Ciki, mert márciusban indul
Hozzászólásaim NEM a Radiosite.hu tulajdonosainak illetve üzemeltetőinek álláspontját tükrözik. Ha mégis, azt a hozzászólásban jelzem.
NyokeeZsoltTinKA írta: Nekem meg a SuperTV2 először amolyan DekoTV2-nek tűnt. Szinte bármikor, ha odakapcsolok házépítős deko-reality műsort látok.Tulajdonképpen rendkívül jól megcsinálták ezt a csatornát, mert nem másoknak, hanem saját maguknak hoztak létre egy konkurenciát
Attis írta: Ez a Szuper olyan Film+2, Prizma színvonal... Van, de minek? Ha nem lenne, észre nem venném.Valószínűleg mentek az RTL után, ha nekik van egy új csatornájuk, akkor nekünk is kell egy, sőt beelőzzük felkészülés nélkül HD-ban, nem számít, hogy nincs HD tartalmunk, legfeljebb adjuk fekete csíkokkal a 4:3-as műsorokat ...
NyokeeZsoltTinKA írta:Jaaaj igen! A cukifiúkkal.LuciFerko írta:Nekem ez olyan átlag kábelcsatorna szint...Nekem meg a SuperTV2 először amolyan DekoTV2-nek tűnt. Szinte bármikor, ha odakapcsolok házépítős deko-reality műsort látok.
LuciFerko írta:Nekem ez olyan átlag kábelcsatorna szint...Nekem meg a SuperTV2 először amolyan DekoTV2-nek tűnt. Szinte bármikor, ha odakapcsolok házépítős deko-reality műsort látok.
LuciFerko írta:Nekem ez olyan átlag kábelcsatorna szint...Speciel a Viasat3, Cool, Film+, DigiFilm, ATV nekem sokkal jobban bejön.