RADIOSITE Fórum

• RiseFM - Balaton - 98.9 MHz

#121904  Szerző: noartist

Nem lett volna rossz egy full új szignálpark,szintén Vass Gábor hangjával.
(Lásd OzoneFM,a reel world milyen pakkot csinál..)
De nem erőszak a dosznótor,
ez biztos olcsóbb volt..
 #121897  Szerző: samsung

javasolnám a StereoFM munkatársainak hogy zene közbe is vagdossák be a StereoFm hangot :D nagyon jó feelingje van neki.. Néhány számnál be van de többségnél nincs.. jó lenne ha minden számnál ez lenne
 #121896  Szerző: djlacee

Márciusban még ittam
 #121895  Szerző: samsung

noartist írta:Ergo,Rise NRG létezik még?Sajnos mindig elmentem mellette anno,de egy doboz ma jól mutatna a szekrényemen.
elvileg a kisboltokban még van Kép Gyakorlatilag a Cora megszűnése óta nem láttam
 #121894  Szerző: noartist

Ergo,Rise NRG létezik még?Sajnos mindig elmentem mellette anno,de egy doboz ma jól mutatna a szekrényemen.
 #121893  Szerző: samsung

whoisthere írta: Amúgy mennyiért lehetne megvenni a Rise nevet? :D
Mivel nem csak a Rádio volt Rise hanem volt nekik 1 energiaital is így szerintem nem occóé :D
 #121888  Szerző: djlacee

A lényeg, hogy a zene még mindig jó, illetve a keverések is nagyon hangzatosak
 #121884  Szerző: whoisthere

Véleményem, mint hallgató:

- A RiseFM, mint márka hihetetlen erős lehetett volna - minden lehetőség adott volt.
- Bizonyos dolgokban megelőzték a mostani rádiókat (pl.: ingyenes hallgatás mobilon)
- Rendben, hiába a szerintem tökéletes név és arculat, a pesti dolgok után gyakorlatilag megölte magát a dolog

Ennyit a régről.

- Idegesít, hogy a StereoFM kreatíjai ilyen "eredeti" logoval álltak elő
- A szlogen... ne tovább ahogy a nő odanyőgi, hogy sztereóefem.. majd következnek a régen már hallott szövegek

- A műsoraik még lehetnek jobbak, arra kíváncsi leszek. :)

Amúgy mennyiért lehetne megvenni a Rise nevet? :D
 #121874  Szerző: samsung

Milán írta:
samsung írta:
asr27 írta:Egyébként örülnék neki, ha újra Iller Bálint vezetné a NiteRise-t... :)
Gondolom, ha elindulnak Győrben, akkor minden este lesz műsorvezetés.
hát ha van 1 kis eszük visszahozzák...
De nem fogják....
És ezt te honnan tudod?:lol: annyi hülyeséget írtál hogy én már csak röhögök hogy mit írogatsz :D
  • 1
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 470