RADIOSITE Fórum

• Best FM

#183217  Szerző: Dani

tomee írta: 2019.05.14. 18:01
zakopanendre írta:Nekem kellemetlen lenne, ha egy 8 éve elkaszált márkát hoznának vissza sweet nosztalgia ide vagy oda. Egy pici kreativitás elvárható, nem? Bár a honi rádiózásból pont az hiányzik a legjobban.
Jó kezekben lenne benne potenciál, meg azért a nosztalgia-faktor is max azoknak számít, akik még emlékeznek rá egyáltalán. Sokaknak egyébként már tök homályos, hogy mi is volt ez egyáltalán, akik meg még soha nem hallották, úgyis az újdonság erejével hatna.

Ez az elképzelt új Roxy rádió milyen zenéket játszana szerintetek? Main stream zenei adó lenne, vagy inkább oldies, azaz valamikori Roxys számokat játszana?
 #183213  Szerző: tomee

zakopanendre írta:Nekem kellemetlen lenne, ha egy 8 éve elkaszált márkát hoznának vissza sweet nosztalgia ide vagy oda. Egy pici kreativitás elvárható, nem? Bár a honi rádiózásból pont az hiányzik a legjobban.
Jó kezekben lenne benne potenciál, meg azért a nosztalgia-faktor is max azoknak számít, akik még emlékeznek rá egyáltalán. Sokaknak egyébként már tök homályos, hogy mi is volt ez egyáltalán, akik meg még soha nem hallották, úgyis az újdonság erejével hatna.
 #183210  Szerző: zakopanendre

adam1400 írta:Egyébként múlt heti ülésen már jóváhagyták a Best FM nevet, nem akarják átírni a topic nevét?
Plz. El lett mondva, hogy amíg nincs hivatalos rajt, addig így marad - ez így korrekt, így hiteles. Chill.
 #183202  Szerző: zakopanendre

Nekem kellemetlen lenne, ha egy 8 éve elkaszált márkát hoznának vissza sweet nosztalgia ide vagy oda. Egy pici kreativitás elvárható, nem? Bár a honi rádiózásból pont az hiányzik a legjobban.
 #183193  Szerző: LuciFerko

zakopanendre írta: 2019.05.13. 11:40 Nekem tetszik, hogy egy el se indult rádió fórumán egy másik elismerése zajlik. :D Csatlakozom azokhoz, akik szerint jobb lenne valami más tematikus adóval indulni. Dance adónk az éppen nincs. Úgy emlékszem, hogy még a balhés 88.1 időkben a roppant kreatív című Radio Face is össze tudta magát rakni, amikor meg lehetett nyomni a gombot. Szóval hajrá.
Hmm a Roxy védjegy náluk van.
 #183192  Szerző: zakopanendre

Nekem tetszik, hogy egy el se indult rádió fórumán egy másik elismerése zajlik. :D Csatlakozom azokhoz, akik szerint jobb lenne valami más tematikus adóval indulni. Dance adónk az éppen nincs. Úgy emlékszem, hogy még a balhés 88.1 időkben a roppant kreatív című Radio Face is össze tudta magát rakni, amikor meg lehetett nyomni a gombot. Szóval hajrá.
 #183188  Szerző: zoLee

OFF:
A Sláger iszonyatosan jó lett, mióta folyamatosan töltik fel a zenei tárat a 2000es évek zenéivel. Pörgős, változatos
az egész rádió.
1. most már kb ugyanazt a korszakot fedi le, mint a Best
2. nagyobb körzetben szól, messzebb elszól, mint a 99.5
3. eddig is BP egyik (hanem a ) leghallgatottabb rádiója volt. a zenetár és lefedettség bővítésével szerintem a leghallgatottabb lett (vagy lesz).

Ergo, nincs értelme egy nulláról felépített új rádiónak Budapesten, ugyanazzal a tematikával.
Legyen dance, vagy rock, vagy egy CHR napjaink slágereivel (2018-2019).
Azzal többre mennének!!
Ha rám hallgatnak, meghagyják a Best-et úgymond a vidék rádiójának.
A fővárosban pedig indítanak valami újat, más tematikával. A fentebb említettek közül.
 #183164  Szerző: tomee

Dani írta:
tomee írta: 2019.05.11. 22:04 Én inkább azon gondolkodom, mintha fogyna kicsit a szufla... A R1-et meg a Retro-t negyed ennyi problémával indították el...
Én arra tippelek, hogy mivel a Sláger FM időközben eléggé úgy néz ki, hogy kiszélesíti a zenei felhozatalt, ebből kifolyólag talán elgondolkodnak rajta, hogy hasonló zenéket játszó rádiót ugyanabban a városban indítani van-e értelme. Persze lehet, hogy egész más van a háttérben.
Én őszintén meglepődnek, hogyha itt csak annyiról lenne szó, hogy a Sláger "túl járt az eszükön".
 #183163  Szerző: Dani

tomee írta: 2019.05.11. 22:04 Én inkább azon gondolkodom, mintha fogyna kicsit a szufla... A R1-et meg a Retro-t negyed ennyi problémával indították el...
Én arra tippelek, hogy mivel a Sláger FM időközben eléggé úgy néz ki, hogy kiszélesíti a zenei felhozatalt, ebből kifolyólag talán elgondolkodnak rajta, hogy hasonló zenéket játszó rádiót ugyanabban a városban indítani van-e értelme. Persze lehet, hogy egész más van a háttérben.
  • 1
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 78