RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#169967  Szerző: LG

A zenei kínálatból a következő zenék hol vannak?

Chainsmokers & Coldplay - Something Just Like This
Alice Merton - No Roots
Blanche - Citylights
Alma - Chasing highs
Shawn Mendes - There's Nothing Holdin' Me Back
Lady Gaga - The Cure

Ja ezúton várom troll reakcióját is, hogy "nem a formátumba való" zenékről van szó
 #169965  Szerző: robert11

Akkor mondhatjuk hogy az m3as autópályán egészen Nyíregyházáig lehet hallgatni a rádió1et?
 #169958  Szerző: LewyDee

Tegnap Egerben jártam.
Rádió 1 végig szólt.
Budapesttől kb. 80kmkőig FM96.4-en
80km-től: FM93.7
Füzesabony leág előtt pár kmmel: FM88.7
Kerecsendtől: FM101.3

Az autórádió váltott, hozzá sem nyúltam.
 #169921  Szerző: RadioFan

LewyDee írta:
mlaszlo írta:Kíváncsi leszek a 90.4 ha elindul mennyire jön majd Érd-Törökbálint fele. Mostanában az M7-es lehajtónál az Interspar környékén is gyengélkedik a 96.4, valami zavarja is sokszor.
Szerintem ez abszolút vevőfüggő. Ha a 96.4 gyengélkedik neked akkor valószínű, hogy a 90.4 is fog. Tegnapelőtt voltam a Velencei-tónál s nekem a 96.4 zajmentesen végig szólt. Viszont hozzáteszem, hogy a fehérvári 103.8 is jött a Sláger alatt, de annak a hangja valami siralmas volt, alig voltak magasak. Balaton felé autózva az autórádiómon simán összeér a 96.4 és a 105.7 így a silány 103.8 ki is hagyható :)
M7-en Pákozd felé nekem már nagyon sistergett a 96.4 (a Sláger is), de a Fehérvári lehajtóknál még kiválóan szólt. Nekem az a "félelmem", hogy a budai agglomerációban a 90.4 nem lesz elég, a 96.4 meg egy átlagos vevővel semennyire, egy erős autórádióval is csak alig-alig jön Budakeszin.
Kéne az a 98.6....
 #169920  Szerző: LewyDee

mlaszlo írta:Kíváncsi leszek a 90.4 ha elindul mennyire jön majd Érd-Törökbálint fele. Mostanában az M7-es lehajtónál az Interspar környékén is gyengélkedik a 96.4, valami zavarja is sokszor.
Szerintem ez abszolút vevőfüggő. Ha a 96.4 gyengélkedik neked akkor valószínű, hogy a 90.4 is fog. Tegnapelőtt voltam a Velencei-tónál s nekem a 96.4 zajmentesen végig szólt. Viszont hozzáteszem, hogy a fehérvári 103.8 is jött a Sláger alatt, de annak a hangja valami siralmas volt, alig voltak magasak. Balaton felé autózva az autórádiómon simán összeér a 96.4 és a 105.7 így a silány 103.8 ki is hagyható :)
 #169911  Szerző: kukac

djlacee írta:Több különböző internetkapcsolat is van, ha az egyik meghal, megy a másik, Dalos-hegyen például ez biztosan nem akadály, mert több mikrohullámú netszolgáltató is sugároz onnan
Persze ez az ellen nem véd, ha netán a másik oldal megy el...
 #169910  Szerző: mlaszlo

Kíváncsi leszek a 90.4 ha elindul mennyire jön majd Érd-Törökbálint fele. Mostanában az M7-es lehajtónál az Interspar környékén is gyengélkedik a 96.4, valami zavarja is sokszor.
 #169909  Szerző: djlacee

Több különböző internetkapcsolat is van, ha az egyik meghal, megy a másik, Dalos-hegyen például ez biztosan nem akadály, mert több mikrohullámú netszolgáltató is sugároz onnan
 #169908  Szerző: kukac

pocsolya írta:
kukac írta:Az adóknál vannak az adásgépek, hálózaton kerül rá az anyag, így nincs adáskimaradás, ha esetleg elmegy a net.
Tévedés.
Errare humanum est
 #169905  Szerző: pocsolya

kukac írta:
Sakál írta:
Csongii írta:Egyáltalán nem kell helyi stúdió nekik, azt a központból is meg lehetne oldani. Az adás "kapcsolgatását" pedig általában az adónál meg lehet oldani, erre különféle módszerek vannak. Ez persze függ attól is, hogy szükség van-e a váltásra, vagy egy helyről jön minden adás.
A központban történik a kapcsolgatás, egy központi szerverre töltik fel a helyi stúdiók a hanganyaikat és vágólistáikat, és onnan tolják vissza (tudtommal neten) a helyi adókhoz a műsort.
Az adóknál vannak az adásgépek, hálózaton kerül rá az anyag, így nincs adáskimaradás, ha esetleg elmegy a net.
Tévedés.
  • 1
  • 661
  • 662
  • 663
  • 664
  • 665
  • 1021