RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#170242  Szerző: kukac

Dani írta:
Azért a Petőfinél jobb a Rádió1. De nyilván lehetne jobb is a zene napközben, ahogy irtam is lentebb.
Persze, ha viszonyítani kell, mindig van lejjebb..
 #170240  Szerző: Dani

kukac írta:
asr27 írta:
Dani írta:Most is jó a Rádió1 zenei téren is
:lool: :lool: :lool:
Kicsit túltolta a biciklit... :)
Azért a Petőfinél jobb a Rádió1. De nyilván lehetne jobb is a zene napközben, ahogy irtam is lentebb.
 #170239  Szerző: kukac

noartist írta:A DiscoShit viszont kifejezetten jó zeneileg, ez megkérdőjelezhetetlen.
Végül is vannak akik szerint a Föld lapos, szerintük meg az a megkérdőjelezhetetlen... :)
 #170236  Szerző: RadioFan

noartist írta:Viszont most ugrált néha a hangerő, nem tudom, hogy ez csak a netes stream (a 320-as) problémája volt-e. Ellenőriztem, nem nálam volt a gond.
Fél nyolcig 96.4-en nem volt ilyen gond, lehet utána kezdődött, vagy csak a streamnél volt a hiba.
 #170235  Szerző: Kovi02

RadioFan írta:
noartist írta:A DiscoShit viszont kifejezetten jó zeneileg, ez megkérdőjelezhetetlen.
+1
Csak az elmúlt 1 adásból:
Polina, Pep & Rash - Echo (Original Mix)
David Guetta, Robin Schulz, Cheat Codes - Shed A Light (Extended Mix)
LVNDSCAPE - Everyday My Life (Extended Mix)
Jax Jones - You Dont Know Me ft RAYE
Tiësto feat. Bright Sparks - On My Way (Extended Mix)
Oliver Heldens feat. Ida Corr - Good Life (Extended Mix)

ezek a zenék mind bőven fél évnél régebbiek,1 mixben 15 szám megy le,ez meg már rögtön 2/5-e a mixnek,ami már bőven nem friss.
Én szeretem azt egy mixben,ha elővesz régebbi,pár hónapos,akár éves zenét,és leadják,de kb. óránként 1-max. 2 zenénél,nem majdnem a fél mixnek kéne ilyenekből állni.
(még ilyenkor is meghallgatnám,de nézegetve a playlistet,szinte minden nap ilyen zenék mennek)
 #170234  Szerző: noartist

Viszont most ugrált néha a hangerő, nem tudom, hogy ez csak a netes stream (a 320-as) problémája volt-e. Ellenőriztem, nem nálam volt a gond.
 #170233  Szerző: RadioFan

+1
 #170232  Szerző: noartist

A DiscoShit viszont kifejezetten jó zeneileg, ez megkérdőjelezhetetlen.
 #170229  Szerző: kukac

asr27 írta:
Kicsit túltolta a biciklit... :)
 #170216  Szerző: asr27

• 1
  • 657
  • 658
  • 659