RADIOSITE Fórum

• OZONE FM

#120081  Szerző: adam1400

de mást (hallgatókat) nem zavarja,mert ők örülnek,hogy segítek nekik.
 #120080  Szerző: Zorro90

Csongii írta:
adam1400 írta:ígyis tudok simán privátot küldeni nekik...
Ők meg fel tudnak téged jelenteni a Rádió hírnevének rombolása miatt, ha esetleg olyat írsz.
Én eddig nem nagyon szóltam hozzá, de basszus 1 az 1ben olyan vagy, mint samsung a.k.a. Risefan. Túl vagytok pörögve mind a ketten teljesen feleslegesen.
Menj kapd elő apuka titkos videópakkját a szekrény mögül és ránts rá egyet, nem kell állandóan a facebookon kockulni és azt olvasgatni mikor ki ír valamelyik általad überbrutál módon imádott rádió oldalára. Elhiszem, hogy ettől fontosnak érzed magad, de ez brutális módon bosszantó másoknak és el fognak küldeni a halál......-ra.

:hehe:
 #120079  Szerző: kukac

@Attis: egész jól látod a dolgokat.
 #120078  Szerző: Csongii

adam1400 írta:ígyis tudok simán privátot küldeni nekik...
Ők meg fel tudnak téged jelenteni a Rádió hírnevének rombolása miatt, ha esetleg olyat írsz.
Én eddig nem nagyon szóltam hozzá, de basszus 1 az 1ben olyan vagy, mint samsung a.k.a. Risefan. Túl vagytok pörögve mind a ketten teljesen feleslegesen.
Menj kapd elő apuka titkos videópakkját a szekrény mögül és ránts rá egyet, nem kell állandóan a facebookon kockulni és azt olvasgatni mikor ki ír valamelyik általad überbrutál módon imádott rádió oldalára. Elhiszem, hogy ettől fontosnak érzed magad, de ez brutális módon bosszantó másoknak és el fognak küldeni a halál......-ra.
 #120076  Szerző: Attis

Amikor már azt hittem, Samsung ex. Risefan-nál betegebb nincs. De vaaaan. :hit:
FM-en egyik se tudja fogni a kedvencét. De ha már online hallgatja... Pont ebből a két stílusból (Top 40 és dance-house) rádiók százai elérhetők neten. Nem magyar (más topic-ban volt már erről szó, sajnos az egy-egy réteget kiszolgáló rádiók most itthon életképtelenek), de rengetegen minimális a szöveg. És láss csodát! Nagy többségük jobb, mint a "misztikus" két rádió.
Bocs az off-ért! Törölhető a kommentem.
 #120074  Szerző: adam1400

egyébként meg kb semmire se hogy az oldalon letiltotok,mert attól látom,hogy kik és mit írnak és ígyis tudok simán privátot küldeni nekik és eddig se kommentbe írtam nekik de ti tudjátok.
 #120073  Szerző: kukac

Fuuubazmeg, agyhalál...
 #120072  Szerző: markfelt

látom elkötelezettek vagytok a minőségi szórakoztatásom iránt, kedves harcosok, de most akkor félidő van, mert nem akarok moderálni, meg egy kicsit unom már ezt a témát
 #120071  Szerző: djlacee

adam1400 írta:van sok telefonunk is :D különben meg tutira tudom,hogy nem véletlen szakad meg mer párszor direkt megkértem egyik ismim, hogy hívjon fel és lám érdekes neki mindig sikerült veled beszélnie. mi beteges ezen?
Hallod Ádám, hozzánk küldhetsz kívánságot :) DE NÉMETÜL wunsch@radioop.at
 #120070  Szerző: Zorro90

adam1400 írta:ákos: szerinted,hogy írjam meg neked privátba ha letiltasz,letörölsz stb. ?
Gondolom, erre a fórumra értette, itt nem lehet letiltani a privát üzenetküldést.
adam1400 írta:egyébként meg sejtettem, hogy összebeszéltél a rádió 1-sekkel, sőt még azt se tartom kizártnak, hogy a music fm-el. ugyanis mind 3 rádió faceoldalán le vagyok tiltva (kivéve a régi r1 ,mert ott szerencsére nincs admin).
Az igen, mekkora összeesküvés-elméletek... Magadba még nem néztél, hátha valamivel kiérdemelted ezt?
adam1400 írta:Ja és attól, hogy én azt írom üzibe másnak,hogy rádió 1-s/ózonos vagyok, azt nem úgy értem, hogy ott dolgozok, hanem hogy fan vagyok.
Lehet hogy te úgy érted, de egyszer sem láttam, hogy hozzátetted volna... Akkor meg honnan tudják mások? Én is sokáig azt hittem, hogy a Rádió 1-nél dolgozol, és az adásprogramból keresed vissza a kérdezett dalok címét...
adam1400 írta:Azt meg végképp nem értem mi ez a nagy haverság a 2 adó között amikor nagy konkurencia vagytok egymásnak és épp te mondtad nekem a szót rájuk.
Milyen haverság? És milyen szó? (Vagy lehet hogy ez utóbbi jobb is hogy kimaradt?)
  • 1
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 108