Sakál írta:Jaj istenem.. Miből veszed hogy ez a legnagyobb problémám? leírom és ennyi. Nem kell belém kötni.A magánéletemet meg nem itt fogom közzé tenni mert senkit se érdekel.És én kérek elnézést hogy leírom ezt 1 rádiós fórumon... De akkor mondjátok meg! miről kéne írnom? hogy mit csináltam tegnap vagy hogy mi volt tegnap a kaja?samsung írta:sikerült berakni Dj milleréknek a RiseFM-es szignálokat így estéreMondtam már, hogy irigylem a problémáidat?jaj istenem...
tudják egyáltalán milyen rádióba csinálnak műsort?:lol: nem hiszem el hogy nem lehetett nekik szólni hogy a ne a RiseFM-es szignálokat rakják be mikor már megszűnt... Amatőrök..
ha ezt folytatják úgy csődbe mennek 1 év alatt mint 1 a fene...
Más: ezt a rádiót ki tudja komolyan venni? szignálpark a Régi RiseFm-es szignálokból,Playlist megy megint ugyan úgy,akkor még a műsorok címe se változott és felvételről megy minden. Így kell elkezdeni 1 új rádiót? hogy képzelik el hogy ezzel elérnek bármit is? Az a baj hogy Szilágyi Tomi már csak a pénzt akarja kinyomni az egészből és nem törekedik arra hogy valami minőségi dolgot csináljon.Én tényleg azt hittem hogy kezdenek magukkal valamit de ugyan az a Shit megy mint fél éve csak más szignálokkal.