RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#105173  Szerző: egon2

hd:Mi ez a Neoworld rádió?
 #105162  Szerző: mimi

szívből gratulálok ezúton is mindenkinek, aki asszisztál hozzá
 #105052  Szerző: egon2

moby67:A remény hal meg utoljára.A Neo Fm továbbra se fogható az interneten. Kíváncsian várom Október végét.
 #104999  Szerző: moby67

A remény ami még működteti az adót.
A Miska nagyon magabiztos hogy talán még kialakul valami.
Újra tölteni a zenei tárat, csak pozitívan tudom értékelni!
Jobb ha 3 óránként nem ugyan az megy!
 #104991  Szerző: Nightman

sms-ek vagy bármíly adásban felolvasandó szöveg elolvasása ma nem divat mer'én olyan profi rádijós vagyok hogy majdcsak megy az elsöre is..
 #104977  Szerző: oldman

Biztosan nem könnyű egy rádiót menet közben átvenni és újra tervezni, mégis azt mondom, hogy nekem túlságosan vegyes a zenei kínálat. Nem sok tudatosságot fedezek fel benne.
A reggeli műsor egész jó. Nekem tetszik, hogy nem vinnyognak a röhöségtől a semmin a műsorvezetők. (Van hogy azért jó Balázsékat hallgatni!) Kell egy ilyen is. 10 óra után már nem szívesen hallgatom a Neo-t. A Kajárik Andi még csak nem is árnyéka önmagának. Szegénykét mellőzni kellene. A délutáni és esti srácok sem túl profik. Néha ki sem nyitják a szájukat elharapnak betűket. Értem én, hogy nincs pénz, no de azért erre is lehetne figyelni, meg talán néha el kellene olvasni az sms-eket mielőtt adásban belekavarodunk.
 #104971  Szerző: Nickman

Újra vannak már reklámok, talán hétfő óta (?)
Annak pedig nem látom értelmét hogy a szokásos óraindító helyett egy "Újratöltjük a NeoFM-et..." szignál megy le.
 #104966  Szerző: LuciFerko

Részletesebben ez az ezköz szolgál arra, hogy az adásban tartani lehessen a szabványértéket. Ez jelenleg max 75 KHz löket és 4 dBr hangosság. Ezeket túllépni senkinek sem szabad. A löket a moduláció sávszélessége :)
  • 1
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 584