RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#105234  Szerző: egon2

Bence: A NEo FM megszűnéséből után a Class FM a Petőfi valamint a helyi rádiók fognak profitálni.
Az is benne van a pakliba,hogy a Neo frekvenciáira nem írnak ki pályázatot,de az is,hogy Kossuth Rádió kapja meg
a Neo frekvenciáit.A Kossuth eddig használt frekijeit ki írják helyi rádióknak.Sok variáció lehetséges.De ez nem a filozofálgatós topik!:)))Majd eldől ,minden!
 #105231  Szerző: Ivoa

mimi írta:
rmihaly76 írta:johet nyugatrol egy tapasztalt es tokeeros (tehat nem nagyon befolyasolhato) mediaceg a hazai piacra
ide?
Meggyőződésem, hogy nem fog új külföldi szereplő ezen a médiapiacon megjelenni. Szerintem három pályázó lesz, de ezeket nem elemezgetném itt, inkább majd a "Ki kaphatja meg a Neo országos frekvenciacsomagját?" című topikban, ha majd elindul egyszer ilyen. :)
 #105229  Szerző: asimov

Igen, tudom... de amig elek, remelek.
mimi írta:
rmihaly76 írta:johet nyugatrol egy tapasztalt es tokeeros (tehat nem nagyon befolyasolhato) mediaceg a hazai piacra
ide?
 #105228  Szerző: Bence

http://atv.hu/videotar/20120928_vegorait_eli_a_neo_fm
Közel 2 hetes interjú, de említ pár dolgot Medveczky a Neoworld-ről.(utolsó 1 perc)
Olvasva a Blikk infóit, teljesen egyetértek a hitelezőkkel.

Indulhat a visszaszámlálás.
Kiváncsi vagyok, hogy a Neo 1 milliós tábora milyen arányban fog eloszlani a többi rádió között.
Gondolom a legjavát a Class meg a Juventus viszi el.
 #105227  Szerző: mimi

ide?
 #105223  Szerző: asimov

Ha abbol indulunk ki, hogy okt. 18-al "Neo OFF", akkor lassan azon kell elgondolkodni, hogy mi lesz a halozattal, illetve a frekvenciakkal. Remelem, lesz palyaztatas es johet nyugatrol egy tapasztalt es tokeeros (tehat nem nagyon befolyasolhato) mediaceg a hazai piacra, mar csak verfrissites gyanant is.
egon2 írta:Nekem az Új Neo Fm tetszett.Jók voltak a műsorok,érdekesek voltak a témák.A Zenék is változatosak lettek!
Sajnálom,hogy megszűnik,de ez érthető.Nagy adósságot halmozott fel.Okt.18.utánra kíváncsi leszek!
 #105221  Szerző: egon2

Nekem az Új Neo Fm tetszett.Jók voltak a műsorok,érdekesek voltak a témák.A Zenék is változatosak lettek!
Sajnálom,hogy megszűnik,de ez érthető.Nagy adósságot halmozott fel.Okt.18.utánra kíváncsi leszek!
 #105216  Szerző: PooLee

Nickman írta:Online hallgatás (végre) újra van ami a honlapon érhető csak el.
Valamint kiírták hogy hamarosan új oldal lesz. Gondolom akkor ez lesz a neoworldradio.hu
jimmer írta:weboldalon újra megy az online
Nem szeretnék bírói szerepben tetszelegni, de Nickman nyert, 24 órával és 7 perccel.
 #105215  Szerző: jimmer

weboldalon újra megy az online
 #105214  Szerző: szabogabor10

adminisztrator írta:Nem írt hülyeséget a Blikk.
Nem bizony. Sokan nem hitték el, hogy vége lesz, de mostmár 100%. Medve meg nyugodtan gyalogolja be ötször a világot, de tűnjön el a médiából, ha már a jogi pályára is alkalmatlan volt.
  • 1
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 584