RADIOSITE Fórum

• Helyi, körzeti közösségi rádiók

#51463  Szerző: operator

ravasz írta:Ha jól tudom a 3 nyertes miskolciból 2-nek már műs.sz. szerződése is van, frekivel.
Mind a 3-nak van.
 #51462  Szerző: operator

drkotasz írta:
ravasz írta:Az a baja, hogy a már nyertessé nyilvánított rádiók még nem indultak el...
Mármint az NHH-tól nem kaptak még frekit? Gondolom, ugyanebből kifolyólag az se nagyon működik...
Nyugi már! Megkapták a frekit meg mindent, szóval ebben az évben el fognak indulni, de mielőtt leírsz ilyet, figyelmedbe ajánlom az induló kisközök fórumát, ott látod majd a frekit is.
 #51461  Szerző: ravasz

Ha jól tudom a 3 nyertes miskolciból 2-nek már műs.sz. szerződése is van, frekivel.
 #51458  Szerző: drkotasz

ravasz írta:Az a baja, hogy a már nyertessé nyilvánított rádiók még nem indultak el...
Mármint az NHH-tól nem kaptak még frekit? Gondolom, ugyanebből kifolyólag az se nagyon működik...
 #51456  Szerző: ravasz

drkotasz írta:
nyikolaj írta:Na szerintem már a miskolci kisközöknek is főttek!
Ne mondja már meg senki,hogy eddig csak engedélyek,meg papír munka után kutakodnak...
Akkor mi lesz,majd ha lesz egy helyi ker,ha már a kisközöknek is ilyen sok idő az elindulás...Az előkészület még plusz félév? :S
Írjuk-e le még húszszor, hogy nincs médiahatóság, ami engedélyezne? Talán augusztus közepén alakul meg.
Az a baja, hogy a már nyertessé nyilvánított rádiók még nem indultak el...
 #51454  Szerző: drkotasz

nyikolaj írta:Na szerintem már a miskolci kisközöknek is főttek!
Ne mondja már meg senki,hogy eddig csak engedélyek,meg papír munka után kutakodnak...
Akkor mi lesz,majd ha lesz egy helyi ker,ha már a kisközöknek is ilyen sok idő az elindulás...Az előkészület még plusz félév? :S
Írjuk-e le még húszszor, hogy nincs médiahatóság, ami engedélyezne? Talán augusztus közepén alakul meg.
 #51452  Szerző: operator

nyikolaj írta: Ne mondja már meg senki,hogy eddig csak engedélyek,meg papír munka után kutakodnak...
Pedig ez az igazság.
 #51446  Szerző: nyikolaj

Na szerintem már a miskolci kisközöknek is főttek!
 #51212  Szerző: drkotasz

coolfm írta:Kicsit furcsa a felfogásod a kisközösségi rádiózásról:) Szerintem épp ez a szép a kisközösségben, hogy ott az emberek szívből csinálják, amit csinálnak! Érdemes hallgatni ezeket a rádiókat, nincsenek reklámok, és igényes műsorok vannak:)
Bocs, ha az erős irónia nem volt egyértelmű a hozzászólásomban :)
 #50985  Szerző: LuciFerko

Amúgy ELVILEG még augusztusban meg kéne hozniuk a döntést, ugyanis következő leadási határidő szeptember 1...
  • 1
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 164