rmihaly76 írta:Milyen gyartmany volt az autoradio, ha nem titok?Philips 22DC229. Ez még a Renault gyári kazettás magnója.![]()

Sajnos nemigen vettem a 106,3-at. De az az igazság, hogy elég nagy káosz volt az éterben, nem nagyon volt fehér folt.

rmihaly76 írta:Milyen gyartmany volt az autoradio, ha nem titok?Philips 22DC229. Ez még a Renault gyári kazettás magnója.![]()
LuciFerko írta:az a HRT2 lesz, méghozzá a Welcome to the Club c. műsorNézed meg a 98.5/99.7 frekiket, ugyan azt hallod-e!
LuciFerko írta:Nekem régen a 101.1-en jött az RTL102,5. De azóta semmi pedig szoktam figyelni
Chucky írta:Sziasztok,
Tegnap Balatonlellén voltam. Az alábbi pásztázás reggel 8 óra magasságában született az autórádióval. Tropó is volt, látszik az eredményen.
...
rmihaly76 írta:Meggyozo erveles. Koszi a felvilagositast! (es nem dol ossze a vilag sem!Sajnos nem tudok ilyen oldalról.)
Szoval mobillal, siofoki molorol:
95.4 (95.5-on) O2 Radio Steiermark (Gratz 1, 200 km) 5+RDS
Van neten olyan RDS lista, ami segithet azonositani?
csadam írta:De csak a Radio Steiermarknak ez az RDS-e. És igenis lejön 100 Hz-cel az RDS, mert ilyen nálam is van. És az Antenne Steiermark RDS-e:
ANTENNE_
_STMK___
csadam írta:De csak a Radio Steiermarknak ez az RDS-e. És igenis lejön 100 Hz-cel az RDS, mert ilyen nálam is van. És az Antenne Steiermark RDS-e:
ANTENNE_
_STMK___