RADIOSITE Fórum

• IP alapú rádiózás

#83713  Szerző: djlacee

Még hányadszor?
 #83712  Szerző: LuciFerko

:gülü2:
 #83711  Szerző: DjBalu

Moderálva!

Az intézkedést a Szabályzat - Felhasználási feltételek 4. pontjának megsértése, valamint az Egyéb tudnivalók 2. pontja indokolta.

A felhasználó figyelmeztetéseinek száma: 1.

Admin
 #83672  Szerző: RadiosJani

akos9277 írta:
RadiosJani írta: KÖKI - Kőbánya Kispest, kőbánya is célkeresztbe került egy felajánlás miatt. ennyi csupán.
nem új rádió, gúnyolódásra semmi ok, csak kibővül. Nem lesz több verzió, ahogy észrevehetted
az eddigi ütem is más mióta komolyabban foglalkozunk a dologgal, és komolyabb célok is vannak!
Nem kell túlbonyolítani. Ennyi.
Nem gondolkodtatok el sosem, hogy megéri-e álomvilágba ringatni magatokat? De mindegy is, mert az élet úgyis egyszer nagyon de nagyon pofán fog rúgni. - ahogy velem is tette, így már tapasztalatból mondhatom.. -
Miért ringatnánk álomvilágban? Az élet sokszor pofán rúgott már mindannyiunkat, nem hiszem hogy most is erre készül. Nem kapkodunk. Nem törvényszerű, hogy azért mert sokaknak nem sikerült, nekünk ne sikerüljön. Persze tisztában vagyunk itt ennek drukkolnak többen. De szerencsére épp nem erre áll a dolog...
 #83653  Szerző: akos9277

RadiosJani írta: KÖKI - Kőbánya Kispest, kőbánya is célkeresztbe került egy felajánlás miatt. ennyi csupán.
nem új rádió, gúnyolódásra semmi ok, csak kibővül. Nem lesz több verzió, ahogy észrevehetted
az eddigi ütem is más mióta komolyabban foglalkozunk a dologgal, és komolyabb célok is vannak!
Nem gondolkodtatok el sosem, hogy megéri-e álomvilágba ringatni magatokat? De mindegy is, mert az élet úgyis egyszer nagyon de nagyon pofán fog rúgni. - ahogy velem is tette, így már tapasztalatból mondhatom.. -
 #83627  Szerző: RadiosJani

mimi írta:
Nickman írta:Én értem miért lett KÖKI Rádió. A logó színei is jelzik: KÖ=Kőbánya, KI=Kispest. Csak ha valaki nem tudta volna.
Igen, mint a közlekedési csomópont, elég egyértelmű :P
Idén még két-három verzió biztos lesz, az eddigi ütemet alapul véve :D
KÖKI - Kőbánya Kispest, kőbánya is célkeresztbe került egy felajánlás miatt. ennyi csupán.
 #83575  Szerző: mimi

Nickman írta:Én értem miért lett KÖKI Rádió. A logó színei is jelzik: KÖ=Kőbánya, KI=Kispest. Csak ha valaki nem tudta volna.
Igen, mint a közlekedési csomópont, elég egyértelmű :P
Idén még két-három verzió biztos lesz, az eddigi ütemet alapul véve :D
 #83571  Szerző: Nickman

Én értem miért lett KÖKI Rádió. A logó színei is jelzik: KÖ=Kőbánya, KI=Kispest. Csak ha valaki nem tudta volna.
 #83570  Szerző: djlacee

Ez maga a Kispest
  • 1
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 99