RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#170797  Szerző: asr27

BMáté írta:A szlogen továbbra sem egyenlő a format-al. Megértem, hogy ez nem egy szakmai fórum, de komolyan mindig el kell ezt ismételni? Megértem azt is, hogy jó érzés kritizálni a Rádió 1-et, de szerintem egy profi csapat. Az volt 2012 előtt is, és most 2016 óta ismét.
:lol:
 #170796  Szerző: BMáté

A szlogen továbbra sem egyenlő a format-al. Megértem, hogy ez nem egy szakmai fórum, de komolyan mindig el kell ezt ismételni? Megértem azt is, hogy jó érzés kritizálni a Rádió 1-et, de szerintem egy profi csapat. Az volt 2012 előtt is, és most 2016 óta ismét.
 #170795  Szerző: kukac

noartist írta:
kukac írta:
BMáté írta:Guru Josh Project - Infity...így reggelre nagyon betalált! Piros pont!
...ismét egy újabb igazi mai sláger? :P
Csak a Rádió 1 tudja (...) :P
..."itt mindenki hülye, csak én vagyok okos"-szindróma :P
 #170794  Szerző: noartist

kukac írta:
BMáté írta:Guru Josh Project - Infity...így reggelre nagyon betalált! Piros pont!
Csak a Rádió 1 tudja (...) :P
 #170793  Szerző: kukac

#170792  Szerző: BMáté

Guru Josh Project - Infity...így reggelre nagyon betalált! Piros pont!
 #170755  Szerző: Dani

RadioFan írta:
adam1400 írta:
witiruve írta:Ha ilyen zenei változatosság lenne a Bali Top100-on kívül, akkor hibátlan rádió lenne :)
elvileg tomi azt mondta hogy amik most mennek azok mától rotációban is benne lesznek.
Nekem ez ilyen hiszem ha hallom kategória...
Igen, majd minden órában legfeljebb egy ilyen dal lesz, vagy rosszabb esetben éjszakára berakják őket, amikor úgyse hallja senki. :D
 #170753  Szerző: RadioFan

adam1400 írta:
witiruve írta:Ha ilyen zenei változatosság lenne a Bali Top100-on kívül, akkor hibátlan rádió lenne :)
elvileg tomi azt mondta hogy amik most mennek azok mától rotációban is benne lesznek.
Nekem ez ilyen hiszem ha hallom kategória...
 #170752  Szerző: adam1400

• 1
  • 644
  • 645
  • 646
  • 647
  • 648
  • 1021