RADIOSITE Fórum

• Magyar Telekom (T-Home, ViDaNet)

#5313  Szerző: rsite1

A mai Somogyiban nagy hirdetése volt a Vidanetnek. Elég viccesen reklámozták.
Ilyen 3 in 1-es kávé mintájára (tv, internet, telefon).
 #5312  Szerző: Zoshi

Nemtudom ki figyeli innen a ViDaNet fórumát, de aki igen az észrevehette hogy mostanába amióta jött a telefon, új weboldal, konkrétan a cég megujúlása nagyon figyelnek a mi vélemyéneinkre. Tesztelhet egy ügyfél stb-ot, mondhatunk véleményt mindenről mi jó, mi nem, mi változzon stb, és ezt mind figyelembe veszik. Pár hónapja még én is kicsit szídtam őket, de mostmár nem. Csak így tovább. ;)
 #5266  Szerző: t

nálunk az analóg hbo jön teljesen élvezhetően, mert beszart a szűrő. azóta nem merek fejállomáshibákat se bejelenteni :D
 #5264  Szerző: molnarb

Jaj, hogy jártam. Eddig T-Kábelem volt Digitális, Invitel vonalas és T-Online DSL rá. Egybe akartam pakolni meg nem akartam annyit fizetni, így összevontam:
T-Home Digit+Wave Max
T-Home Kábelnet Happy
T-Home Kábeltelefon

Ez így összesen 9500 Ft-ot kóstál kb. A digittel semmi bajom nem volt, a kódolatlan hét óta ingyen néztem mindent mert nem kapcsoltam ki a készüléket sose (korábban már írtam erről, hogy az előfizetési időm jelentős részét eddig ezen módszer segítségével a teljes kínálat elérésével töltöttem). Jön bekötni a kábelnetet, kötöget jobbra-balra. Kérdezni okés-e a tv-s vétel. Mondom persze biztos jó, azt hagyjuk a fenébe. De nagyon erőszakoskodott, hogy nézzük meg. Belőttem neki az analóg adást, ami frankón ment is. De a digitet is akarta nézni. Lényeg hogy megkaparintotta a távkapcsolót és újrahangolta az STB-t. Naná, hogy oda lettek a nem jogosult csatornák.... Tehát a T-Kábeles szerelőt ne engedjétek a közelébe :) Irányítsatok mindent ti! :)
 #5248  Szerző: tomee87

Ja, hogy IPTV. Mostmár értem. De sztem. annak tényleg nincs köze a jelenlegi DVB-C-hez, tehát amiatt nem szabad kimaradásnak, "kódolatlanságnak" lenni.
 #5212  Szerző: mlaszlo

Chester írta: Ez az üf megtartás meg tényleg érdekes, és nem korrekt... Mondjuk ha valaki le akarná mondani ott is ahol nincs Digi, lehet felajánlanák. Ezt nem lehet tudni.
Nem tudom, hogy most változtak-e, de nekünk két éve nem ajánlottak fel semmiféle kedvezményt amikor lemondtuk. Pedig ha adtak volna havidíjkedvezményt (természetesen hűségért cserébe), akkor még ma is T-Kábel előfizetők lennénk, de az akkor szegényes analóg kínálat és a borzalmasan magas digitális minicsomagok árai mellett jobb választás volt a Direct.
Most pedig ismét a T felé nézelődünk, a jelenlegi infók szerint nem lesz rossz a DTH szolgáltatásuk, még lehet, hogy a kötbér ellenére is lemondjuk a Direct-et, erre a néhány hónapra még nem olyan vészes a listaár és a kedvezményes ár különbsége :D
 #5196  Szerző: ktvs

...a DOCSIS 3-nak semmi köze a dologhoz, de egy másik szolgáltatás fejlesztése, teszt üzeme gőz erővel folyik (T-Home DTH)...tudommal azonos a két szolgáltatás központi kódoló egysége, így valószínűbb, hogy ennek lehet köze a napok óta tartó DVB-C "kódolatlan időszaknak"...

Chester írta:Na, a sáv hiba az nálam volt. :D Viszont a sok kódolatlan adás a DOCSIS 3 előkészülete miatt van valószínüleg. 8-)

Ez az üf megtartás meg tényleg érdekes, és nem korrekt... Mondjuk ha valaki le akarná mondani ott is ahol nincs Digi, lehet felajánlanák. Ezt nem lehet tudni.
  • 1
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 93