RADIOSITE Fórum

• IP alapú rádiózás

#83289  Szerző: zotya32

http://www.neston.hu/
"Új, internetes zenei szolgáltatást indít Nesta, az EstFm és a radiocafe 98.6 zenei stratégája. Vége a május óta tartó találgatásoknak, hogy hol és milyen formában lesz folytatása a két kult-adó (EstFm és radiocafe 98.6) zenei univerzumának. Október 3-án elindult a Neston névre keresztelt zenei platform, a legmodernebb médiaszolgáltatások alkalmazásával.

A hangosblog szerkesztői, Nesta (Machán Frigyes) és Gensi (Genser András), hazánk külföldön egyik legtöbbet foglalkoztatott producer/dj-je, valamint Bíró Attila médiavállalkozó az interneten szeretnék újrapozícionálni azt a típusú globális popzenét, melynek létjogosultsága ma már Magyarországon is megkérdőjelezhetetlen."
 #83180  Szerző: Balu0217

Moderálva!

Az intézkedést a Szabályzat - Felhasználási feltételek 4. pontjának megsértése, valamint az Egyéb tudnivalók 2. pontja indokolta.

A felhasználót sorozatos - engedély nélküli - reklámtevékenysége miatt azonnali hatállyal tiltottam és töröltem.

Admin
 #83141  Szerző: Balu0217

Moderálva!

Az intézkedést a Szabályzat - Felhasználási feltételek 4. pontjának megsértése, valamint az Egyéb tudnivalók 2. pontja indokolta.

A felhasználó figyelmeztetéseinek száma: 2

Admin
 #82293  Szerző: NyokeeZsoltTinKA

A Budapest XI. kerületi Táncsics Mihály Kollégium is indított saját rádiót. Már egy ideje működik, időszakosan ugyan (hétfőtől csütörtökig 18:00 és 21:00 között), de szerintem egész jó. A neve is ötletes: 100 % THM Rádió (THM = Táncsics Hírek Mindenkinek).

http://radio.tankol.hu/

Neten is hallgatható az adás, bár csak video stream van, az szerintem jó minőségű. Lehet LIKE-olni a Facebook-on is.
 #81746  Szerző: DjMash

Sajna ez így van... A lényeg nálunk két gép volt. Adásgép + processz. Az adásgépen 2 hangkártya (fő és monitor).
fő kimenet -> keverőpult
monitor kimenet -> keverőpult
keverőpult - > processzgép bemenet
processzgép kimenet -> másodlagos bemenet
Vagy 3 hangkártyát használsz 1 gépen, bár ekkor nálunk rendszerint összeakadtak, valamint (ha nem osztod), nincs fő kimenet hallgatás :D
 #81727  Szerző: Roger

DjMash írta:Szia!

Nálunk ez muzsikál már 1 éve, különösebb gond nincs vele. Az 1.6 verziót ajánlom, az a stabil, és a fordítását is teljesre alkottam. http://universumradio.dyndns.org:8000/listen.pls itt tudsz bele hallgatni, mi október 01 -ig szólunk, aztán off, mert nem tudjuk kitermelni a jogdíjakat.
Kép
Üdv! :)
Nagyon sajnálom, hogy le kell állnotok, sajnos ez egy jelenség Magyarországon...
A rádiót ismerem, és tetszik.
Most a streamet próbálom beállítani, ugyanis egy gép van beüzemelve, és ezt használom "monitoring" célra is, és ha listát szerkesztek, vagyis szelektálok, bele kell hallgatnom egy-egy zenébe, de nem nagyon kéne, hogy az is ki menjen adásba...pedig így van....
 #81723  Szerző: DjMash

Szia!

Nálunk ez muzsikál már 1 éve, különösebb gond nincs vele. Az 1.6 verziót ajánlom, az a stabil, és a fordítását is teljesre alkottam. http://universumradio.dyndns.org:8000/listen.pls itt tudsz bele hallgatni, mi október 01 -ig szólunk, aztán off, mert nem tudjuk kitermelni a jogdíjakat.
Kép
 #81722  Szerző: mszilárd

Örülök. :) Sok sikert, és jó szórakozást hozzá!
 #81721  Szerző: Roger

mszilárd írta:Elindítod a database setup utility-t, ott beírod a mysql szerverhez tartozó jelszót, rákattintasz az install database gombra, és akkor működnie kell... ha jól konfiguráltad a mysql-t persze, ami valószínű, az automatikus beállítások mellett.
Köszi, elbsztam mert korábban telepítettem a Radiodj-t, most meg újabb mysql-t telepítettem, de a jelszavak, elérések nem egyeztek már így, újratelepítés/azonos azonosítok után oké minden! :chinese:
 #81720  Szerző: mszilárd

Elindítod a database setup utility-t, ott beírod a mysql szerverhez tartozó jelszót, rákattintasz az install database gombra, és akkor működnie kell... ha jól konfiguráltad a mysql-t persze, ami valószínű, az automatikus beállítások mellett.
  • 1
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 99