RADIOSITE Fórum

• MTVA (M1, M2, M3.hu, M4 Sport, M5, Duna, Duna World)

#119233  Szerző: djlacee

egon2 írta:Djlacee.Ez így van,de mától azok számára is hozzáférhető akik eddig analóg földfelszíni tv adást néztek.Bár a teljes analóg földfelszíni lekapcsolás,OKtóber 31.én lesz.
Eddig is meg lehetett venni a digitális vevőegységeket, szóval már évek óta elérhető volt mindenki számára.
 #119231  Szerző: egon2

Djlacee.Ez így van,de mától azok számára is hozzáférhető akik eddig analóg földfelszíni tv adást néztek.Bár a teljes analóg földfelszíni lekapcsolás,OKtóber 31.én lesz.
 #119220  Szerző: djlacee

egon2 írta:Mától ismét országosan fogható digitális földfelszíni sugárzással az M2 valamint a Duna és a Duna World csatornák.
Ezt meg hogy érted? 2008 óta foghatóak ezek országosan
 #119215  Szerző: egon2

Az M1 Július 29.től nem sugározza a Ma reggel című műsort,csak a Duna World.Érthető is,minek menjen két csatornán ugyan az a műsor.Mától ismét országosan fogható digitális földfelszíni sugárzással az M2 valamint a Duna és a Duna World csatornák.
Bár a Duna Worldnek mi értelme ha csak ismétléseket add.De így legalább az ingyenes digitális multiplex ki van használva csatornákkal.
 #118770  Szerző: noartist

Lehet csak nekem rossz a szemem,de minden műsor/reklám kezdete előtt egy pillanatra elsötétül minden,csak a logó marad,és a hang is megy rendesen.Tényleg csak egy pillanat,de zavaró.
/DVB-T/
 #118626  Szerző: LazlowHUN

Aki teheti nézzen bele a meccsbe most az M1-en. Az még csak-csak elmegy, hogy 4:3-as képarány van (gondolom így kapják a jelet a szerbektõl), de amilyen jóérzékkel sikerült a logót az eredményjelzõre ráhelyezni... Miért nem lehet a jobb felsõ sarokba tenni, mint a Forma 1 alatt?
 #118144  Szerző: noartist

Egyre gyakrabban hal meg az M1.Előbb is kikerült az MTVA-logó.Kezd gáz lenni.
 #118032  Szerző: NyokeeZsoltTinKA

jeek írta:Ezt a "minőségi" focimeccs közvetítést nézzétek most az m1-en :D
Csak belenéztem.
Elég érdekes, hogy ÉLŐ-ben közvetített focimeccs a mai világban 4:3-as képaránnyal, és rosszul kihelyezett inzertekkel megy le.
KépKépKép
  • 1
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 235