RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#105210  Szerző: markfelt

Nem írt hülyeséget a Blikk.
 #105208  Szerző: mlaszlo

djlacee írta:A nap hiteles hírforrása
Abban igaza van a cikknek, hogy a hitelezők nem fognak a végtelenségig várni, ők a pénzüket akarják.
 #105207  Szerző: djlacee

A nap hiteles hírforrása
 #105203  Szerző: viktorio

most nagyon jó kis funky zenei mixek mennek...
 #105197  Szerző: Csongii

Az előző tulajdonosok június 18-án kértek csődvédelmet.
Forrás: http://www.nepszava.hu/articles/article ... r_id=friss
..a négy hónapos eljárás ideje nem emelkedhet 240 napra - ebben állapodott meg tegnap a Neo FM csődbiztosa a hitelezőkkel.
Október 18-án lejár a csődvédelem, ergo ha minden igaz akkor rá pár nap és kuss lesz SZERINTEM. Szóval még 1 erős hét van vissza.
 #105196  Szerző: harrapari

mimi írta:
djlacee írta:Miért poénkodtok ezen? Szerintem biztosra vehető hogy a NeoFM megmarad rendes országos kereskedelmi rádiónak, a Neo World pedig hasonló programot fog szolgáltatni, csak nemzetközileg, és szerintem műholdról is elérhető lesz.
Mint a Duna World. Egész Európa a Szelektívre tapad majd. Thierry írja nekünk Marseilles-ből, hogy neki ugyan fingja nincs, mi az a cérnametélt, meg a csigatészta, de legyen csiga, az jól hangzik. A következő háromnegyed órában pedig Marcali Laci olvassa fel az elérakott szerkesztetlen európai hírügynökségi jelentéseket, aztán jön B. Tóth László, megtudhatják, ki az, aki helyett Magyarország az Ö3 vételén fáradozott.
Ne legyenek fillérbaszóak, adják Luxemburgból hosszúhullámon, azt is ugyanúgy ki tudják fizetni, mint a stúdióbérletet, a rezsit meg a tartozásokat.

mimi ma top-on vagy. :)

Lehet kezdeni a rögzítést, ha nem akartok a végéről lemaradni. Szerintem Riborics, aki nem Csekonics, (ingatlan tulajdonos) fog először lépni. :)
 #105191  Szerző: mimi

milan93 írta:Már láthatók az "új" csatornák, csak még nem sugároz adást.
Német, angol, magyar csatornái lesznek a NeoWord-nek a szerver szerint.
Meg üzbég adás olasz világslágerekkel gombos harmonikán és hegyi kürtön.
 #105190  Szerző: Milán

http://92.61.113.196/status.xsl

Már láthatók az "új" csatornák, csak még nem sugároz adást.
Német, angol, magyar csatornái lesznek a NeoWord-nek a szerver szerint.
 #105189  Szerző: mimi

djlacee írta:Miért poénkodtok ezen? Szerintem biztosra vehető hogy a NeoFM megmarad rendes országos kereskedelmi rádiónak, a Neo World pedig hasonló programot fog szolgáltatni, csak nemzetközileg, és szerintem műholdról is elérhető lesz.
Mint a Duna World. Egész Európa a Szelektívre tapad majd. Thierry írja nekünk Marseilles-ből, hogy neki ugyan fingja nincs, mi az a cérnametélt, meg a csigatészta, de legyen csiga, az jól hangzik. A következő háromnegyed órában pedig Marcali Laci olvassa fel az elérakott szerkesztetlen európai hírügynökségi jelentéseket, aztán jön B. Tóth László, megtudhatják, ki az, aki helyett Magyarország az Ö3 vételén fáradozott.
Ne legyenek fillérbaszóak, adják Luxemburgból hosszúhullámon, azt is ugyanúgy ki tudják fizetni, mint a stúdióbérletet, a rezsit meg a tartozásokat.
  • 1
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 584