RADIOSITE Fórum

• DIGI / Invitel

#37128  Szerző: SzD

Hát ezt nem hiszem el... :lol:
Lehet, hogy azt hiszitek, hogy kamuzok (én is erre gyanakodnék, ha valaki más írogatná ezeket), de nem.
Valaki magyarázza már el nekem, hogy mégis hogy a rákban van az, hogy ugyebár vannak olyan csatornák, amik nem működnek a dual megfejtésnek köszönhetően...nos az egyiken mégis sikerült most behozni mindegyiket, viszont a másikon továbbra sem. Ezen a bizonyos másikon most egyszer csak megakadt a kép, és nem jött egyik csatorna sem. Mivel semmi nem történt, gondoltam csinálok egy csatornafrissítést, úgyis élvezem. Most a helyzet az, hogy minden olyan csatorna jön, ami eddig nem, és azok, amíg eddig működtek, most nincsenek. ^^ Egyre kevésbé értem, hogy most ez hogy is van...főleg, hogy egyszer már volt olyan, hogy jött minden csatorna, de csak bizonyos ideig, aztán eltűntek.
 #36913  Szerző: djlacee

Felvétel? Screenshot?
 #36908  Szerző: LuciFerko

sőt az 1music channel egyenesen botrányos minőségű. Logo sem olyan szép mint a románon.
 #36907  Szerző: LuciFerko

na elindult az MTV Hungary helyén az 1Music channel. Sajnos minőségben sokkal rosszabb mint a román. a Viva helyett "H!t Music"-ot ír, de egyelőre csak feketeség van.
 #36905  Szerző: Mauro

Aki South Park legújabb részeire kíváncsi itt letöltheti magyarul. Nincs karika és az újabb évadok már 16:9es képarányba vannak fent. :yes:

http://sp.hostoffice.hu/main/?welcome=1

Hogy Digi TV nézői is tovább élvezhessék a South Park-ot.
 #36822  Szerző: SzD

Másnál sem megy már az mr 1/2/3, vagy már megint csak engem ér a megtiszteltetés?

Szerk.: Tárgytalan, már mennek.
 #36638  Szerző: SzD

12,563 (Intelsat-on)
 #36601  Szerző: LuciFerko

melyik TP-n vannak?
 #36567  Szerző: Ghee

SzD írta:Ja, és annyit kiegészítésül, hogy hangban elég gázos, a Kossuth-ot meg nem sikerült helyesen leírni (Radio Kosuth, Radio Petofi és Radio Bartok néven kerültek be).
Nem is értem miért nem lehet ezekre odafigyelni, botrány. :X.:
  • 1
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 88