RADIOSITE Fórum

• Klubrádió

• Engedéllyel rendelkező online rádiók fóruma
Engedéllyel rendelkező online rádiók fóruma
 #94459  Szerző: csokie

na már ha a polkorrektségnél tartunk, miért nincs inkább a jobbikosoknak és az lmp-seknek is pártrádiója?... Csupán irónia...
 #94457  Szerző: asr27

djlacee írta:Megkérnék mindenkit, hogy amennyiben erre lehetőség van, mocskolódást hanyagoljuk! asr27 "mocskosbandázás" nem túl korrekt.
Elnézést, csak kissé unom már, hogy ezeket sehogy sem lehet elhallgattatni. Nem védem a kormányt, de amit ezek művelnek az már sok.
 #94447  Szerző: Glenn

:sealed:
 #94443  Szerző: djlacee

Megkérnék mindenkit, hogy amennyiben erre lehetőség van, mocskolódást hanyagoljuk! asr27 "mocskosbandázás" nem túl korrekt.
 #94442  Szerző: Snake

Moderálva!

Az intézkedést a Szabályzat - Felhasználási feltételek 2. és 3. pontjának megsértése, valamint az Egyéb tudnivalók 2. pontja indokolta.

A felhasználó figyelmeztetéseinek száma: 2

djlacee
 #94433  Szerző: PooLee

Ivoa: abszolút igazad van! A "mocskosbandázásra" próbáltam ilyen módon reagálni. Elnézést kérek azoktól - beleértve a mélyen tisztelt médiahatóságot is - akik esetleg nem értenek egyet és zokon vették volna írásom bármelyik szavát.
 #94432  Szerző: PooLee

Class FM és Music FM után mivel bővülhetne a család? Természetesen a képzeletem szüleménye volt, de hasonló nevet tudnék elképzelni!
 #94430  Szerző: nyikolaj

Lánchíd2,Szuper fm? :s
 #94429  Szerző: Ivoa

PooLee írta:asr27: nem gyűjtünk aláírást, hogy elűzzük őket? Így szegény médiatanács nem tudja folytatni a korrekt, minden tekintetben demokratikus eljárásait... ezt már csak ne nézzük tétlenül! És tényleg, mit ugrál itt ez a sorba beállni nem akaró, pofátlan módon még ellenvéleményt is megfogalmazó társaság? Hát nem szégyellik magukat? Nem kizárt, hogy így a Lánchíd 2, az Európa Rádió vagy a Super FM nem jut időben frekvenciához! Helyette hallgathatjuk itt a híreket más szemszögből! Kit érdekelnek??? Legalább adnák ők is az MTI híreket, legalább egészkor odakapcsolhatna az ember...
Igaz, hogy ez a fórum természeténél fogva több politikát kell, hogy elviseljen, mint más adóké, de azért némi visszafogottságra szükség volna :troll:

A Super FM előttem is rejtély. :P
  • 1
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 137