akos9277 írta:Miért ringatnánk álomvilágban? Az élet sokszor pofán rúgott már mindannyiunkat, nem hiszem hogy most is erre készül. Nem kapkodunk. Nem törvényszerű, hogy azért mert sokaknak nem sikerült, nekünk ne sikerüljön. Persze tisztában vagyunk itt ennek drukkolnak többen. De szerencsére épp nem erre áll a dolog...RadiosJani írta: KÖKI - Kőbánya Kispest, kőbánya is célkeresztbe került egy felajánlás miatt. ennyi csupán.Nem gondolkodtatok el sosem, hogy megéri-e álomvilágba ringatni magatokat? De mindegy is, mert az élet úgyis egyszer nagyon de nagyon pofán fog rúgni. - ahogy velem is tette, így már tapasztalatból mondhatom.. -
nem új rádió, gúnyolódásra semmi ok, csak kibővül. Nem lesz több verzió, ahogy észrevehetted
az eddigi ütem is más mióta komolyabban foglalkozunk a dologgal, és komolyabb célok is vannak!
Nem kell túlbonyolítani. Ennyi.
RadiosJani írta: KÖKI - Kőbánya Kispest, kőbánya is célkeresztbe került egy felajánlás miatt. ennyi csupán.Nem gondolkodtatok el sosem, hogy megéri-e álomvilágba ringatni magatokat? De mindegy is, mert az élet úgyis egyszer nagyon de nagyon pofán fog rúgni. - ahogy velem is tette, így már tapasztalatból mondhatom.. -
nem új rádió, gúnyolódásra semmi ok, csak kibővül. Nem lesz több verzió, ahogy észrevehetted
az eddigi ütem is más mióta komolyabban foglalkozunk a dologgal, és komolyabb célok is vannak!
Nem kell túlbonyolítani. Ennyi.
mimi írta:KÖKI - Kőbánya Kispest, kőbánya is célkeresztbe került egy felajánlás miatt. ennyi csupán.Nickman írta:Én értem miért lett KÖKI Rádió. A logó színei is jelzik: KÖ=Kőbánya, KI=Kispest. Csak ha valaki nem tudta volna.Igen, mint a közlekedési csomópont, elég egyértelmű
Idén még két-három verzió biztos lesz, az eddigi ütemet alapul véve