedít haggyák meg! Digin volt a második legnagyobb nézettsége a Comedynek.
 #37190  Szerző: SzD

mlaszlo írta:a régiekkel viszont nem foglalkoznak.
...hogy rohadnának meg! :shoot:
 #37189  Szerző: mlaszlo

SzD írta:Azért ez így elég szívás. Gondolom ezt a Digi nem fogja csak úgy odaadni és kicserélni. Pedig, ha jobban belegondolunk, ez az ő dolguk lenne, mert nem az én hibámból van így.

A Digi ezzel már nem fog törődni, ha megoldást akarsz erre a problémára, akkor arra csak saját költségen van lehetőség. Egy twin fej kb. 4000.-Ft és szükség van új kábelre is az antennától a második beltérihez, ebből 20 m kb. 1500.-Ft lehet. Ha szerelő szükséges a szereléshez, akkor az egyéb díjakat vele kell megbeszélned.
A Digi is belátta, hogy ez a felfűzéses módszer szinte használhatatlan, az új előfizetők már twin, illetve 3 beltéri esetén quad fejjel kapják az antennát, a régiekkel viszont nem foglalkoznak.
 #37187  Szerző: SzD

Azért ez így elég szívás. Gondolom ezt a Digi nem fogja csak úgy odaadni és kicserélni. Pedig, ha jobban belegondolunk, ez az ő dolguk lenne, mert nem az én hibámból van így.
 #37159  Szerző: mlaszlo

SzD írta:Hát ezt nem hiszem el... :lol:
Lehet, hogy azt hiszitek, hogy kamuzok (én is erre gyanakodnék, ha valaki más írogatná ezeket), de nem.
Valaki magyarázza már el nekem, hogy mégis hogy a rákban van az, hogy ugyebár vannak olyan csatornák, amik nem működnek a dual megfejtésnek köszönhetően...nos az egyiken mégis sikerült most behozni mindegyiket, viszont a másikon továbbra sem. Ezen a bizonyos másikon most egyszer csak megakadt a kép, és nem jött egyik csatorna sem. Mivel semmi nem történt, gondoltam csinálok egy csatornafrissítést, úgyis élvezem. Most a helyzet az, hogy minden olyan csatorna jön, ami eddig nem, és azok, amíg eddig működtek, most nincsenek. ^^ Egyre kevésbé értem, hogy most ez hogy is van...főleg, hogy egyszer már volt olyan, hogy jött minden csatorna, de csak bizonyos ideig, aztán eltűntek.
Szakszerűen nem tudom elmagyarázni, de valahogy megpróbálom leírni. A csatornák egy része H (horizontális), másik pedig V (vertikális) polarizációval kerül sugárzásra. Erről a polarizációról az alábbi oldalon olvashatsz:
http://tv.tvnet.hu/satellite/sat.html
A gond az, hogy a fej egyszerre csak az egyik polarizáció csatornáit tudja fogni, tehát vagy a V vagy a H poláron lévő csatornákat tudja venni. Azt, hogy éppen melyikre kapcsoljon, azt az a beltéri szabályozza, amelyikbe elsőként bemegy az antennától a kábel. Ezen szabadon tudsz váltogatni. A második beltérihez viszont az elsőből megy a kábel, emiatt a második beltéri az elsőre van utalva, így ha az első H poláros csatornán áll, akkor a másodikon is csak a H poláron lévő csatornák nézhetőek. Ha V poláron van az első, akkor a másodikon is csak a V-k mennek. Arra tehát nincs lehetőség, hogy az egyiken H, a másikon V poláros csatornák menjenek, ezért nem tudod a második beltérin az összes csatornát nézni, ehhez szükség lenne egy twin (két kimenetes fejre), ez tulajdonképpen két fej egybeépítve.
  • 1
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 88