RADIOSITE Fórum

• DIGI / Invitel

#36556  Szerző: SzD

Ja, és annyit kiegészítésül, hogy hangban elég gázos, a Kossuth-ot meg nem sikerült helyesen leírni (Radio Kosuth, Radio Petofi és Radio Bartok néven kerültek be).
 #36555  Szerző: SzD

MR1, MR2 és az MR3 bekerült a Digi kínálatába.
 #35517  Szerző: Zoshi

Nálunk van Digikábel. Sztem ezér az árért nagyon megéri. A Tv nem tökéletes, pl a CC-n láttam h szétesik a kép, tehát digitális hibát, de amúgy ennyi. Sztem 2700 ft-ért simán megéri. A Digitálist még nem láttam, de nagyon dícsérik. A Net meg.. a lejobb. Verhetetlen. 4500 ft, és 80 90mb, és (legalább is nálunk) szinte mindíg hozza a maxot, volt hogy 100-ra is felment. Tehát Netnél Digit ajánlom. Tv-nél el kell dönteni mi kell. Sima egyszerű kábeltv, vagy digitális, arra jó a digi is. De a T-homenál meg van jó pár extra. PVR box, videó téka,több digitális csatorna, stb.
 #35508  Szerző: Ghee

Társasházunkba most szeretne bejönni egy-két szolgáltató közte a DigiKábel is. Valakinek van valamilyen tapasztalata a kábeles TV és NETszolgáltatásukról?

Azért is kérdem mert a DigiTV műholdas megoldása elég f.s mind hangban, mind képben is! :vomit:

Árban ők a legkedvezőbbek amúgy és szerintem meg is szavazzák majd a lakók.

A többi "versenyző" az IP-Park (drága és keveset adnak azért a pénzért), a harmadik a T-Home (ezt inkább nem részletezem, nem szeressem őket :x ). Utóbbi IPTVt szeretne "terjeszteni" a NET mellett - egy kábel oszt' jónapot (a NETnél csak a letöltésit adták meg az ajánlatukban, a feltöltést nem, köztudott a T fukarkodik a feltöltési sebességgel).

Nem lesz ez kellemes játszma, pláne, hogy szétkábelezik a lakást és a lépcsőházat, akárki is nyer, mivel a jelenlegi szolgáltató kábeleit nem használhatják, mert az marad a tulajdonukban. :x
 #35196  Szerző: djlacee

Tulajdonképpen mi az a Music Channel illetve H!T Music Channel ? Csak mert a csatornakiosztásban mindkettő magyarnak van feltüntetve
 #34419  Szerző: Mauro

mgabor írta:
Mauro írta:Mondjuk, ha M1 elérhető lenne műholdon FTA akkor Digi onnét is tudná venni. Elvileg MTV multiplexén elférne. Mennyi plusz költséget jelentene ez MTV-nek. Nevetséges hogy köz tv-t csak DTH szolgáltatokon keresztül lehet nézni műholdon.
ez tervben van, valószínűleg nem FTA, hanem valami minimális árú kártya ellenében, mert egy kicsit megdobná a jogdíjköltségeket az FTA sugárzás...

de a tévé jelenlegi anyagi helyzetében szerintem úgyse lesz az egészből semmi
Ha lesz belőle valami gondolom olyan kártya lesz hogy csak azok vehetik meg akik magyar állampolgárok vagy rendelkezik magyar igazolvánnyal. ORF-nél is ilyesmi van.
 #34411  Szerző: mgabor

Mauro írta:Mondjuk, ha M1 elérhető lenne műholdon FTA akkor Digi onnét is tudná venni. Elvileg MTV multiplexén elférne. Mennyi plusz költséget jelentene ez MTV-nek. Nevetséges hogy köz tv-t csak DTH szolgáltatokon keresztül lehet nézni műholdon.
ez tervben van, valószínűleg nem FTA, hanem valami minimális árú kártya ellenében, mert egy kicsit megdobná a jogdíjköltségeket az FTA sugárzás...

de a tévé jelenlegi anyagi helyzetében szerintem úgyse lesz az egészből semmi
 #34406  Szerző: Mauro

Mondjuk, ha M1 elérhető lenne műholdon FTA akkor Digi onnét is tudná venni. Elvileg MTV multiplexén elférne. Mennyi plusz költséget jelentene ez MTV-nek. Nevetséges hogy köz tv-t csak DTH szolgáltatokon keresztül lehet nézni műholdon.
  • 1
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 88