RADIOSITE Fórum

• Sláger FM

#172711  Szerző: tomee

Tomi76 írta:
tomee írta:R1 most nagyjából a Class
Ez azért így erős túlzás...de nem akarok offolni itt.
Jó, elismerem, valóban túlzás. De az sem egyértelmű, hogy a Music helyét akarnák kitölteni, mert azért annál tovább van gondolva.
 #172710  Szerző: Tomi76

tomee írta:R1 most nagyjából a Class
Ez azért így erős túlzás...de nem akarok offolni itt.
 #172709  Szerző: tomee

Dani írta:
tomee írta:Amúgy ezek után szinte biztos vagyok benne, hogy a Roxy-t tavaly azért védették le, hogy tudjanak valamit csinálni majdan a Music helyett.
A Roxy az most milyen zenéket játszana? Én manapság csak retro rádióként tudnám elképzelni, mert ma már nem is igazán gyártanak olyan zenéket, amiket a Roxy játszott régen.
Mert abból indulsz ki, hogy milyen volt akkor. Ha a R1 most nagyjából a Class, a Retró Rádió meg Sláger vonal lesz, simán el tudom képzelni, hogy később létrehoznának egy dance-esebb rádiót. Hallgatottság tekintetében meg kb. tökmindegy lenne, hogy melyik mennyire erős, mivel ugyanoda folyna be a pénz...
 #172708  Szerző: Dani

tomee írta:Amúgy ezek után szinte biztos vagyok benne, hogy a Roxy-t tavaly azért védették le, hogy tudjanak valamit csinálni majdan a Music helyett.
A Roxy az most milyen zenéket játszana? Én manapság csak retro rádióként tudnám elképzelni, mert ma már nem is igazán gyártanak olyan zenéket, amiket a Roxy játszott régen.
 #172706  Szerző: tomee

Amúgy ezek után szinte biztos vagyok benne, hogy a Roxy-t tavaly azért védették le, hogy tudjanak valamit csinálni majdan a Music helyett.
 #172705  Szerző: Tomi76

Miért nem vagyok ezen meglepődve?
 #172703  Szerző: tomee

Dani írta:Van tippetek, kik lesznek majd az új reggeli műsor vezetői?
Gondolom megint előrángatják Hepi Endrééket vagy Balog Esperes Ákost....
  • 1
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 102