RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#170530  Szerző: asr27

annyira szánalmasak és viccesek vagytok! szólásszabadság van, egy fórum azért fórum, hogy a véleményünket leírhassuk!
Ja és pocsolya! nem vagyok ballib aktivista, te viszont egy agymosott csőlátású fidesz birka vagy!
Elképesztő, hogy 1 hónapja regisztrált kezdő fórumos osztja itt az "észt".....
 #170526  Szerző: djlacee

A moderáció megtörtént. A továbbiakban szeretnénk, ha csakis a rádióval kapcsolatos hozzászólások érkeznének ebbe a topikba. Politizálás, folyamatos offtopic, valamint a magyar rádiós piacról általánosságban történő beszélgetés itt ne legyen!
 #170524  Szerző: pocsolya

Kedves Modik,

Nem szednétek ki ezt a flúgos ballib aktivistát innen? Nagyon zavaró, én a Rádió1-ről szeretnék beszélni!
 #170520  Szerző: asr27

Moderálva!
A felhasználási feltételek 2. illetve 3. pontja, valamint az egyéb tudnivalók 4. pontja indokolja.
asr27 felhasználó figyelmeztetéseinek száma: 1

djlacee
 #170516  Szerző: mikrofonos

kukac írta:
oldman írta:Azért Sebestyén Balázst ne hasonlítsuk össze Hofi Gézával! Amúgy Andy Vajna miért szorulna Sebestyén Balázsra? Hova menne dolgozni innen? Lehet, hogy kontrollálják ezeket a Rádió 1-nél, ha meg nem akkor majd horoszkópot fog olvasni a három madár. :)
Ahogy Hofi megmondta a magáét annak idején, úgy Balázs is megmondja - ennyi a párhuzam. Rajta kívül talán csak Puzsér az, aki elég tökös hozzá.
Ez így igaz. Sőt más az attitűd. Hofi esetében kifejezetten egyfajta proli-, vagy ha úgy tetszik panelproli szerep volt a jellemző. Balázsról viszont mindenki tudja, hogy inkább valamiféle celeb-kategóriába lehet sorolni és dúsgazdag is egyúttal. Talán ezért is engedheti meg azt magának, amit megenged.
 #170515  Szerző: kukac

oldman írta:Azért Sebestyén Balázst ne hasonlítsuk össze Hofi Gézával! Amúgy Andy Vajna miért szorulna Sebestyén Balázsra? Hova menne dolgozni innen? Lehet, hogy kontrollálják ezeket a Rádió 1-nél, ha meg nem akkor majd horoszkópot fog olvasni a három madár. :)
Ahogy Hofi megmondta a magáét annak idején, úgy Balázs is megmondja - ennyi a párhuzam. Rajta kívül talán csak Puzsér az, aki elég tökös hozzá.
 #170514  Szerző: kukac

Balázs rendelkezik olyan egzisztenciális és kapcsolati háttérrel, hogy ha mennie kell, akkor nem okoz különösebb gondot neki, csomagol és kiköltözik, nagyobb szarban lesz a rádió 1 nélküle, mert nincs egy épkézláb csapat, aki képes lenne hallgatható reggeli műsort csinálni.
 #170510  Szerző: oldman

Azért Sebestyén Balázst ne hasonlítsuk össze Hofi Gézával! Amúgy Andy Vajna miért szorulna Sebestyén Balázsra? Hova menne dolgozni innen? Lehet, hogy kontrollálják ezeket a Rádió 1-nél, ha meg nem akkor majd horoszkópot fog olvasni a három madár. :)
 #170508  Szerző: kukac

mikrofonos írta:Én a habitusa miatt egyáltalán nem kedvelem Balázst, de kétségtelen, hogy van némi hasonlatosság Hofi Gézához. Tekintettel arra, hogy novemberben 59 éves leszek én ezt a kérdést meg tudom ítélni. Annyit viszont ugye lehet tudni, hogy Hofi nyílvánvalóan az akkori hatalom teljes jóváhagyásával fejtette ki tevékenységét. És volt például a Kádár-korszak szilveszteri tv műsorainak leginkább várt csúcsprodukciója. Balázs ezt soha nem fogja elérni és azt sem tudom, hogy Balázs esetében van-e ilyesmi, mármint hogy létezik-e valamiféle "jóváhagyás" azt ne mondjam: engedély arra, amit csinál. De ha van esze a Fidesz ideológusoknak, akkor hagyják működni ezt a fiút.
Perpillanat Vajnának nagyobb szüksége van Balázsra, mint fordítva. A választásokig legalábbis biztos... Más kérdés, hogy hogyan éli meg azt, amikor az annektált médium koronaékszere pont az ellenség malmára játszik. :) biztos tőle is megkérdezi a főnök, hogy "te Andy, mondd csak, mi a frász folyik ott nálatok?" :smoke:
 #170507  Szerző: mikrofonos

Én a habitusa miatt egyáltalán nem kedvelem Balázst, de kétségtelen, hogy van némi hasonlatosság Hofi Gézához. Tekintettel arra, hogy novemberben 59 éves leszek én ezt a kérdést meg tudom ítélni. Annyit viszont ugye lehet tudni, hogy Hofi nyílvánvalóan az akkori hatalom teljes jóváhagyásával fejtette ki tevékenységét. És volt például a Kádár-korszak szilveszteri tv műsorainak leginkább várt csúcsprodukciója. Balázs ezt soha nem fogja elérni és azt sem tudom, hogy Balázs esetében van-e ilyesmi, mármint hogy létezik-e valamiféle "jóváhagyás" azt ne mondjam: engedély arra, amit csinál. De ha van esze a Fidesz ideológusoknak, akkor hagyják működni ezt a fiút.
  • 1
  • 648
  • 649
  • 650
  • 651
  • 652
  • 1021