RADIOSITE Fórum

• Sztár FM Budapest

#12027  Szerző: MrG

memme1 írta:
Obladioblada írta:Szép. Vannak ennél rosszabbak is.
Sziasztok! Mátol elérhető interneten is a Sztár fM! Jó szórakozást!
memme
Wow. Apám már szaltózik az örömtől, köszönjük. :D
Jó látni, hogy megint fejlődik ez a korábban eléggé elhanyagolt rádió, a honlap is szép lett.
 #12023  Szerző: memme1

Obladioblada írta:Szép. Vannak ennél rosszabbak is.
Sziasztok! Mátol elérhető interneten is a Sztár fM! Jó szórakozást!
memme
 #9835  Szerző: Obladioblada

Szép. Vannak ennél rosszabbak is.
 #9834  Szerző: MrG

fofla írta:Csináltak valami oldalt. A semminél egy fokkal jobb, mert végre van valami, de ahogy a Juve oldala is gyenge, ez is az. Lehet picit foglalkozni kéne a Joomla-val is. Kicsit lehet foglalkozni kéne ezzel is. Meg nem lenne baj. egy online hallgatás sem.
http://www.sztarfm.hu/
Megcsinálnám én ingyen is 5 perc alatt nekik szebbre, ha szólnának. :)
 #9833  Szerző: mg

bruhaha, kint hagyták a joomlás bannert is :D
 #9831  Szerző: fofla

Csináltak valami oldalt. A semminél egy fokkal jobb, mert végre van valami, de ahogy a Juve oldala is gyenge, ez is az. Lehet picit foglalkozni kéne a Joomla-val is. Kicsit lehet foglalkozni kéne ezzel is. Meg nem lenne baj. egy online hallgatás sem.
http://www.sztarfm.hu/
 #9689  Szerző: Pasa

Szomorú, hogy a Sztár FM is süllyedő pályára került, bár ezt még itt nálunk nem tapasztaltam. :(
 #9688  Szerző: mlaszlo

nyikolaj írta:Újévkor unalmamban tekergettem a rádiomat Miskolcon,és kiváncsiságbol odatévedtem a 103 mhz-re és szo szerint megijedtem,mert egy ismert Britney Spears dal ment
Ezek az igazi zenék :lol: :lol:
 #9685  Szerző: nyikolaj

Újévkor unalmamban tekergettem a rádiomat Miskolcon,és kiváncsiságbol odatévedtem a 103 mhz-re és szo szerint megijedtem,mert egy ismert Britney Spears dal ment,és az rds csak annyit irt ki,hogy Miskolc. :o Nagy izgalom közepette,megvártam,hogy Spears kisasszony befejezze,mert ugy gondoltam,hogy egy uj rádio váltotta fel a SZTART.Lévén,hogy Jan.1 meg minden.De aztán jött a jol ismert szignál,utána meg Koncz Zsuzsa művésznő énekelt.Minden esetre meglepődtem na... :mrgreen:
 #6718  Szerző: boly

Sajnos a helyi rádiók elég nagy gondban vannak és ez még csak a kezdet !

Pár év alatt rengeteg adó szűnik meg, vagy vásárolják fel.
Néhány nagy tökével rendelkező rádió veszi meg a piciket hálózatba kapcsolva.
  • 1
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65